Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(21-01-2017, 12:20 AM)GreninjaKaan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Zaten Alola da lig falan yok hepi topu 4 kahuna var.Her on bolumde 1 Kahuna savasi olur.40 - 45 bolumde yani 1 sezonda bitirirler.
Aynen zaten toparlanma anlamında olduğunu söylüyodu bir kişi toparlanma baabında ise 1 sezon da bitirirler o yüzden bu çizimler böyle bence birde özel filmin çizimleri ve animasyonunun çok iyi olduğunu göstermek için :)

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende erken biteceğini umuyorum.
Hani geçiş sezonları alıştırma turları olur ya onun gibi bir sezon.
Alışılmışın dışına çıkmayı planlıyorlar.Çizimlerin basit olmasıda istedikleri yeni bir çizim üstünde çalışmak istediklerinden bence.Tahminimce Ash'in durmadan liglere gitmesini istemiyorlar ve Ash'i büyütmek istiyorlar.Ayrıca Misty'nin olmadığı bir sezon :D
Bunun yanında senaristlerin bazı sorunları olduğunu okumuştum şu Japonların Redditi gibi olan bir sitede
Bence bir buçuk yıldan erken bitmez. 75 tane bölüm yapamayacaklar mı yani? Zaten daha 6 tane totem savaşı var. Oyundaki gibi hikayenin ilerlemesiyle lig de devreye girebilir, daha da uzayabilir. Ayrıca Sun&Moon'un Nintendo Switch versiyonu da gelirse otomatikman animenin ömrünü uzatmış olacak. 
(22-01-2017, 09:08 PM)Raku Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence bir buçuk yıldan erken bitmez. 75 tane bölüm yapamayacaklar mı yani? Zaten daha 6 tane totem savaşı var. Oyundaki gibi hikayenin ilerlemesiyle lig de devreye girebilir, daha da uzayabilir. Ayrıca Sun&Moon'un Nintendo Switch versiyonu da gelirse otomatikman animenin ömrünü uzatmış olacak. 
Sanmıyorum totem savaşları 1 er bölüm sürer zaten adalarda yolculuk etmek çok kolay belki 70 i aşmaz ama neredeyse o kadar olabilir. Ama hikayenin işlenişi çok hoşuma gidiyor Ash sanırım belirli bir yol arkadaşı olmadan Kuki ile gidip savaşıp gelicek gibi buda daha çok macera demek oluyor buda suyunu çıkarmadan olursa güzel olur yoksa iş BW ye döner

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben kısa süreceğini düşünmüyorum, oyunlar bu kadar uzun bir hikayeye sahipken animede tam tersi yaşanmaz. Animenin olay örgüsü olarak tek atladığı Ilima idi, onun trial'ını da Hala'ya verdiler. Bir de Lillie-Nebby olayları eksik ancak onu daha sonradan işleyeceklerini düşünüyorum. Dikkat ettiyseniz şuan Ash okula bağlı durumda. Adalara gidip macera yaşayacak konumda değil her ne kadar kafası esince yan adaya geçme lüksü olsa da. Bir an evvel şu okuldan mezun olmalarını bekliyorum. O zaman herkes kendine bir hedef seçecektir. Ash Profesör'den duyacağına kahuna ve lig sistemine katılmak ister (daha ondan bile haberi yok), sonra arkadaşları da adalarına dönüp triallarının başında beklerler, belki bunun için okuldan bir belge gerekiyordur animedeki sistemde ( triallar çok komik olacak Ash'in en kötü olduğu konularda: Saf saf bir insana inanma, dans etme ve yemek yapma :D ) Mallow dönmek istemez (Iris, Clemont, Misty durumu) Lillie'nin de gidecek bir yeri olmadığından Ash'le takılır zaten rolünü değişik vermişler burada. Profesörün asistanı değil ya da Nebby olayı yok. Sonra yolculuk başlar. Hatta yaklaşık 20 bölüm okula gittiği için bu seri daha bile uzun sürebilir. Onca şehir var, onca rota oyunlarda... Bunların hiçbirini boşa harcayacaklarını düşünmüyorum. Yalnız ben Kiawe'nin yalnızca trial kaptanı olmasını istemiyorum ne yalan söyleyeyim. Ash'in rakibi olacak potansiyeli çok rahat var.
Bilemiyorum Lillie'nin pokemonlardan korkmasını Nebby olaylarına bağlayabilirler animede çoktan yaşanmış olabilir.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alolan Vulpix çok tatlı değil mi ya :)
Özellikle Kalos bölgesinde sık duyduğumuz Hall of Fame müziği Lillie ve Vulpix için çok yakışmış :)
(02-02-2017, 08:22 PM)Raku Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Alolan Vulpix çok tatlı değil mi ya :)

Hem de nasıl. Tatlı değil, tatlılık abidesi resmen :)
1. Sezon 11. Sezon ve şimdi de 21. Sezonda Alola Raichu olma mevzusu olucak gibi bence Alola Raichu da çok tatlı bence olursa üzülmem :D bencede Raichu nun Alola formunun gelme nedenide bu

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi