Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Normal Mewtwo gibi Psychic
İlk olarak sizin düşüncelerine saygı duyarım ama bence bu nesil pokemonlar pokemonların bitişidir ki ilk nesillere göre gittikçe kötüleşen pokemon çizimleri benim ilgim kaçmasına neden oluyu
Açık konuşayım her ne kadar kendisi benim en sevdiğim bölge olsa bile Unova'nın çizimleri biraz alışılmışın dışıydı.Ama Kalos bana kalırsa hem Kanto'dan hemde Johto'dan daha kaliteli çizimlere sahip.Ayrıca ben ağzında yaprak olan bir pandanın tuhaf zenci bir şarkıcıdan daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.Yada yelesi sarı-kırmızı bir aslanın dört kafalı bir palmiye ağacından daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.Yanlış anlama bence saçma pokemonlar yok ve ben hepsini severim ama kıyaslama yapmak gerekirse fark belli oluyor.Ama bu yinede senin görüşün her şekilde saygı duyarım.
Evet Unova'da çizim açısından çok uçuk pokemonlar vardı.Garbodor,Amoonguss,Vanilluxe,Swoobat,Gigalith hala bana garip gelen pokemonlardan bir kaçı :D.Kalos'da anlam veremediğim Swirlix dışında(belki alışılmadık Honedge de) göze batan bir çizim görmedim çoğu hayvanlardan esinlenilmiş.
Yeni video, pek değişik birşey yok ama genel bir özet gibi
x y tv reklamı

Pokedexin tamamı oyunla mı açıklanır yoksa önceden öğrenebilir miyiz ?
Geçen neslin sızdığını hatırlıyorum ama kendileri açıklamışlar mıydı onu hatırlamıyorum.


Buarada internette dolaşırken game showdan bunu buldum daha önce verildi mi bilmiyorum,savaşlarla ilgili baya bir şey gösteriyor.

(18-09-2013, 11:51 AM)delpiero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pokedexin tamamı oyunla mı açıklanır yoksa önceden öğrenebilir miyiz ?
Ssadece starterların final evrimleri bile gösterilse yeter, çatlayacağım meraktan Vomit
5.nesilin tüm pokemonları oyun çıkmadan 1 ya da 2 gün önce sızdırılmış, resmi olarak açıklamamışlar. bu sefer nasıl olur bekleyip göreceğiz.