Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ben açıkçası baya bilgi vereceklerini düşünüyorum çünkü Black&White ve Black 2&White 2'de de en önemli bilgiler CoroCoro'nun bu sayısında yani haziran sayısında açıklanmıştı.
Bir zahmet versinler artık. Beklemekten sıkıldık...
Hele şükür Vomit
En çok starter evrimlerini merak ediyorum.Bence Chespin evrimlerinde ninja gibi bir şey olucak ve kafasındaki şey Assasins Creed'de ki gibi kapşona dönüşücektir.Türüde çimen/karanlık olucaktır.Fennekin bence son evriminde Kitsune tarzı bir şey olucak,türüne de psişik tür eklenecektir.Froakie ise çirkin kurbağanın prens dönüşmesi misali son evriminde çoook havalı bir poke olucak ve türüne de dövüş eklenecektir.Bekleyelim görelim :)
bence fennekin fire psychic değil fire ground olacak sebebi ise fennec fox (çöl tilkisi) üzerine kurulu olması.çölde yaşayan hayvanlardan genelde ground oluyorlar
önümüzdeki çarşamba ve ayın 19u bizi baya aydınlatacaktır sanırım :)
serebii.net den onaylanmamış yeni CoroCoro dergi resimleri :D

[Resim: corocoro5131.jpg]

The first details of CoroCoro appears to have come out. Though currently unconfirmed, it looks too legit to be fake. We're currently investigating and translating so keep checking. With special thanks to Gin for translation. First, the Pokémon on the far right is called Gohgohto and is the Riding Pokémon. It's Grass-type, 1.7m and 91.0kg. You can actually ride this Pokémon in the field.
The lizard appears to be an Electric type, possibly Normal as well, but the name is currently unviewable due to overexposure. It has a new move called BaraboraCharge
The bird is called Yayakoma and is the Japanese Robin Pokémon. It is Normal/Flying, 0.3m and 1.7kg
The panda is called Yamchamu and is the Naughty Pokémon. It is Fighting-type, 0.6m and 8.0kg
Bulbanews de yayınlamış doğru bence.Serebii de zaten fake olamayacak kadar doğru gözüküyor demiş.Görünüşe göre bazı pokemonlara binebiliyoruz.
Pokemonlara binme özelliği iyi olur bence. Kuş'u hiç beğenmedim ama evrimleri iyi olabilir daha net bişey yok. Elektrik içinde aynı şeyi söylicem çok iyi çizilmemiş. Sadece panda ve uzerine bindiğimiz pokemon hoşuma gitti açıkcası.
Yeni Sayfa

[Resim: corocoro5132.jpg]