Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon'la Japonca
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(07-04-2016, 10:44 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.Sandığımdan daha negatif bir anlamı varmış doğrusu.


Hikikomori (=sosyal çekilme) diye kelime var bir de.Bu kelimenin bizi ilgilendiren ilginç bir tarafı var çünkü bu kelimenin mantığından pokémon yapmışlar :D Bu pokemonu bilen var mı? 

İpucu: Depresyona girmiş gibi bir hali olan bir pokemon.

Yokai'de var. Hikikoumori XD (Kendeisi hiç bir zaman kapalı alanlardan çıkmıyor.Hatta bir bölümde dışarı çıkarken blulnduğu gardırobu söküp getirmek zorunda kalmışlardı :D :D)
Evet Swadloon, battaniyesine sarılmış odasından çıkmayan depresif insan modelinden yapmışlar :D Evrimleşmesi de friendship ile bu sebepten dolayı.

[Resim: qMn24d.jpg][Resim: 9olp5Z.png]
[Resim: v575o6.jpg]
Kimi wa dare???
Peki ben bir şey sorabilir miyim bu kelimeler neden sadece XY animesi ile ilgili oluyor,sürekli yeni dönem resim paylaşımları var BW de dahil diğer sezon resim paylaşımları neden olmuyor?Bence diğerleri de olmalı ^^
@Tary forumda XY'yi güncel, Japonca takip edenler çok olduğu için sanırım. Yani alakalı olunca bağdaştırabiliyoruz veya geçtiği sahneyi hatırlayabiliyoruz. Kulak aşinalığımız falan oluyor ve hatırlamak için açıp o sahneye bakabiliyoruz :)
100. kelime!!!

[Resim: nMod95.jpg]
Sensei - Öğretmen/Usta (söylenmişti galiba söylenmediyse yuh :D)
Bu konu pek takip edemesem de sitedeki en sevdiğim konulardan biri. Tüm paylaşımların resimlerini indireyim dedim az önce. Densetsu'ya gelince One Piece Leo'nun densetsu no hero deyişi geldi kulağıma, kitto'da ise en sevdiğim çikolatalı gofret Kitkat'ı gördüm gidip alcam valla  XP Sayenizde hem eğleniyoruz hem de Japonca öğreniyoruz teşekkürler  =D
Densetsu no Hiiroo Tsuyaii dıdıdıı dıdı dıı (hatırlamıyor) tanonn dayo kaabii! 

Bu da Hoshi no Kaabii'nin açılışındandır.Boşta geçmeyeyim:

Tanondayo - sana güveniyoruz