Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Sizce Ash Kalos Liginde Ne Yapacak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
(01-02-2015, 10:46 AM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]BW serisi kötü değildi bence hatta pokemon yakalama bakımından en bereketlisiydi 9 tane pokemon yakaladı ama Unova ligi hakikaten vasattı aynı Hoen ligi gibi. Sinnoh ligi güzeldi ama Tobias ile yapılan maç rezaletti umarım Kalos liginde en azından finale çıksa.
Aslında ligi erken bitirdikleri için oldu.XY çıkıncaya kadar filler bölümlerle avutmaya çalıştılar bizi.Dodgy
AG serisi uzun sürdü ama.
(01-02-2015, 04:59 AM)isa alptekin41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Glalie,Heracross seçilme ihtimalleri var tecrübeleri sayesinde olsun güvenilir pokemonlar olması veya Ash'in özlemesi ihtimalinde gelebilirler.

Ash'i özleme ihtimali en yüksek pokemon Bayleef'tir. :) Şuan Meganium'un mega evrimi olmadığı için bu ihtimali düşük yapıyor... :(
(01-02-2015, 09:57 PM)batman007 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(01-02-2015, 04:59 AM)isa alptekin41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash'i özleme ihtimali en yüksek pokemon Bayleef'tir. :) Şuan Meganium'un mega evrimi olmadığı için bu ihtimali düşük yapıyor... :(
Benim demek istediğim nadir olur ama Ash bir pokemonunu özlerse Charizard'ta olduğu gibi çağırabilir belki başka örneklerde vardır ama şu an aklıma gelen sadece Charizard var.Meganium'a büyük ihtimal mega evrim gelecektir çünkü starter pokemon ama şimdilik görünmüyor.Belki ikinci üçüncü sezonda mega evrim gelir o zamana kadarda Bayleef'i çağırabilir bir ihtimal ve mega evrimide ilk onda görebiliriz bu da bir ihtimaldir neden olmasın.
@ isa alptekin41

Mega evrimde eğitmen ile pokemon arasında çok güçlü bir bağın olması gerekiyor diye bir kural var. Daha önceden de demiştim mega evrim konusunda kimsenin beklemediği bir pokemona mega evrim gelebilir. Dediğin gibi Bayleef (Meganium) Ash ile en güçlü bağı olan pokemonlardan birisi. Senaristler belki de en büyük sürprizi Meganium'a mega evrim getirerek yapabilirler... ;D Hani adı da uyuyor. :D
Aynen dediğin gibi isimle de uyumlu olabilir. :D
Haha :D Megameganium,Dragonite'ın mega taşı Dragonitenite :D
Dragonitenite yi taaa X&Y çıkmadan önce X&Y haberleri konusunda söylemiştim. O zamanlar Goomy diye pokémonun varlığından bihaberdik. Şimdi ligde Ash'in Goodra'sıyla ortalığı dağıtacağını düşünmek çok uzak değil. Bölge pokélerini kullanma şaçmalığını yapsa bile(ki yapacağını kesinlikle düşünmüyorum) Greninja Goodra Talonflame ilk 8'e girmek için yeter de artar. Ama buradaki herkes gibi ben de fazlasını istiyorum. Artık bir kişinin şampiyon olduktan sonra ne yapacağını görmek istiyorum. Ligden sonra Decolora Arc gibi saçmalıklar yerine Elite Four, champion görmeyi istiyorum ve göreceğimize inanmamı sağlayan birkaç ayrıntı aklıma geldi:
Ash'in şampiyonla olan yarım kalmış maçının tamamlamasını gerekiyor.
Ash'in MegaEvo'nun sırrına ermek için Alain Mega Arc da yaptığı gibi Elite Four ile maçlar yapması gerekiyor.
Ayrıca çıkan son sezon opening'inde tüm Gym Leader lar gözüktü ve art arda gym maçları bizi bekliyor. (Ramosu yendi bile) Bu durumda bu sezon Ash'in tüm gymleri süpüreceğini düşünüyorum. Yani lig erken başlayacak ve geriye çok zaman kalacak. Dediklerimin gerçekleşmesi için bolca vaktimiz olacak.
Bu sezon Ash'in şampiyon olma şansı gerçekten yüksek gibi ben biraz sürpriz bekliyorum kafamda senaryolar uçuşuyor:D.Pidgeotu bekliyorum mesela (her sene olduğu gibi):D
Pidgeot güzel olabilir.Bence bir ihtimal Ash'in gym maçlarını kazanması ayrıca şampiyon olması ihtimalini sayarsak dört sezon gider diye düşünüyorum.Sonraki dönemde ise merak ettiğin konuların cevabını bulacağını düşünüyorum Ash sırayla yavaş yavaş elit dörtlüyle karşılaşabilir.Bu maçlar ardından şampiyon ile yapılacak maç ve kaybetmesi durumunda rövanş için hazırlanması ve rövanşı kazanması gibi ihtimallerde olabilir.Ayrıca Team Flare ile Alain ile birlikte savaşabilir ardından Alain ile kapışabilirler ve dediğin gibi mega evrim üzerine daha da yoğunlaşabilirler.Bence bunlarda olması imkansız olmayan ihtimaller.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21