Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(02-10-2013, 09:36 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eğer gerçekse
Spoiler:
biraz sade geldi bana Gardevoir gibi.Asa,Sopa gibi bir şey niye eklememişler merak ediyorum
Simplicity is the ultimate sophistication.

Leonardo Da Vinci
ben sadece starterların son evrimlerine bakacağım. ona göre starter seçeceğim.

ama diğer yeni pokemonlara bakıp spoiler yemek istemiyorum :)
(02-10-2013, 09:36 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eğer gerçekse
Spoiler:
biraz sade geldi bana Gardevoir gibi.Asa,Sopa gibi bir şey niye eklememişler merak ediyorum
Bir önceki evrimde sopa verip daha sonra sopayı yok etmek o kadar saçma ki, sırf bunu düşününce insanın fake diyesi geliyor.


Spoiler:
/vp/ 'de Hawlucha, Greninja ve Delphox'cular ile onları çürütmeye çalışanlar şu an çetin bir savaş içerisindeler, Skiddo'nun da Hawlucha'nın da 89 nolu olmasından tutun da, iki texteki boşlukların pixel sayısı tarzı şeylerden çatışmalar çıkıyor. Daha detaylı bilgi isteyenlerin göz atmasını öneririm


Bu arada önceki dediğime antitez olarak bunu buldum:
Spoiler:
[Resim: 1380735241954.png]
Onaylanmamış Fennekin evriminin savaş resmi
Spoiler:
[Resim: 1380736345283.jpg]
Sopa hakkında yorum yapmak için Delphox'un offical artwork'ünü görmek lazım.Bence sopa veya ona benzer bir şeyle bağlantısı vardır.
Yüce amaç uğruna bir şehit daha... Cry Cry Cry Cry Cry 30 Level bir Quilladin'i evrimleştirmek ne kadar zor olabilirdi ki? Cry Cry Cry
Spoiler:
[Resim: 1380738316192.png]
Chespin evrimi de sızdı üçlü tamamlandı ayrıca yeni pokemonlar da var.Binacle'nin gerçek olduğuna hala inanamıyorum buarada.Chespin'in son evriminin ismi Chesnaught.Buarada şok bir gelişme daha var.Daha öncesinde Water/Fighting ve Grass/Dark denilen starter evrimleri tam tersi çıktı.Greninja Water/Dark Chesnaught ise Grass/Fighting.Binacle Water/Rock,Bunnelby evrimi Diggersby ise Normal/Ground.

Spoiler:
[Resim: 1380770121950.png]

[Resim: collageupdateII.jpg~original]
[Resim: k7gisqf.jpg]

Ters köşe olduk. Açıkcası Chespinin dark Froakienin fightining olacağından o kadar emindim ki. Fennekinin sopasının gitmesi çok iyi olmuş. Bir de şu Binacle fake olur inşallah...!
(03-10-2013, 08:10 AM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ters köşe olduk. Açıkcası Chespinin dark Froakienin fightining olacağından o kadar emindim ki. Fennekinin sopasının gitmesi çok iyi olmuş. Bir de şu Binacle fake olur inşallah...!
Ben evrim türlerinin ters olduğunu nasılsa dün düşünüp tahmin etmiştim ve bugün de doğru çıkması beni şok etti doğrusu.Çünkü savaşçı bir karakterin dark türünde olması hiç mantıklı gelmemişti dün düşünürken.Dark çünkü daha çok sinsi saldırılardan oluştuğu için bir ninjaya daha mantıklı olurdu.

Spoiler:
Buarada şuana kadar bilinen Central ve Coastal pokedex listesi.Görünüşe göre Doublade'den sonra boş dex yeri var umarım triblade filan olmaz :D Yeni Rock/Fairy pokemon Carbink' ve Hawlucha'nın bir evrimi bulunmuyor.Helioptile'nin de 3.bir evrimi yok.





O Carbink ve Binacle ne ya öyle. Aynı zamanda Carbink'i neden Fairy yapmışlar ki anlamadım. Ama Fairy türü olduğundan dolayı 2.evrimi çok güzel bir şeye benzer bence. Bunun dışında Bunnelby evrimi kötü olmuş.