Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Japonya'nın gündemi #anipoke :D
çizim değişikliği konusu yeterince tartışıldı biliyorum ama paylaşmadan edemedim, bu ne allasen?
https://twitter.com/Macatora/status/799203575972777984
Ash'in ilk Pokemon'ları Grubbin ve Rowlet olacak sanırım :D
Tapu Koko neden Ash'le bu kadar ilgilendi ilginç doğrusu içimde yakalayacak diye bi his var ama bakalım nolacak
Umarım İngilizce altyazı hemen gelir.
Bu arada bizim utangaç Serena binlerce kez Ash'in elini tutabilmeye uğraştı, yapamadı, bu yeni kızlar neler yapıyor daha ilk bölümden :D ikisi de baya baya samimiyeti ilerletti direkt :D
Lillie is the best girl

Kiawe'ye Genos'un sesini vermişler :)
Yumurta da hangi Pokemon var sizce ?
Yeni seri bence güzel bir başlangıç yaptı.Ash'in Alola'ya gidiş hikayesini hızlandırılmış şekilde anlatmaları çok güzeldi.Aloladexteki pokemonlarin yarısından çoğu bu iki bölümde göründü heralde.
Karakterlerin hiçbiri su an irrite edici değil .Lillie zaten çok iyi bir hikayeye ve kişiliğe sahip oyunlarda.Animeye de yansıyacaktır hem karakter hem olaylar içindeki rolü olarak.Poplionun partnerini zaten ilk gördüğümden beri seviyorum.Bana sailor moondan favori savaşçım Merkur savascisini anımsatıyor. Oyunu alirsam da poplio başlayıp adını Amie koyacaktim zaten hem su hem peri hem mavis hem daha feminen görünümü ile Merkur savascisini bana animsattigindan.Yani iki aynı çağrışımı yapan karakter bir araya gelmiş .Umarim bu Ash'in bor poplio yakalamasına mani olmaz,ama olacak muhtemelen.Mallow da Ash'in hiç sahip olamadığı ablası gibi duruyor.Cimen turunu zaten seviyorum.Mallow'u da sevdim .Erkek karakterler de dozunda ayarlanmış gibi duruyor.Togedemaru pek sevimli sahibi ile.Tortunator ve sahibi de Alain'dan kalan boşluğu bir nebze doldurur gibi.Kukui de iyi hoş da bu Alolan Oak en sıkıntı kısım bende şu an.
Ash'in grubbin ile macerası umarım burada sonlanmaz.Vikavolt çok iyi gider Ash'in yanına.Rowlet zaten yolda,hem de galiba dişi olarak.Litten de kesin duruyor.Bir şekilde bir tane poplio versinler ben tamamım şahsen.
Piyangodan Ash'e en başta dediğimiz Litten ve Rowlet ikilisi çıkacak gibi gözüküyor. Litten son evrimine hızlı bir şekilde ulaşacak muhtemelen (çok az bir ihtimal Torracat kalır ama son evrimine ulaşacağını düşünüyorum, hem de beklenenden hızlı) fakat, bir sıkıntı ile gelecek. Ya asi, başı buyruk olur, ya Torterra ile Hawlucha arası bir performans sergiler (ilk geldiğinde bekleneni veremeyebilir yani). Bu neslin yıldızı ise Rowlet olmalı. En kötü Dartrix olarak kalır o da ama neslin yıldızı olacağına göre son evrimine ulaşmalı. Vikavolt da on numara hareket olmuş, ben Roketlere gider sanıyordum vahşi görüntüsü itibariyle. Ash'in extra bir uçan Pokémon'a (öhhö bölgesel uçan kuş öhhö) ihtiyacı yok. Arama kurtarmalara Rowlet'i ve Vikavolt'u yollar. Zaten çirkindi son evrimi, iyi de oldu.

Şimdilik kadro güzel görünüyor. Buna ilaveten maymun sevdalısı Ash'e Passimian gelebilir. Jangmo-o -> Hakamo-o da yakışır ama son evrimine ulaşmasın. Bir de Rockruff -> Lycanrock'ta (öğlen formu) gözüm kaldı. Bunlar olsa Ash'te, mükemmel kadro olur benim için.


Lillie'nin açılışta elinde tuttuğu beyaz renkli, benekli yumurtası ile Ash'in profesörden aldığı kahverengi renkli yumurta farklı. Kahverengi olan bir şekilde Ash'e gelir yolculuğuna başlamadan önce. HG/SS oyunlarını hatırlattı hatta bu bana. İçinden Jangmo-o ya da Rockruff çıkabilir. Lillie'ninkisi hakkında ise hiçbir fikrim yok.