Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 5.Nesil Ana Konu 2
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
:zx: ya growlithe-i nabacak Ash? Kantoda zaten Charmander-ı vardı. İkinci ateş pokemonunu almazdı
Değişik ateş pokemonları görürüz bu nesilde umarım.Starter, efsane ve maymunlar dışında birşey istiyorum.Özellikle de primat kökenli olmasın.İnfernape zaten maymundu şimdi hihidaruma geldi o da goril gibi birşey ayrıca yanappunun ateş versiyonu var o da maymun.Başka hayvan mı yok kardeşim?Zaten ateş pokelerinin sayısı da az.
:s9: dragon tipli pokemon istiyorum dragon!
Serebii fakeleri 5. nesil sayfasına da koymuş. :oha: Serebii kesin diyor bunlara hala  :oha: :ban:
https://www.serebii.net/blackwhite/pokemon.shtml
  Sweat ya gitsin serebii de. bi yemin etmediği kaldı. niye bu kdr ısrar ediyorlar anlamıyorum. fake işte fake fake fake.
Ben de sevmedim evrimleri ama serebii nin vardır bi bildiği ..
İngilizce hatalarda anlattığı gibi yok şurası benzemiyo burası olmamış diyerek fake olduklarından emin olamayız sonuçta snorunt glalie froslass üçlüsüne bakın hangisi bi diğerine benziyo ki..
:bur: ama fake olması bi yana zaten çizimlerden görünüyor amatör işi olduğu. ayrıca gamefreak o kdr aptal diğil ki nerdeyse tüm forumlarda beyenilmeyen bir pokemon yapsın. oyunun rep.-i düşüyor böylece. bence ken sugimori de usta ve çok tecrübeli. böle basit bi şey yapmaz hem de herkesin 4 gözle beklediği bir nesilde
Resmi OLMAYAN bilgilere göre ;
-149 yeni pokemon var.
-Tsutaaja'nın son evrimi bitki/psişik
-Pokabu'nun son evrimi ateş/kaya
-Mijamaru'nun son evrimi sadece su
-Yeni Eevee evrimi yok.
-Jynx,Heracross,Tauros ve Kangaskhan'ın yeni evrimleri var.

Eevee olayına üzüldüm steel bi gelişim istiyordum.Pokabu'nun son gelişimi de suya dayanamıcak hiç bu da kötü olmuş.Diğerlerine de evrim bekliyordum Tauros'unki geç bile kaldı.
:oha:  tauros ve kangaskhan mı  :suprise: :suprise: allah allah umarım korkunç bi evrim olmazlar.
(06-09-2010, 12:51 PM)caneristanli link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben de sevmedim evrimleri ama serebii nin vardır bi bildiği ..
İngilizce hatalarda anlattığı gibi yok şurası benzemiyo burası olmamış diyerek fake olduklarından emin olamayız sonuçta snorunt glalie froslass üçlüsüne bakın hangisi bi diğerine benziyo ki..
Benzememesi başka şey saçmalık olması başka şey.Ben de sırf serebii ve bulbapedia'da çıktı diye şüpheye düşmedim değil.Ancak pokemonla yeterince uğraşmış herkes başka şeylerin etkisinde kalmadan düşünürse, bu evrimlerin gerçek olamayacak saçma olduğunu görebilir.