Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 5.Nesil Ana Konu 2
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Pikachu_17 Ash bu seferde Irisle takılmazsa yuh dicem artık. Adam 16-17 yaşlarında ama hala bi kız arkadaşı yok yav  Thirst
İrisle takılmasın boşver. Pikachuya yeni bir saldırı öğreticeklerini sanmıyorum. zaten limit 4 ve en iyi 4 saldırıyada sahip.
Tamam işte yeni saldırı öğrenince bir tanesini unutsun.Aynı oyundaki gibi 1, 2 and... ... ... Poof! ;D
İron tail kalsın e zaten kalıcak. en sevdiğim saldırısı
Demeye çalıştığım olayda o en iyi saldırısı İron Tail. Thunderbolt u da unutmaz heralde. Geriye Quick Attack ve Volt Tackle kaldı.  Quick attack olmazsa doğru düzgün maç kazanıcağını sanmıyorum hızlı bir saldırı. o zaman unutucaksa Volt tackleyi unutucak ki daha iyi bir saldırı öğrensin.
Animede 4 saldırı yapacak diye bir kural yok. Charizard bir ton saldırı yapıyor valla :)
(08-09-2010, 01:37 PM)diva link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Animede 4 saldırı yapacak diye bir kural yok. Charizard bir ton saldırı yapıyor valla :)
Aynen oyle şoyle bir durum var.Buizelin kullandığı atacklar:Water pulse,Sonicboom,İce Punch ve Aqua jet.
Fakat bu moveleri bilmesine rağmen sıkışma durumlarında water guna yonebiliyor.Bu 5 moveyide kullanınca insanın kafası karışıyor 4 değilmi yhaw diye.Swellowda Peck,Quick attack,Double team,Aerial ace ve Wing attack kullanabiliyordu.Charizardında bir ton movesi var tabi.Noland maçından sonra steel wing bile yapıyordu.Animede tm diye birşey olmadığına gore başkasından görünce pokemonlar yapabilecekleri atackları oğrenebiliyorlar bana göre.Pikachu volt tackle unutsun demişsinizde volt tackle ozel bir saldırı thunderla beraber 120 base powerla oyuna gore en iyi elektrik atağı ayrıca da türü.
(08-09-2010, 01:37 PM)diva link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Animede 4 saldırı yapacak diye bir kural yok. Charizard bir ton saldırı yapıyor valla :)

ilk zamanlar yoktu hocam. ama artık çok dikkat ediyorlar. daha dün ash vs drake maçını(2.sezon) izledim. drogonite tam 5 atak yaptı. uçma kaçma kuyruğu ile vurma da cabası :)

charizard her gelişinde bir atağını unutmuş olarak geliyordu. bunu daha önce yazmıştım.

''ash vs garry : flamethrower, dragon rage, seismic toss, tackle
articuno maçı : flamethrower, dragon rage, overheat, seismic toss
brandon maçı : flamethrower, dragon rage, steel wing, seismic toss '' ( yanılmıyorsam sonu böyleydi )

buizel' ın da ice punch öğrendikten sonra water pulse yaptığı bir daha görülmedi. ayrıca pikachu volt tackle öğrendikten sonra bir daha hiç thunder yapmadı. hep thunderbolt yaptı.

bir de animeyi biraz gerçek hayat gibi düşünürsek uçma, kaçma, üstüne çıkma gibi move sayılmayan hareketler var. bunlara da dikkat etmek lazım.

ben de önceleri 4 saldırı sınırı yok sanıyordum ama geçenlerde dikkatimi çekti. araştırdım böyle bir sonuca vardım :)
(08-09-2010, 11:40 AM)Dementor link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pikachu_17 Ash bu seferde Irisle takılmazsa yuh dicem artık. Adam 16-17 yaşlarında ama hala bi kız arkadaşı yok yav  Thirst

Irıs de çok çirkin bilader ya Ash'e reva göremiyorum  ;D :D..  Sen çıtır kızları bırak Irıs'e kal reva mı bu  :ban:

Bence Anabel animeye girsin, daha fazla görünsün, Ash olacaksa onunla sevgili olsun, psişik pokemon kullanmayı öğrensin, kızın da gönlü var nasılsa
madem ash'i büyüttük olaya biraz romantizm katalım diyeceklerse o kız kesinlikle misty olmalıdır. gerisini tanımam. ne biliym isshu'da su kupası falan olsun, misty 2-3 bölümlüğüne gelsin. ash'le arayı yapıp gitsin. arada telefonlaşsınlar falan. olmaz başka kız kabullenemem ash için :D