Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 5.Nesil Ana Konu 2
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
bence en güzel ve en heyecenli sinnoh sagasıydı. ama bitti işte. 2 bölüm kalıyor. Brockun gitmesine de çok üzüldüm. Brocksuz pokemonun hiç bi tadı kalmıyor ki  :bye2: umarim Best wishes serisi de Diamond and Pearl serisinden geri kalmaz. 5.nesilden en çok süper efsane ikilisine bayıdım. özellikle de Zekrom kankaya xD en çok isterim 3. nesil pokelerine yeni evrimler gelsin. mesela swalot , manectrik ve diğerlerine
yanmega,honchkrow,gliscor filan gayet mantıklıydı bnce.Çıkıcaksa güzel bişey çıksın fena olmaz. buarada o söylediğin ikisiyle birlikte dusknoir ve rhyperiorı da gereksiz buluyorum nedense.
(22-08-2010, 06:36 PM)diva link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya biz aylardır evrim gelmesin yeni pokeler gelsin diye dua ediyoruz millet de evrim istiyor :D
İlginç valla, Lickylicky, tangrowth gibi gereksiz evrimler varken daha ne evrim istiyosunuz ki?
Tauros'a şöyle bir karizma bir gelişmiş gelse süper olmaz mı?
bazı sevimsiz ve anlamsız pokeler var 5.nesilde. mesela munna ve evrimi masharna . onlara hiç gerek yokdu bence. Sweat pikachunun benzeri  emonga da fena diğil. efsanelerle hiç bi derdim yok. ama yine de ne yaparlarsa yapsınlar. yeterki güzel pokemonlar olsun
4. nesilde 107 yeni pokemon duyurulmuştu.Bunlardan yaklaşık 30 tanesinin evrim zincirinde eski nesillere ait pokemonlar var.5. nesile pek fazla birşey kalmadı zaten.Kalan evrimi olmayanlara da birşeyler yaparsalar fena olmaz(yalnız karizma olsun, tangrowth gibi fiyaskolar ortaya çıkmasın!)
Valla sizi bilmem ama evrim olayına sıcak bakamıyorum ben nedense. Sıfır kilometre pokeler çıksa daha güzel. Bu arada Munna ve Musharna gereksiz demiş bir arkadaş ama o pokemonlar olmadan Dream World'e giremiyorsun.
Hoenn remake'i yapılacaksa ki bence yapılacak 3. nesile yeni evrimler görürüz zaten 3. nesil de buna müsait.Skarmory,mawile,torkoal,spinda ve sableye tek evrim ve hepsine evrim gelecek gibi geliyor bana.Diğer nesillerden tauros,miltank,primeape,carnivine'a evrim görebiliriz.
Skarmory 2.jenerasyon Pokémon u.
Nostalji gözlüklerini çooook eskiden atmış olanlar anlar Pokémon un her jenerasyon daha da güzelleştiğini.
Bu nostalji gözlükleri yüzünden kimse en berbat Pokémonların 1.jenerasyonda olduğu görmüyor.
R/B/G ve FR/LG de Lavender e ilk geldiğiniz yer, şu Rock Tunnel di galiba. Orda kızın biri "Bu Pokémonlar berbat, Ben pembe renkli ve çiçek desenli bir pokémon istiyorum" diyomuş.  Shellos ve Gastrodon un aslında 3.Jenerasyon için yaratıldığı ama sonradan vazgeçilip 4 e konulduğu gibi Munna da ilk 1.jenerasyon zamanında yaratılmış olabilir.
(22-08-2010, 07:40 PM)PiGeOn link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoenn remake'i yapılacaksa ki bence yapılacak 3. nesile yeni evrimler görürüz zaten 3. nesil de buna müsait.Skarmory,mawile,torkoal,spinda ve sableye tek evrim ve hepsine evrim gelecek gibi geliyor bana.Diğer nesillerden tauros,miltank,primeape,carnivine'a evrim görebiliriz.
evet haklısın. 3. nesilde bir çok pokemonun evrime ihtiyacı var. Spinda ve Torkoal evrimi olursa süper olur. İkisi de sevdiğim pokeler sirasında. bu arada nolur farfechte , ralicanta ve manectrice de  bir evrim yapsınlar artık.
(22-08-2010, 07:50 PM)Ecchan link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Skarmory 2.jenerasyon Pokémon u.
Nostalji gözlüklerini çooook eskiden atmış olanlar anlar Pokémon un her jenerasyon daha da güzelleştiğini.
Bu nostalji gözlükleri yüzünden kimse en berbat Pokémonların 1.jenerasyonda olduğu görmüyor.
R/B/G ve FR/LG de Lavender e ilk geldiğiniz yer, şu Rock Tunnel di galiba. Orda kızın biri \"Bu Pokémonlar berbat, Ben pembe renkli ve çiçek desenli bir pokémon istiyorum\" diyomuş.  Shellos ve Gastrodon un aslında 3.Jenerasyon için yaratıldığı ama sonradan vazgeçilip 4 e konulduğu gibi Munna da ilk 1.jenerasyon zamanında yaratılmış olabilir.
pembe renkli ve çimek desenli pokemon Shikshika da ola bilir
(22-08-2010, 07:52 PM)Dementor link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet haklısın. 3. nesilde bir çok pokemonun evrime ihtiyacı var. Spinda ve Torkoal evrimi olursa süper olur. İkisi de sevdiğim pokeler sirasında. bu arada nolur farfechte , ralicanta ve manectrice de  bir evrim yapsınlar artık.
Spinda ve Farfetch'd a evrim gelmez. Onlar "özel" pokémon. Farfetch'd ın şakası var. Soğan la gelen ördek diye.
Spinda da R/S/E nin özel Pokémonu, shiny ile birlikte 8,589,934,592 farklı olasılıkta çeşidi var. Birde evrimi gelse oyun dayanamaz ona.