Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(07-10-2013, 09:07 AM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaslar 4chanda bir kisinin yaptigi aciklamaya gore ( ki bu kisinin nintendo ile baglantisi oldugu dusunuluyor ) suana kadar aciklanan baslangic final evrimleri ve ozellikle Ygarde SAHTEYMİS !!!!! Kisi yaziyi sitemkar bir sekilde yazmis ve 100 uzerinde yeni pokemon ve 50 megavuliton oldugunu yazmis.Canada ve Avrupa surumlerinin bi hata oldugu ve deneme surumunun satisa sunuldugumu tam oyunun daha kimsenin elinde olmadiguni yazmis.Yaziyivyine imali bir sekilde " Gercek X ve Y yi bekleyin " cumlesiyle bitirmis.Yazi buyuk tepkiler aldi fake mi diye bence umarim dogrudur.
o fotoyu bene gördüm.boyle bi şey olabılır mı zor bıraz ama olursa yuzyılın trollüğüne aday olur :)
(07-10-2013, 01:37 AM)delpiero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar bir kurt pokemondan bahsediliyor oda efsanevi bir pokemonmuş , bir kişinin söylediği her pokemon şimdiye kadar keşfedilmiş ancak bir tek bu buz tipi kurt yokmuş ortalarda.

Nidhogg (Z), mevsim geyiği (X) ve posta şahinimiz (Y) var. Bir Fenrir'in (Loki'nin kurt oğlu) çıkması pek sürpriz olmaz. Şayet öyle olursa, Oorotto'ya Yggdrasil diyebiliriz artık.
:D
Pangoro'nun statları ;

Spoiler:
[Resim: 1381151790187.jpg]
Bu yeni gelen pokemonlar neden onaylanmıyor?
(07-10-2013, 08:02 PM)Tary Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu yeni gelen pokemonlar neden onaylanmıyor?
Ayın 12'sinde oyunlar resmi olarak piyasaya çıktıktan sonra onaylanacaklar.Şu ana kadarkiler gerçek lakin sızıntı bilgiler.
Mega Tyranitar
Spoiler:


[Resim: MKx9KQs.jpg]
Mega Aggron
Spoiler:


[Resim: jGHpqv9.jpg]
bunlar super training balonları olarak fark edilmiş , yani mega evolar var ancak taşlar yok ortada :D


Edit: bulldogss_eray
Arkadaşlar bu pokemon x y de online maçlar nasıl olucak server sistemi falan var mı mesela başka bir yerdeki 3ds sahibi ile pokemon maçı olucak mı? nasıl işliyor bu sistem ? ve ayrıca eski nesil pokemonları x y de de yakalama imkanına sahibiz değil mi efsaneler dahil olmak üzere?
Fenercag eskiden ds oynunlarında nintendo wfc vardı ama 3DS lerde normal her konsolun kendi arkadas kodu var bence oradan arkadaslarla mac yapılabilir.

Ayrıca PSS denilen (player search system) yeni bir sey geldi tanıtım videolarında var oradan bakabilirsin.

Eski nesil pokemonlar icin ise nesillerdir swarm olayı var mesela gold silver da seni telefondan ekleyen kisiler bazı yerde pokemon gorduklerini soyluyorlardı sen oradan normalde cıkmayan pokemonları yakalıyordun. 5.nesilde ise bolgeler arasında gecerken "pokemon outbreak at route 5!" gibi yazılar ile belirli yerlerde eski nesil pokemonlarını yakalama sansı bulursun bunun gibi bir sistem gelecektir x y de de. :D
Buarada daha önceden bahsettiğim smogondaki base stat konusu güncellenmiş.Bazı pokemonlarınki hayal kırıklığı benim için.Talonflame'nin atk statları 80lerde kalmış en azından 90 olabilirdi,hızı 130 ama.Diggersby'ninkiler rezalet :D Klefkinin de kötü.
Josh denen leaker yüzünden içim dışım spoiler oldu :D

Bu arada oyunun hikayesini oyundan öğrenmek isteyen arkadaşlarımıza saygı gösterelim.İlla bir şey söyleyecekseniz spoiler kullanın, özellikle team flare hakkında.