Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bilmiyorum,ben bir fire pokemonunun ilk defa yanabilen bir materyal taşıdığını görüyorum:) Yanmayan yada yanmayacak bölgede olan bir dalsa bile neden başka birşey değilde dal onu çözebilmiş değilim:)
Buarada hesaplarıma göre Mawile 2 bağışık olduğu tür(Poison ve Dragon),1 tane x4 dayanıklı olduğu tür(Bug) 7 tane dayanıklı olduğu tür(Normal,Flying,Grass,Rock,Psychic,Dark,Ice) bulunuyor.Artık Fighting Ghost ve Steel ona normal vuruyor.Eski Mawile ile dengelenmiş gibi ama şimdi sadece 2 tür kendisine süper etki yapıyor(Ground ve Fire)
her sey iyi hos da oyunu nasil alcaz ? alsak da ne zamana alabilcez bakalim
Chespinin evrimi Whirlipede ve Shelgon gibi olur. Fennekin in dal olayını anlamadım ama psychic saldırıları için Alakazamın kaşığı gibi iş görebilir. Froakie için yorumum yok. Bekleyelim ve görelim.
litleo evrimi aciklanmis serebii de.guzel olmus gibi - Pyroar
(11-09-2013, 10:29 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(11-09-2013, 09:30 PM)Red-Trainer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Neyse Dragon type'ların çoğu Flamethrower falan öğrenebiliyor. :D
Yalnız Fairy Fireye zayıf değil sadece ona az vuruyor.Bu harika ayarlanmış bir şey bence.Fire ofansif olarak çok güçlü başka bir türe daha süper etki yapmasına gerek yok,defansif olarak da çok zayıf bir tür.Artık fairye de dayanıklı.Çok güzel dengelenmiş.
aslında ateş tipi starter türleri arasında en fazla resisti olan tip ve zayıf olduğu tip pokemonları solar beamla yenebiliryorlar (2 tur alsada sunny dayla bu işide halledebilirler.)

defans tipleri:

böcek -çelik -peri-çimen-buz-ateş tam 6 tane resist ama statları kast ediyorsan birşey diyemem.
Evet ama resist yaptığı saldırı türleri çok kullanılan türler değil Ice dışında.Water,Rock,Ground üçü de en çok kullanılan saldırılar arasında.Solarbeam güvenli bir saldırı diğer hava türleri varken.
ice dışında fairyde var.
Pyroar hayalimdeki poekmon Statları ne olursa olsun kesin takımında yer alıcak
Pyroar gerçek bir aslan pokemon olmuş :D .Yandan görünüşünü çok sevdim ama yelenin şeklini pek beğenmedim.Buarada bu pokemon ignye yanlışlıkla yüklenmiş sonra silinmiş tabii.Pokemon bunu baya yapmaya başladı yeni yöntemimi ne :D

[Resim: pyroar.jpg] [Resim: pyroar2.jpg]