Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar yabancı sitelerde okuduğuma göre Skiddo ve Litleo versiyon pokemonları olacakmış.Hangisi hangisine gidecek bilmiyorum ama öyleyse o zaman Pyroar'a da binebiliyoruz demektir.Ayrıca ben iç sesime çok güvenirim ve hiçbir zaman yanılmaz.Bana kalırsa Chespin'in son evrimi hepimizin ağzının suyunu akıtacak.Fennekin ve Frokie ise zaten müthiş.Düzeltilmesi gereken bir şey yok.
Bu ayın en güzel haberi duyuruldu arkadaşlar.Pokemon Smash bitiyor :D ama onun yerine benzer konseptte Pokémon Get☆TV geliyormuş.
Yeni fragman geldi. Ve başlangıç evrimleri sonunda tanıtıldı!

Quilladin, Braixen ve Frogadier...


*Grass türleri artık powder ve spore saldırılarına karşı bağışık.
*Hayalet türleri kaçmayı engelleyici saldırılardan artık etkilenmiyor.(örneğin Mean Look)
*Elektrik türü pokemonlar artık paralize edilemez.
Bilmiyorum ama Braixenin çubuklu saldırılarını pek sevmedim daha doğrusu ben insana benzeyen pokemonları pek sevmiyom. Braixen de resmen kadın :D Frogadier şuan favorrim ve kesinlikle water/fighting olmasını istiyorum çünkü tarzına yakışıyor.Quilladin ise videoda gerçekten resminkindende kötü hiç bitki pokesi gibi değil.Ama son evriminden çok umutluyum.Bulbapedia'da zırhlı pokemon olarak geçiyor.umarım zırhını çıkarır ve daha karizmatik olur.(demek istediğim pupitar-tyranitar gibi )
(13-09-2013, 06:03 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]*Grass türleri artık powder ve spore saldırılarına karşı bağışık.
*Hayalet türleri kaçmayı engelleyici saldırılardan artık etkilenmiyor.(örneğin Mean Look)
*Elektrik türü pokemonlar artık paralize edilemez.
Yeni haberler çıktığından beri düşünüyordum kullanılmayan türleri bufflıyorlar ,keşke grass'a da bir şey gelse diye :D ,sevindim.Elektrik pokemonları bence çok da iyi olmamış.Hızı yüksek olan bir sürü Elektrik türü pokemon var,onlarla nasıl baş edeceğiz bilmiyorum artık .Gerçi birkaçında Volt Absorb vardı ama yine de çok büyük bir olay bu.Buarada Stunfisk'in yeteneği zaten felçi engelleyen Limber'di.O zaman değiştirmeleri lazım onun bu yeteneğini.
Chespin olgunlaşan bir kestaneyi taklit ediyor.Quilladin'e dönüştüğünde daha şişman hale geldi yani bir nevi daha da olgunlaştı.Son evriminde kabuğundan çıkabilir.
Oyunda Braixen ile ondan kestane kebap yapacağım Shout
oyun tam olarak ne zaman türkiyede olur. aynı mı yoksa dışardan mı almak lazım.
Distrubitor gelmezse hicbir zaman Turkiye de olmaz.
ancak 2014 basında yeni distrubitor gelecek diye ciddi soylentiler var
(13-09-2013, 07:48 PM)tugay kapucu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]oyun tam olarak ne zaman türkiyede olur. aynı mı yoksa dışardan mı almak lazım.
tüm dünyada aynı zamanda cıkacak 12 ekim de.dışarıdan alcaz yada yurtdısından getırtenlerdenalcaz.

bu arada dişi pyroar ı çok beğendim :) gogoat gibi ride yapapilceksek mükemmel olur.