Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Oha bayıldım, yalnız şu Delphox'un asasını baston şeklinde ucunda da kristal olan bir şey yapsalardı keşke.
(01-03-2014, 11:16 AM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Oha bayıldım, yalnız şu Delphox'un asasını baston şeklinde ucunda da kristal olan bir şey yapsalardı keşke.
Ben de öyle düşünüyordum ancak asa daha bir hoşuma gitti animasyonlarını görünce.Belli mi olur belki megası gelir, asası daha havalı bir şey olur =T Delphox'un asası ile olan diğer animasyonu da çok hoş:
[Resim: delphox-3.gif]

Ayrıca Chesnaught'a da bayıldım.Gözümde çok daha harika bir yere geldi :D

Bu arada Eon Duo'nun türleri ile ilgili geçen yazdığım bilgiler yanlış çıktı.Kusura bakmayınız.Megaları Dragon/Psychic ve Levitate.Latios ve Latias'ın megasını Serebii'nin mega sayfasından da görebilirsiniz.
Chesnaught elini kalkan yapması süper olmş
Chesnaught'u ben zaten seviyordum ama hala söylüyorum onun shinysi normal Chesnaught olmalıydı renkleri bile daha çok benziyor önceki evrimleriyle.
Greninja birşey mi fırlatıyo benim gözüm çok seçemedi :)
(01-03-2014, 04:16 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Chesnaught'u ben zaten seviyordum ama hala söylüyorum onun shinysi normal Chesnaught olmalıydı renkleri bile daha çok benziyor önceki evrimleriyle.
Evet ya shiny spriteları çıktığında bunu ben de düşünmüştüm. Krem rengi olan yerlerin yeşil olması ve renginin daha koyu olması daha çok yakışıyor.
Bulbasaur used Vine Whip XP
[Resim: bulbasaur-2.gif]
AZ's Floette'nin base statları hacklenmeyle anlaşıldığı üzere normal Floette'den çok daha yüksekmiş hatta base stat toplamı Florges'ten birkaç sayı eksikmiş sadece.Pokemonun imza bir saldırısı da var,Light of Ruin Fairy türünde ve level 50'de öğreniliyor.Saldırının 140 base powerı,%90 isabeti ve 5 PP'si bulunuyor ve kullanıcıya da recoil vuruyor.
Normalinden bir farki olmaliydi zaten.İmza saldirisinin olmasida iyi olmus.Bu Floette'nin birde Florges'a evrimlestigini dusunun...Buyuk ihtimal evrim gecirmiyordur.Everstone tarzi bir sey olabilir.
(05-03-2014, 10:18 PM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Normalinden bir farki olmaliydi zaten.İmza saldirisinin olmasida iyi olmus.Bu Floette'nin birde Florges'a evrimlestigini dusunun...Buyuk ihtimal evrim gecirmiyordur.Everstone tarzi bir sey olabilir.

Evrim geçiremiyormuş evet.