Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Aaa bu kız gelmeli :) ben beğendim Serena gitsin çok sıkıcı bir karakter
Bence Serena Alola'ya gitmemelidir. Serena'yı sevmiyroum falan değil. Ben her karaktere objektif bakmaya çalışırım. Bakın yeni kızların Serena kadar sevileceği hatta daha çok sevileceğini kim bilebilir? Diğerlerini tanıtma ve şans verilme adına kaç kız gitti geldi. Koskoca Misty, May, Dawn vb. ne farkı vardı Serena'dan? Serena'ya ayrıcalık tanımak yanlış olur. Anime biraz daha olgun kesime hitap etse tamam çoğu kişinin dediğini kabul ederim ama şu an "bence" Serena'nın Alola'da olması gereksiz. Senaryo açısından eğer uygun bir rol verilecekse olabilir. Ama zor gibi şu an. Brock animeden gitti yerine iki erkek karakter geldi (Tracey geçiciydi onu saymadım) ama hâlâ kendisinin yeri doldurulamadı. Clemont ve Cilan kötü demiyorum ama bunu inkar edemeyiz ki Brock'un etkisi hâlâ sürüyor. Kız karakter konusu yerine Brock gibi sağlam bir erkek karakter gelmesini de isterim. Ash'in kanka olacağı veya abi diyebileceği ciddi biri olabilir. 
(03-08-2016, 09:24 PM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Polermo'nun Serena'ya teklifte bulunduğu bölümü izledim, sahneyi biliyorum.Dediğin de bir ihtimal ama Ash'e bu kadar bağlı bir karakterin Polermo'yu reddedip Ash'i seçmesi de pekala mümkün.Hatta Polermo'yu reddetmesi daha mantıklı.Son anda yaşanacak bir kavga veya Ash'in "hayalinin peşinden git" temalı konuşması ihtimali dışında.

Belkide kimse kimseyi reddetmek zorunda kalmaz. Serena, Palermo'nun karşısına kendini kanıtlamadan çıkmaz istemez ve Hawai temalı yeni bölgemizde şansını denemek isteyebilir.

Yeni bölgemiz Alola, Portakal Ligi havası verdiği için ben Tracey'i de görmek isterim orada. Bakalım senaristler ne yapacak?
Aslında Zonal haklı bence. Çoğu nesilde şöyle gidiyordu: Ash + Yeni Kız Karakter + Gym Lideri Erkek Karakter
Bu nesil İki kız (Serena,Mallow) ve Ash olabilir alışıldığın dışında olur.
Tek benmi senaristlerin yeni sezon senaryosu hakkında zorlanacağını düşünüyorum :tsutarja:
(03-08-2016, 09:53 PM)KiiroDora Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aslında Zonal haklı bence. Çoğu nesilde şöyle gidiyordu: Ash + Yeni Kız Karakter + Gym Lideri Erkek Karakter
Bu nesil İki kız (Serena,Mallow) ve Ash olabilir alışıldığın dışında olur.

Ya Mallow da Ash'e aşık olursa  XP 
O zaman Waifu savaşları başlar :D
Grass type trainerı olması benim için Lillie'yi bile ikinci plana atabiliyor. Serena olayı zor olacak hikaye açısından. Aah ile konuşmazsa çok kötü olur. Bence Ash'e duygularını söylesin , bizim oğlan da cevap olarak hayallerini takip et bir erkek arkadaş için değmez gibilerden bir şeyler desin.

Yanındaki erkek yolcu kim olacak asıl soru. Ve amacı ne olacak ?
(03-08-2016, 10:01 PM)KiiroDora Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O zaman Waifu savaşları başlar :D

Ahaha :D
Shipping pokemonda görülen gayet sıradan bi olay Ash neredeyse herkezle shipping yaşadı.