Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Oyunları Pokemon X & Pokemon Y'den Bilgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Aslında mega evrim gereksizdi :D Ben hala kararımı destekliyorum ilk olarak çoğu pokeyi 3 evrimli yapacaklardı . Bende arkadaşa katılıyorum Blaziken'e neden mega evrim yaptılar ? Zaten Uber Pokémon .
Resmi pokemon turnuvalarina gore uber degil ama ben yine de diger starterlara da mega evrim gelecegini de dusunuyorum.
mega evrim animasyonuna bayıldım Shout Prettiness Love ama merak ediyorum sadece bunlarmı megaevrim aldı yoksa başka pokelerde aldımıda daha söylenmedi 6. nesil pokelerinden mega evrim alanlar olacakmı? ve eski pokelere artık sadece mega evrim mi gelecek yoksa normal evrimlerdendemi gelecek eski pokelere (yani electivire magmortar gibi)
Sylveon geldi ya daha başkaları da gelir. 5. Nesılde yoktu. Bence olacak sadece mega evrimle sınırlı kalmaz.
Charizard'a gelir mi acaba mega evrim? Sonunda belki Fire Dragon olur hem :D
(10-08-2013, 06:05 PM)delpiero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Charizard'a gelir mi acaba mega evrim? Sonunda belki Fire Dragon olur hem :D
Aslında ilk nesil starterlarının hepsini dragon yapsalar fena olmaz :D
Bence Eeeve'nin başka bir evrimi gelebilir. 2.ve 4.nesilde iki tane evrimi gelmişti hatırlıyorsanız. Eevee'nin dışında başka bir pokemonlara da evrim gelebilir. 3. ve 5.nesilde hiç bir pokemona ne alt evrim ne üst evrim geldi. Wynaut ve Azurill'i saymassak tabii ki.
Oha ya :D Bir turda aynı saldırıyı iki kez yapabiliyorsa çok iyi bence. Mega Kangashkan bu sayede tier atlayacak gibi. Bence 6.nesilde Metagame oldukça değişecek, bakalım nasıl olacak.
Eğer ikinci saldırıyı bebek yapıyorsa az güçle vursun yoksa aşırı kullanışlı olur :D ama bence çok güzel fikir olmuş :D