Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(14-11-2013, 12:41 PM)ExtraLiqht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(14-11-2013, 05:22 AM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(13-11-2013, 08:15 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Corocoro bazı megaların resimlerini yayınladı:

Spoiler:
[Resim: corocoro12131.jpg]
[Resim: corocoro12133.jpg]
[Resim: corocoro12134.jpg]
[Resim: corocoro12135.jpg]
[Resim: corocoro12132.jpg]
[Resim: corocoro12136.jpg]

CoroCoro'yu düzgünce ayarlayabilselerdi,yani bir ay spinoff-film afişlerine ayırıp diğer ay bütün oyun bilgiliyle yığmak ve bilgileri sıkıştırmak yerine sürekli bilgi verselerdi şuanda bu CoroCoro sayısında daha farklı şeyler olabilirdi event Pokemonları gibi.Oyun çıktıktan sonra MegaEvrimleri yayınlamak gerçekten çok komik bir durum.Yanılmıyorsam önceki CoroCoro da oyundan sonra çıktı.

Aynen katılıyorum. Oyun çıkalı 1 aydan fazla oluyor. Tüm Megaları görmüşüz kullanmışız CoroCoro daha anca Megaları açıklıyor. Bu gerçekten çok saçma bir durum.
Corocoronun çalışanları sanırım palkianın zaman boyutunda yaşıyor.Oyundan sıkıldım oynamakdan,adamlar daha megaları açıklıyorlar
internet explorer hızında bilgi veriyolar.açıklasalar ya diğer 3 legendary yi yada başka megaları o zaman takip ederiz işte
Abuk sabuk işler...Megaların artworklerini sadece siteden de açıklayabilirlerdi.
(14-11-2013, 10:39 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Abuk sabuk işler...Megaların artworklerini sadece siteden de açıklayabilirlerdi.
napsınlar konu bulamayınca dolgunluk olsun diye yapıyolar böyle şeyler
Pangoro, Inkay, Malamar, Honedge, Doublade, Aegislash, Tyrunt, Tyrantrum, Amaura ve Aurorus'u dizayn eden şahsın deviantART hesabı:
https://hitoshiariga.deviantart.com/gallery/34075023
Bundan emin misin ? Bana pek inandirici gelmedi.Ustelik DeviantART'da orjinal cizerlerden bile daha kaliteli cizimler yapan sanatcilar varken bu kisinin olmasi pek olasi gelmedi.Kaynagini nereden buldun ?
(15-11-2013, 11:39 PM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bundan emin misin ? Bana pek inandirici gelmedi.Ustelik DeviantART'da orjinal cizerlerden bile daha kaliteli cizimler yapan sanatcilar varken bu kisinin olmasi pek olasi gelmedi.Kaynagini nereden buldun ?
PT Editörleri emin olmadan bir şey yazmaz.Verdiğim linkteki Pocket Monsters XY başlıklı resmin açıklamasını okuyabilirsin.
İyi güzel de Honedge, Doublade, Aegislash üçlüsünü çizmese daha güzel olabilirmiş. Hatta bu üçü dışında pek de güzel pokémonlar çizmiş. Bu neslin çizim yönünden hayal kırıklığı yaratan pokémonlarını çizerken ne düşündü acaba?
(16-11-2013, 12:32 AM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İyi güzel de Honedge, Doublade, Aegislash üçlüsünü çizmese daha güzel olabilirmiş. Hatta bu üçü dışında pek de güzel pokémonlar çizmiş. Bu neslin çizim yönünden hayal kırıklığı yaratan pokémonlarını çizerken ne düşündü acaba?
Honedge ailesi şu anda sevilen ve kulllanılan pokemonlardan.Hayal kırıklığı demek doğru olmaz.Ben de Doublade'e en başta gıcıktım ancak Aegislash oldukça iyi.
Bence de Doublade dışında iyiler.Özellikle fosil Pokemonları Tyrantrum ve Aurorus.Benim için Aerodactyl ve Archeops'tan sonra en başarılı fosil pokemonları arasında. Doublade ise hiç olmasaymış iyiymiş,2 evrimli daha güzel.