Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 5.Nesil Ana Konu 2
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Starterlar gerçek mi tartışmasını yapmak çok saçma zaten. İkinci evrimleri de bir ihtimal doğrudur ama üçüncüleri kesinlikle fakedi.
Pokemon sunday kedi'nin N'e ait olduğunu gösterdi.Ayrıca ononokusu, denchura ve desukan'ı tanıttı.Bunun dışında yeni pokemonlara ait hiçbir bilgi yok.Dün çıkan resimlerde mantıklı gözüken pokeler vardı ama ben şu an Pokemon sunday'in göstermediği ve daha önce videolarda da gözükmeyen hiçbir şeye inanmıyorum.
3.nün fake olması kesin zaten bence

Genqar

kesin konuşmayın.hiç belli olmaz valla.
inş olur ama ben öyle inanmak istiorum kesin die  ;D fake olmassa zaten oyunu eskisi gibi oynamıcam heralde eskiden çok oynuodum da
Bayramda kaybolduk neler olmuş 3 günde bu kadar gelişme beklemiyordum.Starterların 2. gelişimleri Pokabu dışında iyi bence ama 3. evrimler gerçekten çok kötü umarım 3.ler kesin fake çıkar.Boğa pokemon ve Shijilika'nın evriminin kış halini beğenmedim.Yeni hemşirenin Tabunne'si olacak sanırım Heal özelliği varmış Tabunne'nin.Bu kadar fazla efsane olmasını sevmiyorum bunların yerine normal pokemonlar gelse daha ii olur bence.CoroCoro'daki diğer pokemonlar da idare eder  :)
efsanenin çok olması değil de harcanması kötü oluyor. Bu kadar efsane yapıyorlarsa saçma sapan yerlerde harcamazlar inş. heatran, cresselia gibi efsanelerin başına gelen gelmesin de.

HardRock

(12-09-2010, 03:41 PM)diva link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:efsanenin çok olması değil de harcanması kötü oluyor. Bu kadar efsane yapıyorlarsa saçma sapan yerlerde harcamazlar inş. heatran, cresselia gibi efsanelerin başına gelen gelmesin de.

Aynen katılıyorum.Efsanevi pokemonların animenin herhangi bir bölümünde çıkması insanı çok sevindiriyor ancak böyle ucuz yerlerde çıkmasıda insanı üzüyor.Örneğin 11.sezonun finalinde Darkrai vs.Cresselia maçı vardı.Canalave City'de.Newmoon ve Fullmoon adasında.Tamam böyle bir yerde iki efsanenin çıkması çok normal ancak savaşları ve güçleri gerçek derecede gösterilmemiş.Cresselia bi aydınlandı bölümün sonunda Darkrai korkup yerin altına girdi.Ayrıcada savaşları o kadarda inanılmaz derecede değildi.Böyle efsane savaşımı olur  :s9:

Heatran'da 12.filmde köle gibi rol yapmışlar oda harcanmış bence...12.Sezonun 8.bölümünde bir adada Deoxys çıkmıştı.Onuda öyle bir yerde harcamışlar ancak çok normal birşey.Efsaneler heryerde görülebilir.Deoxys'i hiç değilse kötü yapmamışlar.Adada pokemonların ve Ash'in hayatını falan kurtardı...
Bu arada tüm hayvanların Pokemonu yapılıp biticekse bu seri bunlar eksik...
Koala
Eşek
Lama yada Alpaka
Ornitorenk(Platipus)
Yunus

Başka gelmedi aklıma..
Ben efsanevi bir pegasus bekliyordum bu nesil ama olmayacak galiba Cry