Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Burada da bahsi hiç geçmedi herhalde nasıl gözden kaçırıldı anlamadım. Benim hatırladığım kadarıyla Serebii'de haberi çıkmıştı. Saçma bir kaç çizimle resmi paylaşıldı. Bir kaç gün sonra bu fotoğraf paylaşıldı. Ben Dark ve Grass türüne benzettim.
(28-09-2013, 07:22 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Burada da bahsi hiç geçmedi herhalde nasıl gözden kaçırıldı anlamadım.
InFamous yazdı diye hatırlıyorum.Bizim forumda kaçmaz böyle şeyler ;)
O pokemonun bahsi yapıldı hatta Duskull'un evrimi mi diye teori bile atıldı.Bence çimen/hayalet türü tek evrimli bir pokemon.Bu arada oyun çıkınca karakterimi nasıl dizayn ediceğim hiçbir fikrim yok kiiii bu çok hoş bir duygu :D :D :D
aslında ben pokemonların gelişmiş hallerini oyunda gelişirken ilk kez görmek istiyorum. geliştikten sonraki şaşkınlık çok güzel oluyordu.

ama işte ister istemez oyundan önce nette görüyoruz :)
(28-09-2013, 07:22 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Burada da bahsi hiç geçmedi herhalde nasıl gözden kaçırıldı anlamadım. Benim hatırladığım kadarıyla Serebii'de haberi çıkmıştı. Saçma bir kaç çizimle resmi paylaşıldı. Bir kaç gün sonra bu fotoğraf paylaşıldı. Ben Dark ve Grass türüne benzettim.
Oorotto'dan en son 76.sayfada bahsetmişim Sudowoodo'yla alakalı mı diye.Oorotto'yla ilgili bir sürü yorum yapıldı 76.sayfanın biraz daha gerisinde kalıyor :D Buarada ilk sayfada yer almamasının nedeni official artı bulunmamasından dolayı ve ingilizce ismi de belli değil resmi olarak duyurulmadığından dolayı.
Pokemon smash x-y double wi-fi battle
56.saniyede başlıyor.

Mega Evrim, rakibin de takımında mega olabilen bir pokemonu olduğu takdirde kullanılabiliyor.

Ben hala Mega Ampharos'u dragon type yapan özelliği çözemedim :D
Malamar double battlelarda baya etkili bir pokemon olacağa benziyor.Anladığım kadarıyla Blaziken'in Overheat'inin stat azaltan etkisini tersine çevirdi.
(29-09-2013, 11:17 AM)delpiero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben hala Mega Ampharos'u dragon type yapan özelliği çözemedim :D
Aynen Ampharos şu haliyle bile Fairy'e daha çok benziyor.

Buarada Smash'de bir Girlfriend çalmadığı kalmıştı onu da yaptılar :D
burası yeri mi tam emin değilim ama shopto dan oyunu sipariş edicem ama bi aksilik olur diye korkuyorum.daha önce shopto dan alışveriş yapan var mı güvenli midir kaç günde gelir ?
(29-09-2013, 12:07 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Malamar double battlelarda baya etkili bir pokemon olacağa benziyor.Anladığım kadarıyla Blaziken'in Overheat'inin stat azaltan etkisini tersine çevirdi.
Aynen. Ben ilk baş Malamar'ın Telekinesis yaptığını zanettim. Rhyperior'un Earthquake saldırısından etkilenmemek için. Ancak daha sonra Blaziken Rhyperior'a tekrar Overheat yapınca neden tek attığına şaşırdım. Meğersi öyleymiş.

Edit: Bu arada Wifi Battle'lar güzelmiş. Eğlenceli olacağa benziyor :D