Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Değiştireceklerini sanmıyorum. Rotom-Fan'ın ability'si hala Levitate :D
Olimpiyat meşalesi :P

[Resim: qGdEUXk.jpg]
(13-09-2013, 06:03 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]*Grass türleri artık powder ve spore saldırılarına karşı bağışık.
*Hayalet türleri kaçmayı engelleyici saldırılardan artık etkilenmiyor.(örneğin Mean Look)
*Elektrik türü pokemonlar artık paralize edilemez.
İlk 2 değişimi beğenmedim, hiç olmazsa yine de biraz mantığa uygun gibi; ama elektrik pokemon'larının paralize olmaması nedir ya.. Evet, genelde elektrik türü saldırılar felç ediyor; ama body slam, bounce, dragonbreath, stun spore vb.'ni resmen hiçe saymışlar..
Söylendi mi bilmiyorum ama yeni pokemonların yetenekleri:

Tyrunt: Strong Jaw (Bu yetenek Tyrunt'ın çene saldırılarını güçlendiriyormuş.
Amaura: Refrigerate (Normal türü saldırılar Ice türü olarak vuruyormuş.)
Meowstic: Keen Eye ve Infiltrator. Erkek olanı Keen Eye, Dişi olanı İnfiltrator'a sahip.
Furfrou: Fur Coat (Fiziksel saldırıların gücü yarıya iniyormuş)
Mega Garchomp: Sand Force
Pyroar: Rivalry ve Unnerve
(13-09-2013, 09:06 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Olimpiyat meşalesi :P

[Resim: qGdEUXk.jpg]
Fennekin evriminin bu şekilde saldırı kullanması beni oyuna daha da ısındırdı :D .Yani Pokemonları aynı saldırıları aynı yerlerinden çıkarmayacak gibi gözüküyor ama buarada Blastoise'nin saldırılarını ağızından yaptığını da gördük :S
Sanırım Charizard'da karnından ateş çıkartıyordu :D Yalnız Fennekin'in o sopaya roket gibi binip fly tipi olma ihtimali var bir önceki konuda arkadaş söylemişti :D
Ama sopası çok küçük. Eğer sopası daha büyük olsaydı Fly öğrenebilirdi belki evet mantıklı olabilir. Nasıl olsa cadıya benzeyen yönü var.
Bence electric saldırıları ile olan paralize ve stun spore body slam gibi saldırılarla olan paralize isim olarak ayrılıp electric saldırıları ile ilgili olan electrice bağışık olmalı. Starterlar bir harika. Chespin umut veriyor. Birde erkek Pyroar Galatasaraylı pokemon olmuş. :)
Dişi Pyroar'a aşık mı oldum ne :O Bu arada fragmanda karakterlerin giysilerini değiştirebileceğimizi gösterdiği kısımda Calem'e giydirilmiş olan o giysi ne öyleeeeeeee <3 <3 <3 Ben değiştirmekten kasıtları taş çatlasın renk ve bir kaç parça bir şey sanıyordum bu çok iyi olmuş.Yalnız internette bununla alakalı bir fotoğraf var.Resim koymayı bilmdeğim için koyamıyorum birisi koyarsa çok sevinirim.Resmi yayınlanmış bir resim.
Flabébé formları
[Resim: hZCb6wf.jpg]