Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Doğru düzgün erkek karakterimiz olmadığına göre oyundaki erkek playerın gelme ihtimali yükseldi :bigsmile: İki kaptanda da Ash'in yol arkadaşı olacak ışık görmüyorum. Başka adam kalmıyor zaten. O yüzden artık sarışın erkeğin geleceğine inancım eskisinden de yüksek. Acaba ne üzerine ilerleyecek. Umarım üzerine değinirler ve adam akıllı bir uğraş verirler. 

Yeşil saçlı kız gelirse kaptan kalmıyor. Hadi Kanto'da, Unova'da, Hoenn'de vs. sorun olmuyor o kadar. Kafan esti yolculuğa çık, GYM'i birisine bırak. İstersen kapat, her yerde GYM var. 8'den fazla var anime mantığına göre. Ama bu farklı biraz. Dört tane kaptanımız var (artacağını zannetmiyorum bu sayının). Kafanın estiğini yapamazsın o yüzden bence. Aileye, yakına bırakmak da... Zaten 4 kaptansınız, biraz daha sorumlu olun XP Özel testler yaptıklarına göre oraya seçilerek, sınavlardan geçerek gelmiş olmalılar. Ama her ihtimale karşı bu kızın da gelebiletesi var. Ama o olmadı Serena gelir. Ne Lillie, ne de kız counterpart gelir ikisinden de umudum yok. Bu yeşil kız ile Serena şuan VS atıyorlar. Bakalım kim kazanacak :bigsmile: 

Spoiler:
[Resim: tumblr_o7k0dqlunF1skzoujo1_500.jpg]
VS
[Resim: 600px-Sun_Moon_Mallow.png]
 

Yalnız bir yandan da "Serena'nın Alola'da işi ne?" demeden edemiyorum. Tatile mi geliyor bu kız şimdi. Kendisine yeni bir amaç bulsa keşke diyeceğim ama Pokémonlarına yazık olacak o zaman da. Hepsine umut verdi ve hala veriyor Kalos Queen'likle ilgili. Eğer yeni bir amaç bulmayacaksa gelmesin isterim, eğer yeni bir amaç bulursa da Pokémonlarını bıraksın ya da bir performer'a versin. Pancham demek Serena için performerlığı simgeliyor... Ah ah, aklıma kendi senaryom geldi :bigsmile: Neyse, konuya döneyim; burası tatil köyü havasında biraz. Bol macera, az aksiyon olacak gibi geliyor. Orange Adaları kadar kısa olmaz, o yüzden çok fazla fiiler görürüz kesin. Serena, Ash'in buradaki macerası kısa olduğundan gelebilir, biraz dinleneceğim bahanesi ile :D Buradan dönüşte Palermo'nun yanına gider belki. Ya da kendisine yeni bir uğraş bulur hazır gelmişken, Palermo'ya kendim geleceğim deyip Pancham'ı yollar :bigsmile:

Neyse demem o ki ekibimiz;
sarışın erkek counterpart - bitki kız - Ash
sarışın erkek counterpart - Serena - Ash'ten biri olur
 Ben olasılıklara tam bir değerlendirme yapıyorum(tarafsızdır)(tabbii olabildiği kadar):

 Olasılık 1: Serena
 Serena için seçenekler:
 Ayrılabilir: Tabii ki ayrılmanın sadece Palermo'yu tercih etmek olduğu söylemek yanlış olur.  Her şey olabilir.
 Kalabilir: Ne yazık ki kalmanın tek 'kanıtı' Amourshipping.

 Olasılık iki: Eski Kızlardan Biri Gelir.
 Her kız için ayrı değerlendirme yapacağım:
  Misty: Gelme olasılığı var ama çok az. Bu sezon Flasback'i bile görünmedi ancak 20. yıl olması vesilesiyle gelebilir.
 May: Senaristlerin kafasına eserse gelebilir. Bu esme sebepleri arasında Max ve Bonnie meselesi var.
 Dawn: Çok az olasılık.
 Iris: Bu bölge gözükmesi gerekirken gösterilmedi. Ayrıca Rayquaza'yı görmesi ve Raiquaza'nın bu sezon bayağı önemli olması da sebepler arasında.
 
 Olasılık 3: Yeni Kızlardan Birisi:
 Olasılıklar: 
 Bir Kahuna Gelir: Sonuçta sınavla yeni Kahunalar gelebilir.
 Yeşilli kız: Kızın gelmesi yüksek ihtimal.
  Oyundaki Ana Karakter kız: Hoenn ve Sinnoh'ta ana karakter kızları animede görmüştük. Burda da olabilir.
 Atladığım yoktur umarım.
Yerine gelebilir de zaten 4 tanecik şeysiniz. Bırakmayı verin bir zahmet görevinizi, bu ne sorumsuzluk. Hadi Kanta'da Johto'da Sinnoh'da onlarca GYM var. İsterse GYM'i kapatsın lider, tınlamaz kimse. Ama koca Alola'da 4'den fazla yok kahuna (sanırım, her adaya bir tane mantığıyla). Bu kadar sorumsuzluk olmaz, pes doğrusu -_- 
 @_Erdi_ Aklıma bir şey takıldı. Dört tane olmalı ve sınavdan geçmiş olması lazım her birinin. Ama bu sınavı kime yapınca başarılı olacağını nerden bilecekler?  Aynı zamanda Her gence ayrı ayrı sınav yapmak zaman laybı olur.
 Yani sınavı toplu yapmak Zorundalar. Ayrıca dörtten fazla geçen kişi olursa ne yapacaklar? Ya da bir Kahuna hastalanırsa ne olacak? Mutlaka yedek Kahunalar olmalı. Hem de onlar sınavdan geçmiş olduğu için böyle bir sorun da çıkmaz. Yani yedek Kahunaya devredebilir. Tabii gurur yapmazsa.
 Not: Yine başa döndük. İyiy günler.
(05-08-2016, 10:38 PM)kitty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] @_Erdi_ Ayrıca dörtten fazla geçen kişi olursa ne yapacaklar?

Artık bu cevabın bir önemi kalmadığını düşünüyorum, Sun&Moon'da gelen bilgilerden sonra özellikle.
Her türe farklı kristal... Animeye uyarlanışını çok merak ediyorum.Animasyonlar falan... Ve gerçekten şu 'dans' benzeri hareketler olacak mı? Hoşuma gitti gitmesine ama bir yandan da soruyorum "Ne gerek vardı? Direktmen kullansalardı" diye.Pikachu'da görmezsek Z-hamleleri ayıp olur artık.O zaman dans, renk Ash Ketchum!
Ash'i dans ederken görmek istediğimi zannetmiyorum O.O
Sun And Moon serisinde görülecek olan evrim Profesör Scymore'un bahsettiği Bağ Fenomeni mi acaba?
Forumlarda ve youtube yorumlarındaki söylentilere göre Pokémon animesinin stüdyosu bir iki stüdyo ile ortak çiziyormuş ve yeni sezonda çizimlerde daha iyi kalite ve iyileştirmeler olabilirmiş. Son 2-3 filmdir kalite acayip arttı mesela. Animede de Serena'nın dans sahneleri ve Sawyer VS Ash maçında son saniyelerdeki görüntü kalitesine dikkat ederseniz normalin üstünde bir kalite ve parlaklık mevcut (aslında bir iki bölümde de fark var ama şimdi aklıma bunlar geldi). Hatta çok dikkatli izlendiğinde filler bölüm veya normal bölümlerdeki sahneler ile maç sahneleri arasında çizim farkı açıkça görülebiliyor. XY'nin ilk bölümlerinde sahneler akıcı, renkler daha parlaktı. Daha sonra bir durgunluk oldu ama 4 ve 5. Gym sonrası yine aynı kaliteye döndü biraz çizimler. Oyun'un 3 boyuta geçmesiyle animede de kalite artmıştı. Şimdi 7. Nesilde 3 boyut daha da kaliteli olduğuna göre anime de yine kendi kalitesini arttırma yoluna gidebilir. 
Yeşilli kız+ serena ve şu rastalı yeni çocuk Ash ile seyahat eder diyorum