Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Pokémon Bank


30 Eylül 2014'ten önce Pokemon Bank'a giriş yaptığımızda 10 Level Celebi'ye sahip olabiliyoruz.Saldırıları da Recover, Heal Bell, Hold Back(False Swipe'a benziyor) ve Safeguard.Celebi oyunun giriş menüsünden Pokemon Link'e tıklanarak yüklenebiliyor.
Tüm 6. neslin Sugimori resimleri var tek Zygarde'ınki yok yav Confused
(22-12-2013, 10:38 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tüm 6. neslin Sugimori resimleri var tek Zygarde'ınki yok yav Confused
Olsa ne olur abi ya benim gördüğüm en kötü görünüşe sahip efsanevi pokemon
Ben Zygarde'nin de var diye biliyorum.Hatta bir dergi taramasinda diger 6.nesil Pokeleriyle birlikte gosterilmisti.Benim asil canimi sikan bu kadar zaman gecmesine ragmen yeni Pokemonlar'in ve MegaEvrimler'in hala Pokedex'e eklenmemis olmasi...Yaa abi yanlissam siz duzeltin 5.nesil Pokemonlari oyun ciktiktan bir hafta sonra yuklenmemis miydi ???
Bulbada Zygarde'ı DNA'daki deoksiriboz şekerine, kuyruğunu da kodonlara benzetmişler.Çok merak ediyorum nereye bağlayacaklar.
Kyurem füzyon yapabiliyordu diğer efsanelerle.Bu nesilde de en az o kadar şaşırtmalarını bekliyorum serinin 3. oyununda.
Eğer önemli bir efsaneyse Zygarde benim tahminim o belki dna nın hücreleri hücrelerin de canlı vücutlarının oluşmasını ya da sadece dnanın oluşmasını sağlıyordur.Xerneas bedene hayat veriyor.Yveltal da alıyor.
Xerneas dogum,Zygarde yasam,Yveltal olum...Bende Zygarde'nin altindan cok ilginc bir seyler bekliyorum.Fuzyon olamaz zira Xernes ve Yveltal fuzyon icin Zygarde'ye uygun Pokeler degil.Ama suna eminim ki hepimizin hosuna gidecek dahiane bir fikirle gelicekler.
Pokedex Zygarde'ın Kalos'un dengesinin bozulduğu zaman ortaya çıktığını ve gizli gücünü açığa vurduğunu yazıyor.Ayrıca düzeni bozanları gözetlediği de belirtilmiş.
(23-12-2013, 08:26 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pokedex Zygarde'ın Kalos'un dengesinin bozulduğu zaman ortaya çıktığını ve gizli gücünü açığa vurduğunu yazıyor.Ayrıca düzeni bozanları gözetlediği de belirtilmiş.

Yaşamı denetliyor yani.Bu da çok mantıklı,Xernas ve Yveltal'ın ortasında bir şey yani beklendiği gibi.