Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 5.Nesil Ana Konu 2
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
buarada kötülemek gibi olmasın da yanmega,heracross ve scizor dışında güçlü bir böcek yok zaten Confused
(17-08-2010, 09:15 PM)ptech link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:buarada kötülemek gibi olmasın da yanmega,heracross ve scizor dışında güçlü bir böcek yok zaten Confused
Haklısın...
Bu arada 5. nesilde Heracross'a da evrim gelse baya güçlü bişey olur...
Yok hayır, böcek Pokémonlar çabuk evrim geçiriyolar. Sen gidip solo Caterpie/Weedle yapıp evrim geçirtirsen Butterfree/beedrill a kolayca geçersin ilk lideri eğer o kaya/ateş/uçan/çelik değilse. Beedrill Twineddle ı 16 da öğreniomuş bide. Liderler yandıki ne yandı.
Ama böcekler en başlarda yararlı sadece. İlerde pek bi işe yaramıyolar. Scizor / Yanmega gibi OU lar hariç.
evet doğru söylüyosun çabuk gelişmeleri için.Mesela pikachunun hackli oyunlarda veya pokemon yellowda sadece onun starter seçilebilmesi butterfree geliştirmemizi zorunlu kılıyo confusion için type avantajsızlığına rağmen mankeyle uğraşmak istemiyorsak.
Pinsir ve heracrossa da gelsin birşeyler xD
Ben Scyter ın bebek halini istiyorum.Bu arada Miltank ile Taurus fikriniz çok mantıklı.Özellikle ilk fanart süper düşünülmüş.
pinsir gelişimi gelmesi yerine movesetini geliştirmeleri daha mantıklı olur bence  Confused statları çok iyi dağılmış ,heracross gibi.İkisinin de gelişmesine gerek yok.
Aslında derin düşünmek güzel bir şey.Ama böyle Pinsir'e,Aerodactly'in yumurtalardan çıkması gibi imkansız tezleri de ortaya atarsak çözümsüz tezler ile karşılaşırız.Sonuçta tek halli ve erişkin fazlasıyla poke var ve bunların bir nesile sığması da imkansız.

dentonun gymi grass-typemış buarada söylentilere göre.Pokemonlarından biri de tsutarjaymış animede.
Dento-Tsutaja
Irıs-Pokabu
Ash-Mijimaru

Bunu 1 ay önce söyledim, hala da böyle olacağını düşünüyorum :)