Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
DS sistemi kırılmıştı, ama 3DS sistemi kırılamadı daha. Hiç 3DS emulatörü olmaması da ondan mesela. Mutlaka 3DS'i de kırmaya çalışan vardır, ama ne zaman olur bilmiyoruz.

İkinci soru için; teknik olarak mümkün, evet, ama DLC olmayacak demişti Masuda:https://www.examiner.com/article/pokemon-x-and-pokemon-y-dlc-discussed-by-junichi-masuda
bence daha efsanevi gelicek çünkü son sezonlara doğru efsanevi sayısı arttı bu sezon 3 tanede bırakmazlar
gts de sürekli karşımıza hoopa volcanion ve diancie gibi pokemon isimleri çıkıyor.forumlarda bu 3 pokemonun event olcakları söyleniyor.bazı resimlerde var hatta..resimler fake ama ben 3 pokemonun isimlerinin bunlar olduğunu düşünüyorum
Spoiler:
[Resim: volcanion.png]
Spoiler:
[Resim: diancie.png]
Spoiler:
[Resim: hoopa.png]
@RyanAnders

kesin fake mi? bana gerçekmiş gibi geldi resimler.
serebiide de var resimler onaylanmadı diyor hala . akşam gördüğümde fakedir bunlar dedim ama şimdi serebii de görünce fake değildir herhalde diyorum.ama bunlar event pokesi ise neden wild olarak cıksın ki zaten resimlerde öyle görünüyo ?
Spoiler:
volcanion-fire/water
diancie-rock/fairy(carbink le bi alakası olduğu söyleniyor.)
hoopa-psyhic/ghost
(01-11-2013, 01:12 PM)RyanAnders Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]serebiide de var resimler onaylanmadı diyor hala . akşam gördüğümde fakedir bunlar dedim ama şimdi serebii de görünce fake değildir herhalde diyorum.ama bunlar event pokesi ise neden wild olarak cıksın ki zaten resimlerde öyle görünüyo ?
kodlarla oynamışlarsa wild olarak çıkartmışlardır.
Hoopa hariç diğerleri güzelmis :D hoopa nin türü çok kötü bir de tipini sevmedim :D bu arada serebii de latilerin megalari da var.
3ds de kodlarla falan oynanabiliyor mu ya ? bu arada latilerin megaları sevmedim.
(01-11-2013, 03:07 PM)Jazzinkanto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoopa hariç diğerleri güzelmis :D hoopa nin türü çok kötü bir de tipini sevmedim :D bu arada serebii de latilerin megalari da var.
Baktım da görünüşte Latios ile Latias'ın megası aynı şey.Hem Latias'ın megası niye mavi olsun ki?Bu işte bir saçmalık var bence.
fakat ikisinin rengide kırmızı + mavi yani mor gibi bi şey olmuş.