Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 5.Nesil Ana Konu 2
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(14-08-2010, 05:19 PM)rtyrtyrty link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her seride bir sonraki nesilden bir poke koyarlardır. 1.seri 1.sezonda togepi, 2.seride johto liginde blaziken ve kecleon, 3.seride may'in munchlax'ı vb... fakat bu seride 5. nesilden bir pokemon göstermediler... yarı finalde takuto' nun 5. nesil bir poke atması ihtimali mantıklı geliyor :)

Aslında yabancı forumlarda onun Darkrai'sinin bir Zoroark olduğunu söylüyorlar. Tabi sadece söylenti ama dedikleri gibi olursa o bölüm süper olur, tadından yenmez.  :C: (Zoroark'ın ilüzyon yeteneğini oyundaki gibi düşünmeyin, sonuçta animede diğer konuda belirtildiği gibi çoğu şey mümkün olmakta) Ama bu söylentinin zayıf kaldığı tek nokta adamın sadece Darkrai ile tüm gymleri yenmesi ve ligde sadece onu kullanarak rakiplerini yenmesi. Misal bu kadar güçlü bir Zoroark olması abartıya kaçar. (Ama böyle çıkarsa da süper olur.  :d: )


Her ne kadar böyle olmasını istesem de bana göre böyle çıkması pek de mümkün değil.  :-\
zoroark' da varsa ash tarihinin en şerefli mağlubiyetini alacaktır :) benim görüşüm ash darkrai' yı yenebilir fakat onu yenene kadar 3-5 pokesini harcar. sonra da takuto efsane olmayan ama güçlü bir 5.nesil poke atıp bir poke arkadaşımızla bire bir kapışıp maçı alabilir. ben de böyle olmasını isterdim ash için bir efsane yenerek top 4'de veda etmek güzel olurdu :) bekleyip göreceğiz, haftaya preview' unu verirler sanırım :)

edit : zoroark olayını yeni anladım. ekstradan bir zoroark yok yani :) senin düşüncen de ilginçmiş alakazam :)
Zoroark teorisi ilginç gerçekten de.Eğer öyle birşey çıkarsa süper olur.İlüzyon mantğına göre darkrai'ın takuto'nun takımında bulunması gerek tabi ama Alakazam'ın dediği gibi animede mümkün olabilir.Böylece bu herif nasıl koskoca efsaneyi yakaladı sorusu da ortadan kalkar.
Öyle olursa tek kelimeyle süper olur :)
Zannetmem açıkçası çünkü zaten filmde baş karakter olanları bir daha animede jenerasyonu gelmeden gstermiyorlar. Ama başka bir 5. jenerasyon pokemon pokemonu olabilir. Efsenevi yakalayabiliyor ama millet bkz regiler articuno zapdos moltres gibi
serebiye yeni haberler konmuş
Bu kadar pokemon çıktı ve buna bağlı olarak da gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum.Gerçekten de ferahladım.5.nesil pokemonlarını çok beğendim.İlk üçü de çok beğendim.

Teşekkürler Satoshi Tajiri ve Ken Sugimori!

5.nesil'den en çok sevdiklerimi de nitelemek isterim;

Mijimaru
Gochiruzeru
Mamanbou
Chillarmy
Shikijika
Suwanna

Bunlar harikalar.

Fakat bir şeyi merak ediyorum.Öğrenmek istiyorum.Ice tür yok mu?

:(
Şu ana kadar açıklananlar arasında ice türü henüz yok.
Ben Mijimaru'nun gelişimini Ice olarak bekliyorum
içimden bi ses  bu hafta bir sürü yeni pokeyle tanışcaz diyo :)