Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Daha durun oyun çıkmadan yerden yere vurmuşsunuz.Ben hiçbirinize katılmıyorum.Bence ne zaman olarak sıkıntı yaşadılar nede ellerine yüzlerine bulaştırdılar.Sizi bilmem ama ben daha çıkmamış bir oyunun ( hele de pokemon gibi bir fenomenin oyununun ) bu kadar aşağılanmasını KESİNLİKLE doğru bulmuyorum siz ne derseniz deyin.
Katılıyorum bende. Bu senenin pokemonları oldukça güzel. 5.Nesilde olduğu gibi mumdan, dondurmadan ve çöpten pokemonlar yok en azından. Sadece kılıç türü bir pokemon var o kadar. 6.Nesili sevdim ben. Tek sevmediğim kısım ise Metagame'de bazı düzensizlikler yapması.
Sorun kesinlikle pokemonlarda değil.Dile getirilen sorunlar oyunun tamamen 3 boyutlu olmaması ve 3dsnin imkanlarını tam olarak kullanmaması.
aynen InFamous a katılıyorum. Konsolun ismini 3DS koyup oyunu tamamen 3D yapamamak fiaskodan başka bir şey değildir. Önceki mesajımdada dediğim gibi diğer oyunlara göre büyük bir gelişme var X ve Y de ama daha iyisini yapabilirlerdi. Pokémonlar arasında beğenmediklerim şu kılıcı sevmedim. Birde Luxray den terk olan bir Pokémon vardı onu beğenmedim o kadar. Onun dışında diğerleri gayet iyi.
Ben de hem InFamous'a hem de ExtraLiqht'a katılıyorum :D
hoen remake cıkarsa kimsenim 3D yi.umursayacagını zannetmiyorum
Oyun 9 ay öncesinden duyurularak herkesi heyecanlandırdı. Sizler de dahil olmak üzere oyun çıkacak diye birçok kişi 3DS aldı. Oyun daha çıkmadan millet siparişlerini verdi. Oyunun tamamının 3D olmamasının bunlar olduktan sonra duyurulması satış ve pazarlama taktiğidir. Çizerler ellerinden gelenin en iyisini yapmışlar. Pokemon yönünden tam fiyasko olan 5. nesil sonrası yeni nesil gerçekten çok güzel. Ama ne yazık ki değirmeni döndüren şey PARA. Şirket animeyi bile oyunların tanıtımı olan bir araç olarak kullanıyor. Anime Pokemon tanıtımıyla geçen filler bölüm çöplüğüne dönmüş durumda. Yeni çıkacak oyun belki ismi Z olur belki X2 & Y2 olur belki de Hoenn remake bilmem ama güzel ve tamamı 3D bir oyun olacaktır. Çünkü gerçekten çok ağır eleştiriler aldılar ve alacaklar. Ve eminim ki Hoenni sevmeyen kişi sayısı bir elin parmakları kadardır şurada.
x-y oyunları için 3ds aldım.her ne kadar oyuna konsola verdiğim kadar para vercek olsam da pişman değilim 3ds aldığım için.çünkü oyun görüntüsüyle , yeni özellikleriyle ve ayrıca yeni pokemonlarla bunu hak ediyor.
3d özelliğini pek kullanan biri de değilim ayrıca tamamen 3d olup olmaması beni çok ilgilendirmiyor.görüntü açısından her halükarda daha önceki oyunlardan güzel olacak.ancak oyunun tamamen 3d olmaması birçok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı.
arkadaşlar X mi alsam yoksa Y mi alsam karar veremedim. Pre-order olarak indirimdeyken bi an önce almam lazım. oyun çıkınca pahalanır tekrar.

Y'de Mega Mewtwo Y'yi beğeniyorum. Yveltal'ı ise hiç beğenmiyorum. X'deki Xerneas'ı beğeniyorum.

nasıl olacak bi türlü karar veremiyorum. sizlerin düşüncesini alabilir miyim...
Y al bence cunku mewtwo yu en.basta alıp.daha cok kullanıcakken yveltalı sonlara dogru yakalıcaksın daha az kullanıcaksın