Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Her şey çok çok güzel ama videoda dikkatimi çeken şu oldu: savaş tıpkı stadium serisi gibi duruyor sadece daha iyi efektler ile. Biraz daha iyi olabilir miydi sizce özellikle darbe alma kısmı falan (ancak saldırıdan kaçmayı da görmek lazım "evaded attack" deyip sabit durmaz umarım :D )
dodge ancak animede olur oyunda öyle bi saçmalık yapmazlar
Oyun mekaniği genel olarak geliştirilmiş ve 3D'ye uyarlanmış durumda ancak radikal değişiklikler beklemeyin derim.
Çok hoşuma gitti valla yeni fragman muthiş. Zaten banka falan oturduğunu gorunce acayip heyecanlandım. Goruntuler pokemonlar hepsi muthiş bence. En kısa zamanda 3DS almam lazım valla bu oyun kaçmaz :D
heart gold daki gibi pokeler pesımızden falan gelebılse cok ıyı olur :D
En baştan beri ligtning (ışık) türünü çok istiyordum ama sanırım yeni tür fairy ve ya pixie gibi perisel bir tür olucak.Ancak buna hiç üzülmedim.Çümkü sonuçta ejderha gibi mitolojik bir canlıdan tür yaptılar.Hayalet gibi mitolojik bir canlıdan tür yaptılar.Ee neden peri veya elfden yapmasınlar ki.Ben yeni türden gelicek efsaneleri çok merak ediyorum ve bence bu sezon efsane bakımından muhteşem tasarımlar sergiliycek.Peki size bir sorum var.Sizce bu sezon yeni hemşire poke gelir mi?Bence gelmez zira Chansey 4 sezon durdu.Audino'da böyle olucaktır.Ayrıca Audino'ya bir evrim gelicek ve o da normal/faiy olucaktır.Tıpkı bir nesil sonra Blissey'nin gelmesi gibi .
(15-05-2013, 05:32 PM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ayrıca Audino'ya bir evrim gelicek ve o da normal/faiy olucaktır.Tıpkı bir nesil sonra Blissey'nin gelmesi gibi .

Çok mantıklı bir fikir. ayrıca clefable ve evrimleri fairy olur bence
mawile steel /fairy olacakmış.sanırım fennekin son evrimi psychic olur ama fairye benzer.aynı charzarda olan gibi.tekrardan söylüyorum eğer sylveon fairy olursa.2. eevee evrimi dragon olur .aynı umbreona olduğu gibi (birde umbreonunkinide saklamışlarmıydı aynı sylveona olduğu gibi?)
eskiden o kadar yakından takip etmiş yada hatırlayan biri yoktur sanırım belki yabancı forumlarda bişiler çıkabilir umbreon olayı ıle ılgılı.. ama karsıt turler cıkıo eevelution da psyhic-dark , ice-grass gibi bu sefer fairy dragon olma ihtimali yuksek ama sadece fairy de cıkabılr
Harika bir oyun oynamak için sabırsızlanıyorum Prettiness

Bence yeni tür Light olacak Dark'a karşılık Light çok mantıklı bence