Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Gelişince şovalye olur belki :D
Mıknatıstan, Yumurtadan, Dondurmadan, Çarktan, Toptan, Balondan, Mumdan, Çöpten vb. şeylerden pokemon yaptılar onlara bir şey demiyorsunuz gerçekten. Ama Kılıç Pokemonu olunca hemen yargılamaya başlıyorsunuz. Gerçi bende pek beğenmedim ama idare edecez artık :)
Yargılanmayacak gibi değil ki. Bildiğin kılıcı Pokémon yapmış adamlar mıktanıstan falan yaptılar ama en azından bildiğimiz mıknatıs değildi farklı görünüyordu gözü vardı falan :D Bu resmen kılıç.
Masuda'nın mesajı.Kalosun Fransa'dan esinlenildiğini anlatıyor.

Özet:

*Masuda konuşmasında Pokemon X & Y'nin bütün dünyada aynı zamanda çıkacak olan ilk Pokemon olduğunu belirtir ve savaş,oyuncular arasındaki takasların yeni özelliklerini hakkında heyecanlı olduğunu söyler.
*Sonrasında oyunun Fransa'dan esinlenilen Kalos'ta geçtiğini duyurur.Masuda oyunun güzellik teması şeklinde kararlaştırıldığını açıklar.Fransa'nın moda ve aşçılık kültürüyle ünlü olduğundan biraz bahseder.
*Kalos Yunancada güzellik anlamına gelmektedir.
*Masuda 2010 ve 2000'de önceden Fransa'yı ziyaret ettiğini açıklar.2010'daki gezisinden sonra takımını toparladığını ve hep birlikte Fransa'ya yolculuğa çıktılarını anlatır.Dil sorunundan dolayı rehberlerden ve orada çalışan Pokemon takımından yardım aldıklarını da belirtir.
*Bu geziyle takım Kalos bölgesini yaratmak için Fransa'nın çevresinden ve binalarından fikirler aldıklarını söyler.Masuda Fransa'daki araştırmalarının Japonya'dayken yapamayacağı Carnac Stone gibi belli bölgelerde sürmesini sağladığını açıklar.Lumiosa City'nin Paris'ten esinlenildiğini de onaylar.
*Sonrasında Monorpale'yi kısa bir şekilde gösterir ve oyun Ekim'de çıkmadan önce her şeyi açıklamak istemediğini söyler.

Bence gayet güzel. Eğer animesinde güzel bir konu halinde ele alınırsa pekçok oyuncunun gönlünü kazanacağını düşünüyorum. Sadece yeni olduğundan ve muhtemelen alışılmışın dışında olduğundan absürd geliyor.
yeni pokémonumuzun adı "Honedge"ymiş :D
(05-07-2013, 02:32 PM)Jazzinkanto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]yeni pokémonumuzun adı "Honedge"ymiş :D
Evet kılcıın içine antik bir ruh girmiş klasik ghost pokemon hikayesi :D
Masuda oyun Ekim'de çıkmadan önce her şeyi açıklamak istemediğini söylemiş ancak şunun şurasında 20 pokémon açıklandı. Daha 100 küsür falan bekleniyor. Neyi amaçlıyorlar bilmiyorum ama daha fazla pokémon açıklamaları lazım bence. Ekime ne kaldı ki. Her ay 10 tane açıklasalar 30-40 tane olur. Daha açıklanacak bir sürü pokémon kalıyor. Oyundaki yenilikleri falan da geçtim artık.
(05-07-2013, 12:53 PM)farawaynights Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence gayet güzel. Eğer animesinde güzel bir konu halinde ele alınırsa pekçok oyuncunun gönlünü kazanacağını düşünüyorum. Sadece yeni olduğundan ve muhtemelen alışılmışın dışında olduğundan absürd geliyor.
Sonunda aklı başında,ön yargısız,düzgün bir yorum...Bende ön yargı ile yaklaşıldığını düşünüyorum gayet iyi bir Pokemon.
Bence güzel ama bu şekilde değil bir veya birkaç evrim ile kara şövalye tarzı bir tipe sahip olmalı :D