Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Temennilerim Ash'in üç başlangıcı birden almaması(zira böyle olunca onların en az biri ya da ikisi mevta oluyor, halbuki üçünü karakterlere paylaştırınca nede güzel oluyor), diğeri de Erdi'nin tek sayı, çift sayı teorisinin çıkmaması.Bu kadar olgun bir Ash ve ana karakteri maç ortasında ayıltıp bayıltacak kadar uçan bir senaryodan sonra ikinci bir BW vakası kaldıramam."Dur Pikachu, o kadar efsanelerle karşılaştım, kiminin hayatını kurtardım, seninle iki efsane, bir Mega devirdim, yetmedi tuttum asırlık efsaneyi dirilttim, Pokemden bir mutasyon yarattım, ama şu Pokemona direkt Poketopu atsam yakalayacakmışım gibi hissediyorum" benzerinde bir durumla karşılaşırsam hayatımda ilk defa Pokemonla olan samimi ilişkimi bir gözden geçirebilirim.Ama umutlu olmak gerek.Ben Kalos'daki Ash'in aynen devam edeceğini düşünüyorum; tüm tecrübesi, olgunluğu ve karizmasıyla.Haziranın 2'sinde, yeni bilgiler geldiğinde görüşürüz.
 Normalde hiç bir şey beni mangamdan ayıramazdı. Ama madem Ship var :D . Bu konuda her şey çıkabilir. Ama sadece "Serena neden gitsin?" sorusunu sormak biraz yanlış geldi :D . Tarafsız bakmaya çalışıp(ya da firmanın önceki hareketlerinden ipucu çıkartarak) iki soruyu birden sormak daha iyi bir sonuca götürebilir. İyi günler.


 Bir de tür olayı sonuca bağlandımı? O da büyük bir ipucu. Final evrimlerin türleri birçok şeyi belirler :D . Bir de yan karakter Pokemon Koruyucusu gibi değişik bir şeye yönelebilir :D . İyi günler.
(22-05-2016, 01:21 PM)Monkey D. Luffy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yazık.Çok yazık.Hala Mistyden ümidin mi var?  Shout
Eğer bu kadar umutla dolu birisi olmasaydım, Pokeshipper olmazdım...
Pokémon dünyası sürprizlerle doludur, özellikle de anime'de <3
ama tabi Serena'nın şutlanması pek çok kişi için sürpriz olmayacak  XD hihi.
Misty'nin dönecek olması Kurbağayla gelecek olan şampiyonluktan daha olası birşey. Yazık yani.
Öhöm, öhöm, sanırım yanlış anlaşıldım, durumu düzelteyim  =D
Ben önümüzdeki seride Misty'nin geleceği gibi bir kanıya varmış değilim, hatta konu kesinlikle ve kesinlikle Misty değil, ben onu sadece Misty'yi sevdiğim ve bir gün döneceğine emin olduğum için örnek verdim. 
Söylemek istediğim şey, Serena'nın kalıcı veya geçici olarak gitme ihtimaline açık olman gerektiği.
burda açık olmak derken istemek anlamında demiyorum, o ihtimale de kendini hazırlaman gerektiğini belirtiyorum.
Özellikle konu Pokémon gibi her yöne açık fantastik bir oluşum olduğu için kimsenin belirli bir ihtimalde ısrar edip daha sonra hayal kırıklığına uğramasını istemiyorum.
Umarım kimse kırılmamıştır. İyi günler :)
(22-05-2016, 02:58 PM)GyaraKnite Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(22-05-2016, 01:21 PM)Monkey D. Luffy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yazık.Çok yazık.Hala Mistyden ümidin mi var?  Shout
Eğer bu kadar umutla dolu birisi olmasaydım, Pokeshipper olmazdım...
Pokémon dünyası sürprizlerle doludur, özellikle de anime'de <3
ama tabi Serena'nın şutlanması pek çok kişi için sürpriz olmayacak  XD hihi.

Alakasız bi açıklama olmuş.Birini sevmekle dönecek olacağına inanmak aynı şey değil.Ben Serena'yı severim ama gittiği günden sonra ya animenin finale yakın zamanlarında gözükecek ya da sonraki bölgede 3-4 bölümlüğüne gelecek.Başka bi ihtimal yok. Aynı şey seni üzecek ama Misty içinde geçerli.Kendisi gitti ondan sonra 1-2 defa gözüktü.Sonrası?Puf.Yok oldu.Serena da öyle olacak. Olursa da zaten yeni karakteri sevmeye bakarım.Serena ne zaman döner diye düşünmem.Ondan öncede Dawn'ı severdim halada fanıyım.Aynı zamanda hala May'i severim.Yeniye açık biriyim.
eevee'nin başka bir taşla evrim geçirme imkanı var mı ? örneğin hayalet tipine evrim geçirebilir mi ?
Teknik olarak eevee her tipten pokemona evrilebilir. Şuana kadar elektrik, su, ateş, karanlık, psişik, buz, bitki (direk çevirirsek çimen ama bitki benim daha hoşuma gidiyor.) ve peri tipinde evrimleri var.

Eeveenin hayalet tipine evrimleşmesi olası fakat yöntemi yeni bir şey olmalı. Mesela ilk nesilde thunder stone, water stone ve fire stone ile evrilirken ikinci nesilde birinci nesilde bulunmayan max happiness ım gündüz veya gece olmasıyla, dördüncü nesilde ilk üçünde bulunmayan moss rock veya diğeri (unuttum) ve altıncı nesilde yine ilk beş nesilde bulunmayan bir özellik olan pokemon amie de maximuma ulaşıp bir peri tipi hamle eşliğinde evriliyor. Yani yeni nesilde eevee hayalet veya başka bir tipe evrilirken daha önceki nesillerde olmayan bir yöntemle olmalı. Bunun nedeni de şu. Biri kalkıp diyebilir ki geçen nesilde de bu taş vardı eevee ye verdik evrilmedi, şimdi neden evrim geçirdi? İşte bu yüzden hep yeni bir metod buluyorlar.
Efsanelerin ismi Solgaleo ve Lunaala diye söylentiler var
Yalnız Lillie'yi gördükten sonra Serena isteğim bir sallanır gibi olmadı değil...