Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(05-06-2016, 08:00 PM)ColarFX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@raiçuuu 1 haftadır foruma üye olan birisi için gayet bilgilisin. Umarım foruma kayıt olmayı düşünen diğer üyeler de senin kadar bilgili olurlar.

Bayadır bu forumu biliyorum yeni üye oldum :D
(05-06-2016, 06:06 PM)GyaraKnite Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ya ben anlamıyorum, Misty'nin konusu ne zaman açılsa adeta örgütlü bir şekilde "Bir daha gelmez ki" goygoyu yapılıyor.
Benim mutlu olduğum bir hayatım var. fakat bunun yanında Misty isimli kızıl saçlı bir su pokémonu eğitmenini tanıdığım başka bir hayatım daha var. Pokémon
Onun gittiğini gördüğümden beri geri dönmesini bekliyorum, 10 yıl sonra da bekleyeceğim, 20 yıl sonra da bekleyeceğim. Çünkü Misty gittiği zaman aynı zamanda bir arkadaşımı kaybetmiş oldum ve onun döneceği bir son her zaman hayalini kurduğum mutlu sonlardan biri. 
Eğer birisi dönmeyeceğini düşünüyorsa kişisel görüşünü belirtmesi ifade özgürlüğüdür, ama bir kişi onun dönmesini istediğini söyleyince örgütlü bir şekilde saldırmak ifade özgürlüğü değildir.

Misty'nin konusu ne zaman açılsa "Misty gelecek,hissediyorum" goygoyu yapıldığındandır belki :S Foruma kısa süredir üyeyim ve en çok takıldığım konu burası.Ve dikkatimi çok çekti bu mevzu.Desteksiz bi iddia çünkü.Hiçbir dayanağı yok.Ha denilseki "Ben Misty gelsin istiyorum".Diyebileceğim tek şey şu olur:Geleceğini düşünmüyorum.Ama arkadaşlar istekleri ile düşüncelerini birbirine kartıştırdığı için bu kadar uzuyor mesele.
Kavga büyüyor sanırım... neyseki Misty ile Serenayı karşılaştıranlar yok..
 Başından beri karıştıran sendin,olmasan itiraz etmezdin. Çünkü istediğini söylemişti, sen de kanıt olmadığını söylemiştin. Bu noktayı kaçırmışsın. Ayrıca insanların hisleri ve düşüncelerine daha az karışsak :D . Goygoy da eğlenme, insanları güldürme amaçlıdır. İnsanların fikirlerine karşı çıkma goygoy değildir. Artık şu kız karakter konusundan çıkmak istiyorum ama kader istemiyor :D . İyi günler.
Evet arkadaşlar bir karar aldım ne zaman bu konu açılsa Team Rocket hakkındaki duygularımdan bahsedeceğim. -_-

Böyle umutlar hayal kırıklığı getiriyor. Hatta siz fark etmeseniz de önyargılar oluşturur. Mesela dersiniz bir sonraki nesilde animede asistanı göreceğiz ama bir bakmışız oyundaki kız gelmiş. Şahsen ben üzülebilirim böyle bir durumda. Bu animede kalma ihtimali %50'nin üzerinde olan karakterler belli. Diğerleri %20'nin altındadır. Sırf bu yüzden bağlanmıyorum ben Team Rocket dışındaki karakterlere hep bizimle olacaklarmış gibi. Çünkü yok diğerleri team rocket kadar kaliteli karakterler değiller. Cidden değiller. Hangisinin yolculuklarının sebebi çünkü canım istiyorun dışında özlerine bakarsak. Hangisi kendine ait girişiyle biliniyor. Hangisi Ash için hayatını feda etmeye çalıştı , hangisi Ash'in gelişmesine ,pokemonunun saldırı öğrenmesine onlar kadar sebep oldu, hangisi Jessie'den daha yaratıcı gösteriler yaptı, hangisi ile pokemon arasındaki bağ James ile yarışır.

Evet böyle devam edeceğim...
(05-06-2016, 09:49 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet arkadaşlar bir karar aldım ne zaman bu konu açılsa Team Rocket hakkındaki duygularımdan bahsedeceğim.  -_-

Böyle umutlar hayal kırıklığı getiriyor. Hatta siz fark etmeseniz de önyargılar oluşturur. Mesela dersiniz bir sonraki nesilde animede asistanı göreceğiz ama bir bakmışız oyundaki kız gelmiş. Şahsen ben üzülebilirim böyle bir durumda. Bu animede kalma ihtimali %50'nin üzerinde olan karakterler belli. Diğerleri %20'nin altındadır. Sırf bu yüzden bağlanmıyorum ben Team Rocket dışındaki karakterlere hep bizimle olacaklarmış gibi. Çünkü yok diğerleri team rocket kadar kaliteli karakterler değiller.  Cidden değiller. Hangisinin yolculuklarının sebebi çünkü canım istiyorun dışında özlerine bakarsak. Hangisi kendine ait girişiyle biliniyor. Hangisi Ash için hayatını feda etmeye çalıştı , hangisi Ash'in gelişmesine ,pokemonunun saldırı öğrenmesine onlar kadar sebep oldu, hangisi Jessie'den daha yaratıcı gösteriler yaptı, hangisi ile pokemon arasındaki bağ James ile yarışır.

Evet böyle devam edeceğim...

Rocket Shipping der geçerim buna :D
Misty ile ilgili sohbete konusundan devam edebilirsiniz: https://pokemonturkiye.com/showthread.php?tid=14027
Konuyla alakasız ama Team Rocket demişken bu ship işlerinin sonunda en büyük rekabet Jessie ve Jessibelle arasında olur diye bekliyorum :D
(05-06-2016, 09:49 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]...hangisi Jessie'den daha yaratıcı gösteriler yaptı...

Bence Dawn'ın gösterileri daha yaratıcıydı =T
(10-05-2016, 06:39 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Acaba Ash gider mi? 20. senenin şerefine yeni bir karakterle başlarlar belki... Şu sarışın erkekte tam başrol tipi var XP
Charizard ve Pidgeotto ya da Ash'in bu sezonki kuş ordusunu düşünürsek hem çimen starter'ı (Rowlet, isimlere de alışmak lazım yavaş yavaş) hem de regional kuş aynı anda takımda olabilir. Ama şahsen, regional kuşun yardımcı karaktere gitmesini tercih ederim. Su (Poplio) ya da bitki (Rowlet) kıza yardımcı karaktere gider gibi geliyor. Anime ise ya DP ile, ya da BW ile benzerlik gösterir :)

Serena olacağı kesinleşti şu şekilde pokemonlar dağıtılsa iyi olur ash litten alacak çünkü ash in son evrime getirdiği ateş pokemonları 2 tane var yanı çoğunluklu ve litten ı ashe benzetiyorum güçsüz gibi ama cesur ve güçlü kalos 5 lisenden bahsediyorum poplio da ash e gidebilir 2 starter olur ama gitmezse serena alır çünkü rowlet alacak değil şu kız karakter rowlet alacak sanki başka kaldı zaten erkek karakter kousuna gelirsek oyundaki erkek karakterler animeye aktarılmıyor çünkü ash var orada.
ve bir erkek gym leader olur senaryo önemli unsur tabikide...