Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Startarların 1. Evrimleri beni şok etti hiç hayal ettiğim gibi değiller :(
Bulbapedia az önce twittera koymuş bu da linki https://twitter.com/BulbaNewsNOW/status/...29/photo/1
[Resim: starter-evos.jpg]
Yeni pokemonlar çıkmış ve Garchomp'a mega evrim gelmiş. Bir daha ki ay Bütün bilgiler çıkacak ortaya bence ve de Charizard'ın altında mega evrim sayfası devam ediyor acaba başka hangi pokemonlar var.
chespin evrimini pek sevmedim ama digerleri guzel :D (yine de tahmin ettigimden daha az havalı durusları var :D ) chespin icin rollout simdi daha mantıklı oldu :D

Ayrıca megamewtwo x daha guzel zaten x alacaktım simdi kesin alırım
Oha chespin evrimini ilk Pignite sandım one öyle :O .Diğerleri güzelmiş.
Fennekin hiç güzel omamış bence :( Daha iyisini beklerdim. Sanırım dövüş yapacklar tipini. Hep dövüş yapıyorlar ateş startırını bıktım artık (Blaziken, İnfernape, Emboar ve şimdide bu) Psişik tipi bekliyordum. Bence hiç güzel olmamış hayal kırıklığına uğradım fennekin adına.
Starterların ilk evrimi şaka gibi ya. Bu kadar kötü beklemiyordum çizilen fakeler bile daha iyiydi.Özellikle chespinin nasıl bir ikinci evrime dönüşeceğini merakla bekliyorum
Mega Garchomp çok güzel olmuş. Mega Mewtwo da öyle ama X için olması beni hayal kırıklığına uğrattı. :( İki tane süper legendary bir arada olmuyormuş demek ki... Bu arada önceki cevaplarım arasında Chespin'i seçeceğim yazıyor, Chespin evrimini gördükten sonra fikrimi değiştirdim Froakie seçeceğim. :D (Son evrimiyle bu rezalet telafi edilirse belki seçerim Chespin'i) Fennekin'e de yazık etmişler, sadece Froakie evrimini beğendim açıkçası.
Yeni Pokemon tür tablosu

[Resim: corocoro91311.jpg]

Team Flare Liderleri:

[Resim: BT4U-K6IMAAa2Ni.jpg]
Yenilikleri severim ama mega formların hiçbiri bana göre iyi değil.Sanki hepsi birilerince yapılmış fake pokemonlar gibi,orjinallik yoksunular.Mewtwo y yi zaten kimse beğenmedi, x formunu bari güzel yaparlar dedik,o da mumya,zombi karşımı saçma sapan birşey çıktı.Fennekin ve froakie hadi neysede chespin hele hiç olmamış.Kısaca şimdilik 6.nesil pokemonları bana göre hüsranla sonuçlandı.
Tek güzel şey fairy türü olmuş.Türler arası denge henüz sağlanmamış fakat sağlanacak gibi çünkü bence daha değişiklik gelir type'lere.Sonuçta bir tür gelince kelebek etkisi misali tüm türlerin etkileşimini değiştiriyor.