Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Asıl kızı savaşta en fazla İris kadar aktif görürüz diye düşünüyorum ama asıl rival kız olsa iyi olur. Değişiklik olsun bu sefer kız eğitmen görmüyoruz hiç.
(20-05-2016, 03:01 AM)batuhans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Asıl kızı savaşta en fazla İris kadar aktif görürüz diye düşünüyorum ama asıl rival kız olsa iyi olur. Değişiklik olsun bu sefer kız eğitmen görmüyoruz hiç.

Aynen İris gibi olur ama güzel olur bir de İris dış görünüşü ve yapısı gereği vahşi yani doğal bir kişiliğe sahip yeni kız karakterimiz de hem sevimli güzel ama bir o kadar da vahşi olmalı Pokemon dövüşlerinde erkek gibi maç yapmalı bunlar olursa güzel olur olmazsa da sağlık olsun ve kız rival konusunda katılıyorum.
Düşünsenize her gymden önce Ash ile savaş yapıyor kim önce rozet alacak diye yeni kız. İşte o zaman animeye renk gelir.
Benim dusuncelerim su yonde:


Eğer kalostan biri gelecekse clemont serena veya sawyer olur ikisi veya üçü gelmez sadece biri gelir gelirse.Eger gelirse yeni bölgedende biri katılır üç kişi yola devam eder.Bence Serena gelsin renk katıyor bana göre daha fazla keyif alıyorum.Ash i degiştirme gibi bir durum söz konusu degil pokemon ash ve onun pokemon master olması üzerine kurulu pokemon master olana kadar Ash kalır onun hikayesini anlatıyor zaten herşey.Yeni starterlerin üçünüde beğenmedim umarım hiç almazsa alcaksada birini alsın ve bu litten olsun cünkü onun evrimi bence görkemli birşey olacak luxray gibi.Pikachu zaten kesinlikle gelir ayrıca ben greninjayı da çöpe atacagını düşünmüyorum hele bu mega olayı kesinleşsin pikachu ile ikisi gelir.Hikaye olarakta eger greninja gelirse Ash olaylara cok hızlı giris yapar cünkü mega olan bir pokemon pikachu gibi 1 levelden başlamasına imkan yok greninja gelmezse yine ilk 20 bölüm sıkıcı devam eder benim görüşürüm böyle :)
Artık animede güçlü bir eğitmen kız görmek istiyorum.Kız dediğin sadece showcase'dir, performance'dir böyle süslü püslü şeylerden mi hoşlanmalı? Yada eğitmen olacaksa illa Iris gibi yabanıl mı olmalı? Serena, Dawn, Shauna gibi feminen olup aynı zamanda Ash'i maçlarda terletecek bir kız görelim artık.Yanlış hatırlamıyorsam rozet toplayan tek bir kız gördük o da...Bianca...:( Artık bu kız yoldaş mı olur, rakip mi olur bilemem.
Bence de artık güçlü bir kız karakter görmeliyiz Misty,May ve Dawn'ı geçecek bir kız karakter geleceğini hiç sanmıyorum ama Serena'yı geçeceğine eminim ^^
Serena Alola bölgesine gelsin diye change.org'da imza kampanyası varmış :D


Spoiler:



[Resim: vagEpEuKhezMCle-800x450-noPad.jpg?1463154160]


İmza atmak isteyen olursa : Link
(20-05-2016, 06:44 PM)Tary Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence de artık güçlü bir kız karakter görmeliyiz Misty,May ve Dawn'ı geçecek bir kız karakter geleceğini hiç sanmıyorum ama Serena'yı geçeceğine eminim ^^

Bence kız karakterler içinde en güçlü Iris.
 İnsanlar cidden tuhaf -_- . Ama imzaların bir faydası olmayacak, Nintendo kafasına koyduğunu yapar :D . Serena gelecek bölgeye gelmez. Olay akışı kanıtladı bunu
(21-05-2016, 05:11 PM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(20-05-2016, 06:44 PM)Tary Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence de artık güçlü bir kız karakter görmeliyiz Misty,May ve Dawn'ı geçecek bir kız karakter geleceğini hiç sanmıyorum ama Serena'yı geçeceğine eminim ^^

Bence kız karakterler içinde en güçlü Iris.
Ben yorumumu güç açısından değerlendirmedim ,noktalama işareti koymamışım ,yanlış anlaşıldım sevgi açısından geçemez dedim ,Misty May ve Dawn kadar seveceğim biri gelemez dedim.Iris isterse dünyanın en güçlüsü olsun benim için bir şey ifade etmiyor.