Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Sizce Ash Kalos Liginde Ne Yapacak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
(21-02-2015, 12:37 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(21-02-2015, 04:15 AM)isa alptekin41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Keşke Hawlucha yerine bir Lucario'su olsaydı 8D
Aylardır ben de aynı şeyi söylüyorum. :D Ama benim hala bir umudum var. Bütün iş Serena'da bitiyor. Savaşçı bir Riolu edinse dansçı bir Hawlucha ile takas etse fena mı olur? :D Ash'in Hawlucha'sı dans etmeyi seviyor zaten. Serena biraz savaşçı gibi boyar onu olur biter.

Ya bak erdi kardeşim herkesin burada istediği farklı sen lucario u seviyosun gelmesini istiyosun ve en güzeli umudun var bende eski karakterleri özlüyorum ve çok istiyorum benimde umudum var
Ben zaten Misty'yi veya başka karakterleri sevme, özleme, umut bağlama demiyorum. Bunu onlarca kez açıkladım sana. Herkesin bir favorisi var. Ben sana kızdım çünkü her konuda konuyla alakası olmasa da konuyu aynı yere getirmendi. Ben sana Misty'yi sevme demiyorum. Sev hatta ortaya bir teori at. Bunu alakalı bir konuda yaz. Her konuyu meşgul etme. Başkaları buna yorum yapsın. Herkesin fikrine saygı duy. Nokta. Ama sen bunu her konuda yazıp konuları dağıtırsan ben rahatsızlığımı dile getiririm.

Oradaki "aylardır" da mecaz anlamda daha önce ortaya bu konuyla ilgili bir teori atmıştım alaklı bir konuda hepsi bu. Şimdi yeri açıldı bir kez daha hatırlatmak istedim.
@ mahmut61

Pokemon sadece karakterlerden ibaret değil. Herkes istiyor eski karakterlerden ya da eski pokemonlardan birilerini animede görsekte animeye renk gelse diye ama herşey senaristlerin elinde. Mesela benim pokemonlarla ilgili pdw konularım oluyor onlar hakkında da konuşmak ve sohbet etmek gerekiyor. Lucario'nun yakalanmasını veya Misty'i tekrar görmek bizimde istediğimiz şeyler. _Erdi_ sadece Lucario değil mesela geçenlerde Jigglypuff keşke animeye geri dönse ya da Serena birşekilde bir Jigglypuff yakalasa diye yorumu oldu. Yeri geldimi her karakter ve pokemonlar hakkında konuşmamız gerekiyor. !!!
@mahmut61

Eski karakterleri sevip dile getirebilirsin,ama yanlış yerde,yanlış zamanda dile getiriyorsun sıkıntı orada.Erdi'nin Lucario durumu ile senin durumun çok farklı.Yanılıyorsam düzelt lütfen,ne zaman bir yorumunu görsem aynı şeyler hep.Misty,eski karakterler.

Sadece yerinde ve zamanında böyle yorum yazman daha iyi olur.Yanlış anlama benim burada hiç kimseyi düzeltmeye hakkım yok,sadece öneri.
Ben Misty yazmadım ama pokemonlarda karakter sayilmazmi :D siz biraz yanlış anladiniz
Ortada yanlış anlaşılacak bir şey yok. İma ettiğin şey belli. Neyse gençler konuyu dağıtmayalım. Ben defalarca anlattım kendisine ama madem anlamak istemiyor yapacak bir şey yok. Konu ile ilgili mesaj atalım artık. Yeteri kadar dağıttık zaten.
@ mahmut61

Bulbapedia sitesini billiyorsan orada kimlere karakter kimlere pokemon dediği yazıyor...

_Erdi_nin dediği gibi konuyu dağıtmadan seni son yaptığım PDW konusuna davet ediyorum.Görelim diğer pokemonlar hakkındaki yorumlarını. ;)
Link : https://pokemonturkiye.com/showthread.php?tid=12540
Ben gerçekten pokemonları kastettim yanlış anladiniz neyse konu gerçekten dağılıyor
Su an aklima geldi de simdilik Ash'in Kalos Liginde mucadele edecek herhangi bir tanidigi veya arkadasi yok. Hep yabancilarla karsilasip daha iyi motive olup savasacak bence ve arti olarak Mega Evrim sayesinde bircok fena iyi mac gorecegiz gibi geliyor.
Hoenn'de de böyle olmuştu rakipleri ligden önce belli olmuştu. Ben de bu sezon Ash'in rakiplerini tanımasını istemiyorum açıkçası. Sonradan bir iki bölümde hazırlanmış ve ligden hemen önce çıkan bir karakterin Ash'i yenmesini istemem. Ya adam akıllı bütün seri boyunca uğraştığı biri olsun ya da hiç tanımadığı biri.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21