Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Lama pokemon olsa gerek.Bu nesilde bir diğer hoşuma giden şey kaç nesildir pokemonu yapılması beklenen hayvanların sonunda kullanılması.Aslan olarak Litleo,panda olarak Pancham ve lama olarak bu pokemon.Türü normal/zemin olabilir bence.
Yeni pokémonu görünce birden şaşırdım, bugünkü Pokémon Direct'in tamamını izlememe rağmen nasıl göremedim diye. Meğer sadece 1-2 karede görünüyormuş. (sanırım videoyu hazırlayanlar da tam olarak dikkat etmeyip, unuttular) Zaten videoyu normal olarak izleyince de dikkat edip görmeniz neredeyse imkansız. Yakalayan kimse iyi yakalamış yine de. Yeni pokémon'u aşağıdaki videoyu 15:11'de durdurursanız görebilirsiniz.


Bu pokémonun ne olduğuna gelince de ilk bakışta nerden esti dersiniz bilemem fakat bir anlığına lama hissi uyandırdı. Nedense öyle geldi. (Neden lama pokémon yok diye uzun zamandır nette de tartışılıyordu.)

Edit: @ZoNaL, yalnız değilmişim. :D
Lama pokemonu tükürük saldırısı yapsın güzel olur. :) Normal tür olabilir. Diğer MegaEvolardan da Blastoise'i çok beğendim. Özellikle kollarındaki su silahları çok iyi olmuş. Charizard da beklentilerimin altında olmuş. Çok daha epic beklerdim.
Bu arada lama pokémonu olabileceği çok yüksek bir ihtimal.
Spoiler:
[Resim: dlAoYdS.jpg]
Bana kalırsa charizard White Kyuremin bir alt evrimi gibi birşey olmuş acayip bir andırma söz konusu
charizard şişko değil artık yani???? ashin charizardı almasının sebebi olduğunu biliyordum Shout Shout Shout
Videoda söylediklerine göre daha birçok mega göreceğiz gibi duruyor.Hatta bana 6.nesil yanında ayrıca bir de mega nesil gelecek gibi geldi.
Tüh ya. Bende bugün starter evrimlerini açıklar diye hevesle bekliyordum onları :(

Bu arada Mega Launcher abilitysi Water Pulse ve Dark Pulse gibi saldırılarını güçlendiriyormuş. Yani sadece bu 2 saldırı için geçerliyse kötü yetenek :(
(04-09-2013, 10:06 PM)Jolteon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tüh ya. Bende bugün starter evrimlerini açıklar diye hevesle bekliyordum onları :(

Bu arada Mega Launcher abilitysi Water Pulse ve Dark Pulse gibi saldırılarını güçlendiriyormuş. Yani sadece bu 2 saldırı için geçerliyse kötü yetenek :(
bende aynıısının bekliyordum :)hayır içinde pulse geçen atakları güçlendircek (dragon pulseda var)
Resmi sitesinde Water Pulse ve Dark Pulse saldırılarını güçlendirecek diyordu. Ancak Dragon Pulse saldırısını unutmuşlar doğru.


Charizard hala Fire/Flying'mi olacak? Tüh tüh :( . Ama yine de Ninetales daha kullanışlı olacak gibime geliyor. Çünkü Charizard Stealth Rock'a karşı 4 kat zayıf ve her sahaya çıktığı zaman canının %50'si kayboluyor. Yani karşınıza Tyranitar, Hippowdown ve Politoed çıktığı zaman Charizard'ı değiştirip tekrar başka bir pokemon çıkartmanız lazım. O sürede Tyranitar veya Hippowdown Stealth Rock yapabiliyorlar yani.

Ama yine de Roost kullanabiliyor sıkıntı yok.

Not: Ankete bakıyorum da İkinci Starterlar geldikten sonra çoğu kişi Chespin-Charmander şıkkını işaretlemiş. Buna şaşırmadım değil yani. Çünkü çoğu kişi Fennekin'i sevmişti ve onla başlayacaktı. Ve tabii Charizard sevenlerde forumda oldukça fazla olduğu için çoğu kişi Fennekin yerine Chespin'i tercih etmeye başladı :( İnsanlar genellikle takımlarında 2 türü aynı olan pokemonlar istemiyor. Flying türleri hariç oluyor çoğunlukla :D