Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Lillie trailerde çok güzel görünüyordu gerçektende bizim ash buna aşık filan olmasın veya bu ashe aşık olur okul temasında kesinlikle olması gereken bir şey aşktır bana kalırsa :D
Yeni seri için kullanılacak animasyon tarzı bence gayet hoş.Simdiye kadr alışık olmadığımız bir stil pokemonda.Origins serisine benzemiş.
Ash ile yola devam ettiğimiz için mutluyum.Bu çocuğa çok şey borçlu pokemon yapımcıları ve bu borçları odemeden Ash ile yollar ayrılamaz.Ayrica bu Ash gitsin,onsuz daha iyi seriler yapılır diyenler bence büyük yanılgıda.Ash gibi büyük bir parçayı yerinden oynatmak her turlu animeye zarar verir.Eski izleyicilerin çoğu önemli bir bağını kaybeder.Dah önce de bahsedilmiş zaten.Red gerçekte sıkıcı bir karakter zaten.Uzerine bir seri yapılamaz.Yapilsa da tutmaz.Origins gibi kisa bir seride bile oyundaki Red karakterini değil,onun içine Ash kaçmış halini kullandılar.Sebebi de bu.Ash her seferinde bizi aldatan,ama asla vazgecemedigimiz bir sevgili gibi.Ash bir joker ve biz de Harley Quinn'i olduk.
Amaaaaaaa Ash'in tipi ve gidişatı ile ilgili iatediginiz eleştiriyi yapmakta ozguruz.Ben tipini sevmesigimi posterde tek kötü nokta olarak belirterek ifade etmiştim.Anime goruntusu maalesef çok daha kotu.One piece karakterine çevirmişler ve hiç tasvip ermedim.
Seri oldukça değişik bir konsept ile başlayacak.Bana kalırsa Ash bu z move ile ilgili bir eğitim alacak ve bunu 5-10 bolumde tamamlayıp ardından kahunalari devirip Alola turnuvasını tamamlamaya çalışacak.Alola animeye elite fouru olmayan,klasik lig sisteminin olmadigi,Orange islands gibi bazı önemli antrenörleri devirip bir şampiyonla final maçı yaptığın kendine has bir bölge olarak aktarılacak.
Son olarak pokemon geberations ile ilgili konuşayım.Origins serisi mega evrim tanıtımı icin yapılmıştı.Bu seri de bence sun moon oyunlarinda eski oyunlara yapılacak olan birçok atıf olduğu için pokemon severlere kısa bir flashback etkisi oluşturmak için tasarlandi.İlk tanıtımlarda Red ve serena'ya benzer karakterler vardı otel civarı.Dolasan leaklerde birçok eski karakterin gozukecegi ve hatta savasacagimiz yazıyordu.Bununla ilgili de N,Lance,Blue gibi karakterlerin adı geçmişti ve trailerda hepsini gorduk malumunuz.
Neyse efendim Bu sadece eğlenme amaçlı ve oyun tanıtımı için yapılan bir anime serisi.Uzerinden cok şiddetli tartismlaara sebebiyet vermeden tatlı tatlı fikir alışverişi yapıp geçelim.Japonlarin oyununa gelmeyin,birliginizi ve dirliginizi koruyun.
Ashin tasarımı hariç herşey güzel duruyor çizimler renkler alolayı yansıtıyor tam anlamıyla. Ash çok çocuksu olmuş diyenler olduda trailerde eğlendiğini koştuğunu zıpladığını gördük bu yüzden çocuksu görünmesi normal herkes eğlenirken çocuk gibidir sonuçta. Adam bölgeye yeni gelmiş biraz eğlensin ileride şansı olmayacak zaten koşturmaktan. Benim düşünceme göre Ash buraya tatil eğlence amacıyla geldi sonradan arkadaş edinip yolculuğa çıkacak (çoğu kişide aynısını düşünüyor). Seri ilerleyen bölümlerde karanlık bir havaya bürünüp ciddileşecektir bana kalırsa sonuna kadar bu laylaylom havada kalmaz :D
Çizim tarzı ilk başta komik gelmişti ama şimdi alıştım gibi, özellikle pokelerin çizimleri gayet hoş.ORAS'ın anime fragmanındaki tekniğin aynısı sanırım.O fragmandaki dövüş sahnelerini hatırlayın... Emin olun ki karşılaşmalarda bu çizim tekniğinin aslında ne kadar iyi bir seçim olduğunu göreceğiz.Bunun dışında ilk bakışta genel olarak sevdim animeyi, değişiklik her zaman iyidir.Tüm bu cümleleri belki de forumda animenin daha da karanlıklaşmasını, ciddileşmesini, hatta yer yer kan ve ölümlere yer verilmesini en çok savunan kullanıcılardan biri yazıyor.Evet, şuan aklımdaki Pokemon animesinin tam zıttı bir yol izlediler ama kim bilir? Belki de her şey hayal ettiğimden de güzel olacak, aceleye gerek yok.

Bewear ve Mimukyu Roket'lerin bu nesil alabilecekleri en uygun partnerler.

Ve konusu açıldığından diyorum; Ash'e aşığım, çok seviyorum ama olası bir karakter değişimi de beni heyecanlandırır, mutlu eder."Gelen gideni aratır" felsefesini düşünmezsek ana karakter değişimi animeye taptaze bir canlılık katar.

Ayrıca bunu düşünen tek benim anladığım kadarıyla: Tüm marka değerini de düşünüyorum evet, ama Pokemon animesi kendinden bir "Pikachu" daha çıkartabilir... Ash'in olduğu gibi, Pikachu'nun da tahtı ulaşılmaz değil.Zor, ama imkansız... Asla.
Ash bölge şampiyonu olmadan animeden çıkacağını zannetmiyorum.Kalosta buna çok yaklaştı.
Serena sever olarak Serena'nın gelmemesine çok üzüldüm. Ama şu fragmandaki Ash'i gördükten sonra aklımdan uçtu gitti.
Ash'in o tip ne ya? Daha doğrusu ortada bir tip yok. Serena görse ben bu çocuğu mu sevdim der. İstese tavlayamayacağı kız olmayacak Ash'i ne hale getirmişler. İlk 13 sezon çok güzeldi. BW berbattı. Sonra XY ilaç gibi geldi. Şimdide Sun Moon ile berbatlığın sınırını zorlayacaklar gibi. En azından ilk izlenimim bu yönde. Yanılmayı o kadar çok istiyorum ki.
Her bölüm Pikachu görmekten tek sıkılan ben miyim acaba.
Ben de diyorum hangi animeye benzetiyorum Pokemon resmen Tsubasa olmuş
Yav oğlanın karizma yerlerde şuan, bir üstteki yakışıklı, karizmatik oğlana bak, bir alttaki tasvir etmekte zorlandığım tipe:
Spoiler:
[Resim: tumblr_odkdygaxpd1r6zl1uo1_1280.png]
Karakter niye değişsin mantıklı mı sizce 1998den beri hepimizin tek bir amacı vardı ashte dahil. Şimdi karakter değişirse yaklaşık 25 yıldır biz niye izledik bu seriyi. Boşuna harcamışız zamanı . Pokemondan bahsediyoruz arkadaşlar Aşkı memnun olsa banane nasıl biterse bitsin ama pokemon burda biterse ash master olamazsa toplanıp japonyayı basalım bence 25 yılımıza yazık topu topu 1 final mi hakkımız adam pseudo legendary bile yakalayamadı 2016ya kadar goodra var bi tek. Ash değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez. Sm hakkında ise hala görüşlerim değişmedi pokemondan çok teletabise benziyo :)