Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Buarada forumda soylendi mi bilmiyorum ama artik hava degisimi yapan yetenekler .Drought,Snow Warning,Drizzle ve Sand Stream artik 5 tur suruyor devamli olmak yerine.
Kuşlar Shadow Tag'den etkilenmiyormuş.
lucario ve lapras olayi super en sevdigim pokelerden iki tanesini kullanabilcem :)
(13-10-2013, 06:41 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Buarada forumda soylendi mi bilmiyorum ama artik hava degisimi yapan yetenekler .Drought,Snow Warning,Drizzle ve Sand Stream artik 5 tur suruyor devamli olmak yerine.

Bana kalırsa o yeteneklere sahip Pokemon çıktımı o hava durumuda sona ermeli :D
https://www.serebii.net/xy/forms.shtml
Japonların kendilerine vermediği Ocean ve Archipelago patternlar Azor, St Lucia, Puerto Rico, Falklands-Malvinas- (Malvinas son Argentinas!), Hawaii, Tazmanya, Yeni Zelanda, Mikronezya, Dokdo (Nipponjin no Shima!), küçük okyanusya ada devletleri, Malta, Sicilya, Korsika, Kıbrıs -Cyprosi- Sokotra, Bahreyn, Sri Lanka ve -3DS ve pokemon sokabilirseniz- Küba gibi uç noktalarda bulunuyor. Saydığım ülkelerin durumu ve pokemon oyuncu sayısı göz önüne alındığında Ocean ve Archipelago patternların ne kadar değerli olacağını düşünün siz :D
Oyunda trainer card fc olayı kaldırıldı. Artık savaş ve takasları nintendo friend kodu ile yapıyoruz. Arkadaşınız nintendo arkadaş listenizde ekli ise ekranın alt kısmında direk online olduğu zaman görüyorsunuz anında savaş ya da takas isteği gönderebiliyosunuz (Takas ve savaş için artık pokemon center'a gitmeye gerek kalmadı. Haritanın neresinde olursanız olun bu 2 işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz). Yönetici arkadaşlardan birtanesi uygun yere güzel bir konu açsa eklesek birbirimizi. Takas falan yapsak savaş olayından pek anlamıyorum ama isteyenle onu da yaparız. Ben açıcaktım ama GTS kısmına mı? yoksa oyunlar kısmında ki XY bölümüne mi? açmam gerektiğini bilemedim. Bu arada oyuna sahip olan arkadaşlar imza kısmından beni listelerine ekleyebilirler. Ekleyen arkadaşlar ö.m.'den de kendi FC'lerini mesaj atarlarsa bende onları eklerim.
Aslında ben nintendo friend code paylasımı icin konu acmıstım ama kimse yazmadı bir sey oradan yapılabilir
NFC için şimdilik Gts konusu altında devam edin. En kısa sürede gerekli düzenlemeleri ayarlamaları yaparız.
(13-10-2013, 12:42 AM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serebii'de dolaşırken Inkay'ın Malamar'a evrimleşmesindeki ilginç şartı gördüm:

Spoiler:
Inkay 30 lvl olduğunda 3DS'i baş aşağıya tutunca Malamar'a gelişiyormuş.
çok iyiymiş. ilginç ve güzel bir ayrıntı.
Zaten fark ettiyseniz İnkay'e tersden bakinca Malamar ortaya cikiyor :) İnkay'in basinda sapka,altinda dokungaclari var.Malamar'da bu tam tersine donuyor.Umarim bu tarz Nintendo etkilesimli evrimlere onem verirler.Misal oyun cikmadan once bir pokemonun Nintendo'yu sallayinca evrim gecirecegi yaziyordu.Hangisi bilmiyorum.