Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 5.Nesil Ana Konu 2
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Evet, ilginç bir detay bu. Buraya koyduğum kediyi mi gördüler naptılar :P

Bu da bizim tırtılın gelişmiş haliymiş

[Resim: 2qs1.png]


EDIT: Bazı haberler,

Yeni çıkacak olan bir efsanenin türü Dark / Dragon
Aloe, normal tür gym lideri.
Hayalet / Ateş ve Hayalet / Su pokemonları çıkacak
İki adet fosil pokemon var, bu pokemonların biri kuş biri kaplumbağa
Kediyi sonradan kaldırmaları enteresan gerçekten.
peki ya neden kaldırmışlar ki artık nerdeyse herkes görmüş o kediyi
(08-09-2010, 11:40 AM)Dementor link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pikachu_17 Ash bu seferde Irisle takılmazsa yuh dicem artık. Adam 16-17 yaşlarında ama hala bi kız arkadaşı yok yav  Thirst
ben asıl diilde ash gidip dawna aşık olmayıp bu kıza aşık olursa koparım :s17:(yeni görüorumda konuyu geç yazdım pardon)
(09-09-2010, 04:50 PM)Alakazam link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bugün yayınlanan preview'de mor kediyi kaldırmışlar. Bu da yapımcıların bazı siteleri takip ettiği anlamına gelebilir.

[Resim: nokitty.jpg]

[Resim: cattabunne.jpg]

dedim o kadar eleştirmeyin diye  maymunu da kaldırsınlar da görün :hehe:
Ash e Irıs i bağlamazlar. hatta pokemon bitene kadar Ash e kız yapmazlar. yapsalarda Angie gibi kısa süreli olucak ve ash farketmeyecek. olay bu. en sonunda ya Misty ya May Ya da Dawn ile bir ilişki kurarlar. ama May in Drew i var. ya Dawn yada Misty!!
(09-09-2010, 04:52 PM)diva link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu da bizim tırtılın gelişmiş haliymiş

[Resim: 2qs1.png]

Bu haber güncellendi, tırtılın gelişmişi değil, başlı başına bağımsız Bug / Poison türü bir pokemonmuş.
şu son bölümü bir daha izledim de pikachu başta olmak üzere bir daha bu pokemonları ağlatıp alttan keman müziği verirlerse bırakırım bu animeyi :P insanların ağlamasından daha çok koyuyor :D
Ken Sugimori ve Yusuke Ohamura Mijumarunun evrimlerini tartışıyor

Ken Sugimori, primary illustrator: I really struggled the most with the Water-type [starter] this time.

Yusuke Ohmura, illustrator: There was talk of, "Wouldn't a sea otter be good for the Water starter?" But it was a really close decision in terms of what this sea otter would become once it evolves. In the end, we decided to have it evolve into something with a completely different appearance.

Sugimori: Of course, we want to make the starters into Pokémon that remain with the player throughout the game, so we hope to make them evolve into creatures that offer a surprise to the player. We always make an effort to throw in some twists and create third-stage evolutions that have an impact.

Ohmura: There was also talk this time about dividing the three starters into Japanese, Western, and Chinese styles of design. Tsutarja was based on Western design, and Pokabu was rooted in a Chinese style, so I was told, "Let's make Mijumaru into a more Japanese-style design." Someone even asked, "Can't you make Mijumaru into a samurai?" [laughs]

Everyone: [laughs]

Sugimori: I worried about it for a while, and I eventually went to go see the sea otters at the aquarium. I happened to catch the sea lion show while I was there, and I became aware of the sea lion's power. "Well, let's try blending a sea otter and a sea lion," I thought. I came up with the idea of making the shell on Mijumaru's stomach into a sword (katana) and using it to fight, and that's how I completed Mijumaru and its evolution."


bu da google translate-nin çevirimi

Ken Sugimori, primer illustrator: Gerçekten Su tipi [starter] bu kez en çok mücadele etti.

Yusuke Ohmura, çizer: Her söz, "deniz su samuru iyi Su starter için olmaz mıydı?" Ama bu deniz su samuru kez geliştikçe olacak ne açısından gerçekten yakın bir karardı. Sonunda, onu içine bir şey tamamen farklı bir görünüm ile gelişmeye karar verdi.

Sugimori: Tabii ki, biz Pokémon içine oyun boyunca oyuncu ile devam marş yapmak istiyorsanız, onları oyuncuya sürpriz bir teklif yaratıklara dönüşmeye yapmak umuyoruz. Biz her zaman bir çaba bazı katlanmış atmak ve bir etkiye sahip üçüncü aşama evrimler yaratın.

Ohmura: Ayrıca Japon, Batı ve tasarım Çin tarzı içine üç başlatıcı bölünmesi hakkında bu kez söylentiler vardı. Tsutarja Batı tasarım dayalı ve Pokabu bir Çin tarzında köklü, bu yüzden, "Haydi bir daha Japon tarzı tasarım içine Mijumaru yapalım söylendi oldu." Biri bile sordu, "Can't bir samuray içine Mijumaru mi?" [] Gülüyor

Herkes: [] gülüyor

Sugimori: Ben bu konuda bir süre için endişeli ve ben sonunda akvaryum denizde su samuru görmek gittim. Ben deniz aslanı göstermek orada iken yakalamak oldu ve ben deniz aslanı gücünü fark etti. "Evet, izin ve deniz aslanı bir deniz su samuru karıştırma çalışıyorum," diye düşündüm. Ben Mijumaru's karnına kılıç (katana içine kabuk yapma fikri ile) geldi ve mücadele için kullanmadan ve bu nasıl Mijumaru ve evrimi tamamladı "dedi.


PS. Anlıyacağınız Mijumarunun son evriminde katana kılıcı olucak  :hm:
Mijumaru'nun karnındaki deniz kabuğunu ilk gördüğümde sadece bir desen sanmıştım.Daha sonra silah gibi kullanabildiğini görünce çok hoşuma gitti.Geliştiği zaman deniz kabuğu bir kılıca dönüşürse harika olur.Tipi de güzel bir şey olursa artık Mijumaru BW'de favorim olur.Zaten her sezon en güzel pokemonları hep Ash alır.Mijumaru'yu da almasının elbette bir sebebi var.