Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(08-01-2013, 07:22 PM)ExtraLiqht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]çok aradım ama bulamadım ben büyük ihtimalle bu video fakedir. 3ds almak zorundasın 10 ay a toplanır ya her türlü 600 tl 3ds şuan carrefoursada 500 tlmiş.
 
Ben  kenara para ayırayım o zaman o güne kadar Shout
Starterlar berbat fakat oyun mükemmel olmuş. Undecided
offfff mütiş olucak aman tanrım yaaa yıllardır arkadaşlarla 3d poke oynu olmaz olur diye tartışıyoruk (y)aptılar oldu valla :D bide 3ds im yok almayı planlıyorum. ve tabikide favori type im ateş offf çok tatlı bişi o tilki ya :D inş beklentisini verir yeni bi map ve 100 lerce pokemonda cabasıııı bekliyemeyeceğim aman beeee :D
2. el 3ds ler tr de baya ucuz hatta sıfırları bile bu aralar cok ucuz kacırmayın derim.300-400 tl ye sıfır 3ds bulursunuz.Oyunda garanti 120-150 tl arası olur.
Aslında 3DS pahalı değil ama gel de anlatCry
(08-01-2013, 07:32 PM)mesoo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]2. el 3ds ler tr de baya ucuz hatta sıfırları bile bu aralar cok ucuz kacırmayın derim.300-400 tl ye sıfır 3ds bulursunuz.Oyunda garanti 120-150 tl arası olur.
2. el aşağı yukarı kaç lira oluyor?
Vallah biraz şans meselesi 250-350 tl arası bulursun ama önemli olan saglam aglet bulmak.
Ben 3DS XL aldım yarın geliyor kargom. Normal 3DS imi satıcam sistem transfer ettikten sonra :) 
1 oyunla birlikte satıcam fiyat tahminen 250-300 arası olur.
Oyun oynayış olarak çok güzelleşmiş. Zaten kaç yıldır beklediğimiz de buydu. Gerçekçi savaş ve oynama sahneleri en büyük eksikti. Bu açığı gayet güzel şekilde kapatacak bu oyunlarla. Ekim'de çıkması da ayrı güzel doğum günüme denk gelebilir. 

Köklü değişiklik diyince herkesin aklına remake geldi ama benim isteğim yeni nesil yönündeydi. Öyle de oldu. Ama böyle çat diye açıklama beklemiyordum şahsen çünkü 5.nesili baya gizemli şekilde açıklamışlardı. 

Yeni pokemonlara gelince şuan antipati duymadım ama sempati de duyduğum söylenemez nötr durumdayım. Ama su türünde kurbağa yerine daha güzel bişey yapabilirlerdi Oshawott'tan sonra olmamış gibi. Çimen türü Oshawott'ı andırıyor o da Snivy'nin gölgesinde kalmış gibi. Snivy baya karizmatikti. Ateş türüne yorum yapmaya gerek yok.Tepig'den sonra ne gelse severdik heralde ama 4 ayaklı bişey olmasa daha güzel olurdu. 

Efsaneleri yine beğenmedim. Ayrıntılı şekilde görünce belki fikrim değişebilir ama pek karizmatik durmuyorlar bu halleriyle.

3DS alma isteği uyandıran bir oyun olacak. Nintendo'nun istediği de buydu zaten. Yaz gelsin ben de maddi durumumuma göre karar vereceğim.
Oyun karakteri(erkek) BW ve BW2 karakterterlerinden bozma gibi.Şapkası, elbise rengi, çantası falan...Daha orijinal olmasını beklerdim :(
Starterlar geçen zaman içinde daha bir güzel gelmeye başladı bana.Froakie'nin zehir türü kazanacağını düşünüyorum.Fennekin Fire/Fight olmasın da ne olursa olsun, kabul :D Chespin de ilk memeli çimen starter olmasından dolayı oldukça özgün bir şeye dönüşecek bence.