Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 5.Nesil Ana Konu 2
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Aaaa ben yeni gördüm "possible fake" yazısını.Bu ne biçim iş ya?
yine mi fire fight ya  Thirst bu arada tauros evrimi olduğu kesin mi(herbivore ne alaka onun için onu anlamadım ama otçul felan ama yine de...)? ground/steel çok dandik bi typing açıkçası orjinal de değil (hoş fire fighting de değil ama...) "Previously revealed Pokémon Desukan is the Coffin Pokémon, is 1.7m, 76.5kg is a Ghost-type and has the new ability Mummy (ミイラ ) which turns any opponent that makes physical contact into a Mummy" hahahahahsd asdasdsafa çok ilginç :D. şu yeni rock pokemonu giagasu'ya benziyor. bir de şu mantar pokemonu tahminimce voltorb tarzı bişey olacak. item sanım tıklıycaz sonra savaşıcaz falan.
işallah fakedir starterler benim avatardakiler en ii si bence
(11-09-2010, 01:51 PM)DerLegend link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:işallah fakedir starterler benim avatardakiler en ii si bence
Bence senın avatardakiler çok kotu koca bir domuz yapacak halleri yok ya en uygunlarını yapmıslar böle sarterlerdende ancak bu gelişmişler cıkar ama 2.gelişmişleri hepsinin super özellikle pokabu nun evrimini ne yapacaklar diye merak ediyodum ben bişi çıkaramamıstım ama en uygunu bu çimen 2.gelişmişi super ama 3.çok kotu mijimaru en iyisi ama kesin resimler çıksın ozaman güzel gözukur merak etme..
pokebu iğrenç kusucam artık fire fight görmekten
Starterların ikinci halleri kötü değil arkadaşlar, önemli olan üçüncü hallerinin daha önce gösterildiği gibi olmaması. Sorun 3. evrimlerdeydi.
Daijobu, daijobu herşey çok güzel olacak arkadaşlar ;D

Her neyse Futachimaru ile Sasuke arasındaki benzerliği farkeden var mı?Genel olarak renk (gerçi Futachimaru biraz daha koyu) ve özellikle de bellerine dolanmış olan şeyler.
[Resim: futachimaru.jpg]
[Resim: charasasuke.png]
Ben benzetemedim k.bakma :D
serebi herşeyi bildi bir dahakine de 3.evrim halleri çıkabilir.
(11-09-2010, 02:34 PM)Zoroark link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Daijobu, daijobu herşey çok güzel olacak arkadaşlar ;D

Her neyse Futachimaru ile Sasuke arasındaki benzerliği farkeden var mı?Genel olarak renk (gerçi Futachimaru biraz daha koyu) ve özellikle de bellerine dolanmış olan şeyler.
[Resim: futachimaru.jpg]
[Resim: charasasuke.png]
Bence tek kötü olan şey Pokabunun Fire/Fight olması Thirst
Ztn Mijimarunun kılıcı olduğunu düşünürsek Sasukeyle benzeşicekler