Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(08-10-2013, 06:39 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Buarada daha önceden bahsettiğim smogondaki base stat konusu güncellenmiş.Bazı pokemonlarınki hayal kırıklığı benim için.Talonflame'nin atk statları 80lerde kalmış en azından 90 olabilirdi,hızı 130 ama.Diggersby'ninkiler rezalet :D Klefkinin de kötü.
taonflame nin statlar benı de hayal krklıgına uğrattı.bu statlarla ancak yumurta catlatmak için kullanırım :D flame body baska turlu kullanmam.starterlerin statları hos gorunuyo
Ben demiştim Diggersby tam HM Slave diye :D
Delphox'un base hızının 100'ü geçmesi harika olmuş [Resim: _excited__by_cookiemagik-d2orqd4.gif] O eteği gördükten beri hızının düşük olacağından endişeliydim.
Pokemon x y player search system i inceledim demin japonya tanıtımında da dünya üzerinde online olan her hangi biriyle maç yapabilicez.mario kart 7 deki gibi.
starterlardan Greninja ve delphox'un statları gayet güzel görünüyor.
Yalnız Smogon'daki statların çoğu %100 doğru değil, tahmin. Gerçek statlar orada gözükenlerden +7,8 hatta 10'a kadar farklı olabilir.
Mega Gyarados'un Seed Bomb'u super effective yediği söyleniyor ancak türü hala tespit edilebilmiş değil.
(09-10-2013, 03:29 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mega Gyarados'un Seed Bomb'u super effective yediği söyleniyor ancak türü hala tespit edilebilmiş değil.
Nasıl yani Flying ya da Dragon değilse ne çok merak ediyorum mitolojik diye Fairy yapmasınlar Milotic dururken gerçi :0 .Belki kendisini suya çeviren bir saldırı kullanılmıştır önceden ya da Gyarados'un yeteneği buna imkan veriyordur bilemeyeceğim.
edit:Buarada Bug Buzz da süper etki yapıyormuş sanırım.
Eğer Bug Buzz'dan ve Seed Bomb'dan süper etkili yiyorsa ya Water/Psychic türü yada Water/Dark. Ancak Water/Dark Gyarados için daha mantıklı geliyor bana göre. Çünkü Gyarados çoğu zaman saldırgan bir pokemon olarak gösterilirdi.
(09-10-2013, 05:04 PM)Jolteon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eğer Bug Buzz'dan ve Seed Bomb'dan süper etkili yiyorsa ya Water/Psychic türü yada Water/Dark. Ancak Water/Dark Gyarados için daha mantıklı geliyor bana göre. Çünkü Gyarados çoğu zaman saldırgan bir pokemon olarak gösterilirdi.
Bug Buzz'den biri bahsetmiş aslında tam olarak kaynak bulamadım onun için.Bana ayrıca sadece Water türü olabilirmiş gibi geliyor.Görüntüsüne bakınca sanki normal Gyarados'la Magikarp arasında kalmış gibi :D
Belki Mega Gyarados X ve Mega Gyarados Y vardır...