Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 5.Nesil Ana Konu 2
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar serebii de pokeshifter o nedir

Hakan-kacmaz

Arkadaşlar Yeni Gelen Pokemonlardan Swan Diye Bi Kuğu Var Bence O Farfetch'd'İn Evrimi Olabilir Ne Alaka Derseniz Çirkin Ördek Yavrusu Hikayesini Sunarım  :zx: :zx: Farfetch'd'de Pek Yakışıklı Bi Pokemon Değil Nede Olsa :zx: Kısaca Çirkin Ördek Yavrusu Masalında Ördek Küçükken Çok Çirkin Oluyo Ve Ailesi Tarafından Dışlanıyodu Sonra Büyüyünce Çok Güzel Bi Kuğu Oluyodu Buda Nerden Aklıma Geldi Bende Bilmiyorum Ama Kardeşimin Tahminine Görede Golduck'ın Evrimi Olabilir.
(04-08-2010, 06:50 PM)Hakans link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar Yeni Gelen Pokemonlardan Swan Diye Bi Kuğu Var Bence O Farfetch'd'İn Evrimi Olabilir Ne Alaka Derseniz Çirkin Ördek Yavrusu Hikayesini Sunarım  :zx: :zx: Farfetch'd'de Pek Yakışıklı Bi Pokemon Değil Nede Olsa :zx: Kısaca Çirkin Ördek Yavrusu Masalında Ördek Küçükken Çok Çirkin Oluyo Ve Ailesi Tarafından Dışlanıyodu Sonra Büyüyünce Çok Güzel Bi Kuğu Oluyodu Buda Nerden Aklıma Geldi Bende Bilmiyorum Ama Kardeşimin Tahminine Görede Golduck'ın Evrimi Olabilir.
o pokemonun adı henüz belli değil.Swan ingilizcede kuğu demek.
Ben kuğu pokemonunu çok beğendim

Gelişmişi yok bence onun: )


Buda Iris'in annesi;

Aşağıya inin.Dento'nun yanındaki.

https://www.serebii.net/index2.shtml

(:



edit flood yapmayınız
Bir annesine bakın birde kıza.Böyle anneden böyle kız.  :hehe:  İkisi de berbat.
(04-08-2010, 09:24 PM)özcan246 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bir annesine bakın birde kıza.Böyle anneden böyle kız.  :hehe:  İkisi de berbat.

Aynen katılıyorum sana

Ailece bi garipler bunlar: )

Ana kız berbat gerçekten ya



@Tary arka arkaya mesaj (flood oluyor bu) atmaktan 5 uyarı puanı aldın.


şu kızı kötülemeyi bırakın artık. yerden yere vurdunuz kızı.tepkinizi gösterirken daha hafif kelimeler kullanmaya özen gösterin.
İyi de Aroe (Aloe) Iris'in annesi değil ki, o da oyundaki başka bir karakter.
Evet, annesi olduğunu nerden çıkardınız? O karakter yeni karakterlerden biri ve gym lideri olduğu söyleniyor.Iris'in annesi olduğu nerede yazıyor. Bir de kızın tipinin neresi kötü ben anlamadım.
ben daha 4. nesli tamamen çözemedim :D
5. nesil geliyo bari harbiden iyi pokemonlar gelse