Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Evrimler hiç iyi olmamış Chespin'ininki bildigin Pignite. Digerleri için aynı şeyi söylicem beklenilen kadar havalı değiller :(
Yalnız oyundan önceki son Corocoro'ya göre bilgiler oldukça az .Ne oyunun mekaniğinden,yapısından,özelliklerinden bahsedilmiş ne de Gym Leader & Elite Four'dan ya da yeni karakterlerden Team Flare dışında.
*Chespin'in evrimi çok dandik.Bir sonraki evrimi bir şeye benzerse iyi.
*Froakie evrimi süper olmuş.Diğer birinci evrim su starterlarına göre çok daha güzel ve havalı.
*Fennekin için çok sansayonel değişiklikler yapmışlar.Normalde ayağa kalkmasına ve psychic tür kazanacak olmasına karşıydım ancak bu hali oldukça hoşuma gitti.Bu cadı ateş tilkisini seçiyorum kesinlikle :) Hayallerimi yıkmadığın için teşekkürler Game Freak :D
chespin in evrimi bildigin pignite in yesil versiyonu pek begenmedim acikcasi.ama fennekin ve froakie nin evrimleri guzel.
bu mega olayina pek isinamadim ozellikle mewtwoyu boyle degistirmelerinden sonra.
Chespin evrimi dışında bence de iyiler.Chespin evrimi bir armadiloyu(ve Pignite'yi :D) andırıyor.Son evrimi tankımsı kirpi gibi bir şey olacak bence.O şişikliği de gidecektir diye umuyorum Shelgon-Salamance ya da koza-kelebek olayı gibi olacak bana kalırsa.Fennekin evrimi sanki biraz tahmin edilebilir olmuş,daha önce görmüş gibiyim.Froakie zaten başlayacağım starterdı evrimi de harika gözüküyor.
froakie çok çirkindi şimdi çok harika olmuş Slobber Heart fakat chespininkinin beğenmedim valla chespin alanlar everstone kullansın derim (tabi 3 evrimi kuul birşey çıkarsa o başka) fennekin ne çok güzel nede berbat olmuş.
Serebii.net tür tablosu hazırladı.Burdan bakabilirsiniz.
(11-09-2013, 04:07 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yalnız oyundan önceki son Corocoro'ya göre bilgiler oldukça az .Ne oyunun mekaniğinden,yapısından,özelliklerinden bahsedilmiş ne de Gym Leader & Elite Four'dan ya da yeni karakterlerden Team Flare dışında.
karune var kalos aktristi.
ama karunenin fotosu yok.
Anime sayfası

[Resim: BT4gA4ZIEAAa-QP.jpg:large]
Mega pokemonlarda stat artışı azalışı yada dağılım farklılığı olup olmadığı yazmıyor.Bilgisi olan varmı?