Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Elektric-paralize grass-powder ve ghost-trap bağışıklıklarının yanında daha birçok değişiklik olmuş. Fire-burn ice-frozen bağışıklıkları poison ve badly poison ile ilgili birkaç yenilik de var aynı zamanda. Tam doğru mu bilmiyorum. Bilenler ayrıntılarıyla anlatır zaten.

Facede bir sayfada gördüğüm kadarıyla; Fire tipi burne bağışık. Grass tipi Leech Seed, powder,spore movelarına bağışık. Electric tipi Paralyze bağışık. Ice tipi frozena bağışık ve Hailden hasar görmüyor.Ground tipi Thunder Wawe bağışık ve Sandstormdan hasar görmüyor. Rock tipi Sandstormdan hasar görmüyor ve Sandstorm esnasında Sp.Def. artıyor. Steel tipi de Sandstormdan zarar görmüyor. Bunların dışında poisoned badly poisoned ve toxic spikes ile Poison ve Flying tipleriyle ilgili anlamadığım birkaç değişiklik de var.
Söylediğin şeyler zaten vardı oyunda.Buarada pokemonlar güncellendi,videoda eklendi.
pokemon bank nasıl olcak ya tam anlayan biri varsa açıklayabilir mi ? kullanabilmemiz için black and white oyunlarının orjinal olması mı gerek ?
(14-09-2013, 12:09 PM)RyanAnders Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]pokemon bank nasıl olcak ya tam anlayan biri varsa açıklayabilir mi ? kullanabilmemiz için black and white oyunlarının orjinal olması mı gerek ?
Ben orijinal olması gerek diye biliyorum.Fake pokemonları tanıyabilecekmiş PokéBank.
benim de pokebank hakkında sorum olucaktı. Onun ücreti ne kadar olacak bellimi? ve nasıl satın alıcak sanırsam e-shopdan.
(14-09-2013, 02:26 PM)tugay kapucu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]benim de pokebank hakkında sorum olucaktı. Onun ücreti ne kadar olacak bellimi? ve nasıl satın alıcak sanırsam e-shopdan.
senelik 5 dolar gibi bir şey
Ama belirli bir ay ücretsiz olacak
Pazartesi akşam 18:00'da Pokemonun bir sürprizi varmış.
(14-09-2013, 08:41 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pazartesi akşam 18:00'da Pokemonun bir sürprizi varmış.
oyunun cıkmasına 1 aydan az bi süre kaldı daha açıklanmayan çok şey var.özelliklede tüm pokeler açıklansın artık
Ben sürprizin serebii nin belirttiği ve benimde haberini yaptığım Gotta Catch 'Em All.com sitesi olmasından korkuyorum.