Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Sizce Ash Kalos Liginde Ne Yapacak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Aslında bence Sinnoh kadrosundan yararlanabilir çünkü çok güçlü pokemonlar var Sinnohdan.Her ne kadar Torterra ve Staraptor bekleneni vermese de biraz çalışıp onlarlada iyi işler yapabileceğini düşünüyorum.
Bu ligin elemeleri de olacak. Elemelerde eskileri mutlaka kullanacaktır. Elemelerde gelişmesi halinde ceyrek ve yari finallerde de onlardan seçip kullanabilir. Ben 6lısı hakkında erken deyip fikir vermiyorum ancak kesinlikle Sceptile'ın ve Charizardın Mega halde olmasını ümit ediyorum.
(31-01-2015, 12:23 AM)Cheese With Mouse Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aslında bence Sinnoh kadrosundan yararlanabilir çünkü çok güçlü pokemonlar var Sinnohdan.Her ne kadar Torterra ve Staraptor bekleneni vermese de biraz çalışıp onlarlada iyi işler yapabileceğini düşünüyorum.
Sinnohta gerçekten güçlü pokemonları vardı bence bunları kullansın )Sinnoh ta yakaladığı pokemonlar arasından): Gible Gliscor İnfernanpe Buizel Staraptor (Kanto dan yakaladığı pokemonlar arasından):Bulbasaur Charizard Snorlax Pikachuyu yazmaya gerek yok zaten kullanır Hoenn de yakaladığı pokemonlar arasından:Sceptile Swallow Johto da yakaladığı pokemonlar arasından:Heracross Quilava Bayleef Totodile

Unova da yakaladığı pokemonlar arasından:Snivy Boldore Pignite Oshawott Unfezant
Kalos ta yakaladığı pokemonlar arasından:Hawlucha(Dahada güçlenirse)Goomy(Goodra olursa) Frogaider(Bunu zaten kullanır ama Greninja olursa daha iyi olur)Fletchinder(Kullanır ama Charizard a yerini kaptırabilir ama Talonflame olursa daha iyi olur

Yedekler:Muk Corpish Donphan Noctowl Torterra

Bence bu teknikle çıkarsa kazanır
Hatırlatma: Swellow
BW'yi saymazsak Ash hiçbir ligde bir önceki derecesinin gerisine düşmemişti.O yüzden en az ilk 4 olur diye düşünüyorum.Bunun yanında Kalos liginde görmek istediğim birkaç şey var:

Birincisi inşallah bu sefer evrimini tamamlamamış pokemonlarından kullanmaz.Darkrai'a Gible, Hydreigon'a Oshawott falan şaka gibi oluyor çünkü.Neyse ki Kalos takımında şu an herkes son evrimini görecek gibi duruyor, lig için iyi bir şey.

İkincisi şu maçları gece yapsınlar kardeşim.Bari çeyrek finalden sonrasını gece yapın.Indigo Platosunda Richie ile olan maçı hariç hepsi öğlen vakti yav -_- Gece ve ışıklar bazı filmlerin girişlerinde de gördüğümüz gibi lig atmosferini çok daha iyi yansıtacaktır.

Son olarak rakiplere değinmek istiyorum.Ash'in ligdeki rakipleri mümkünse hiç tanımadığı insanlar olsun.Özellikle eleneceği adamla önceden arkadaşlık falan kurması hiç istemediğim bir şey.Ayrıca Tobias gibi takımında muhtemelen Arceus'u bile barındıran tipler olmasın.Megalar yeterli.
(31-01-2015, 10:04 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]BW'yi saymazsak Ash hiçbir ligde bir önceki derecesinin gerisine düşmemişti.O yüzden en az ilk 4 olur diye düşünüyorum.Bunun yanında Kalos liginde görmek istediğim birkaç şey var:

Birincisi inşallah bu sefer evrimini tamamlamamış pokemonlarından kullanmaz.Darkrai'a Gible, Hydreigon'a Oshawott falan şaka gibi oluyor çünkü.Neyse ki Kalos takımında şu an herkes son evrimini görecek gibi duruyor, lig için iyi bir şey.

İkincisi şu maçları gece yapsınlar kardeşim.Bari çeyrek finalden sonrasını gece yapın.Indigo Platosunda Richie ile olan maçı hariç hepsi öğlen vakti yav -_- Gece ve ışıklar bazı filmlerin girişlerinde de gördüğümüz gibi lig atmosferini çok daha iyi yansıtacaktır.

Son olarak rakiplere değinmek istiyorum.Ash'in ligdeki rakipleri mümkünse hiç tanımadığı insanlar olsun.Özellikle eleneceği adamla önceden arkadaşlık falan kurması hiç istemediğim bir şey.Ayrıca Tobias gibi takımında muhtemelen Arceus'u bile barındıran tipler olmasın.Megalar yeterli.
Tobias, Ash i elemek için baştan savma 5-10 dakika düşünülerek yapılmış bir karakter bana göre işin gerçeği Tobias ın finalde yendiği eğitmen Ash den çok daha kötü bir takıma sahipti ve Ash den daha kötü bir eğitmendi. Zaten sonuç olarakda Darkrai den ötesini göremedi o eğitmen. Eğer Tobias yerine başka birisi olsaydı normal bir eğitmen Ash geleni yenecekti ve final de o Tobias ın Darkrai ne yenileni de yenip Sinnoh Ligini kazanırdı. Böyle bir şey olmaması için Tobias yapıldı. Aynen rakipler konusun dada katılıyorum animeyi hiç izlemiyorum BW nin ligini spor maçlarını bile izlememiştim sadece Charizard ın geldiği bölüme bakmıştım büyük bir heyecan ile o da koca bir hayal kırıklığı oldu yorumlardan takip ettiğim kadarıyla da iyi ki BW ligini izlememişim. Kalos Liginden beklentilerim büyük Mega Evrimlerden dolayı. Umarım bunu da bir hayal kırıklığına saçma bir çocuk hikayesine dönüştürmezler.
Umarım aynı şeyi yapmazlar gerçekten büyük hayal kırıklığına uğrarım.Artık kazanmalı bence çünkü nereye kadar kaybedecek çocuğun hayali en iyi eğitmen olmak bu gidişle zor :D
Lig kazanınca en iyi eğitmen oluyorsun diye bir şey yok zaten, senaristler neyin kafasında çözemedim. 5 farklı ligde yarı finalden ötesini göstermediler. Unova Ligi zaten 1 gram emek harcanmamış gibiydi, forumdan birkaç kişi toplansak daha iyi senaryo yazardık. Çeyrek finale çıkan adam ateş Pokémonuna karşı Çimen/Çelik, elektriğe karşı Su/Uçuş atıyor. 4 Pokémonu savaş dışı kaldıktan sonra geriye tek Pokémonu kaldığını sanıyor ve Sinnoh Ligi'nde devleşen (Tobias maçı hariç) Ash buna kaybediyor. Biz seyirciler kahroluyoruz.

Her postumda leş BW serisine giydirmeden duramıyorum. Kalos'ta da böyle olursa seyirciyi bıktırırlar.
Ash'in Kalos Bölgesinde şu anda elinde olan pokemonlar Pikachu,Fletchinder,Hawlucha,Goomy var pokemon yakalarsa bence iki ihtimal var birincisi Gogoat ikinci ihtimal ise Trevenant olabilir.Ash belkide eski çimen türü pokemonlarından birini çağırabilir bu tamamen ayrı konu olur.Altıncı pokemonu Ash'in Kalos bölgesinden olacağını hiç zannetmiyorum altıncı pokemon büyük ihtimale önceki pokemonlardan olabilir.Ash'in elinde şu an dragon tip pokemon olduğu için Gible'ın geleceğini zannetmiyorum tahminimce Quilava veya düşük ihtimal olsa da Pignite gelebilir.Çimen türlerinden yazmadım çünkü ya Kalosta yakalayacak yada eski çimen pokemonlarından çağıracaktır bu durumda ikinci çimen türünü çağırmaz diye düşünüyorum.Glalie,Heracross seçilme ihtimalleri var tecrübeleri sayesinde olsun güvenilir pokemonlar olması veya Ash'in özlemesi ihtimalinde gelebilirler.Scraggy,Boldore ise iki Unova pokemonu gelişmeye açıklar tıpkı Quilava ve Pignite gibi hala son evrimde değiller bu yüzden gelebilirler.Quilava ve Pignite'a ayrı parantez açmak gerek çünkü bu iki pokemonun türünden var gibi şu an Fletchinder tam olarak ateş tipi olmasına da az kaldı Talonflame oldu mu Ateş-Uçan Tip olacak çok işte yapacaktır bir ihtimal onu sadece uçan tip olarak kullanıp yanına gelişmeye açık ateş tipi pokemon olan Quilava veya Pignite'ı çağırabilir.Bunlar ihtimaller ancak burada da şöyle bir çelişki olabilir Talonflame'i sadece roket takımını bulmak ve onlarla savaşmak için kullanması anlamına geliyor bunu da yapacaklarını sanmıyorum.Bence 58.bölümde görüldüğünden de çıkarabileceğimiz bir anlam var o da Talonflame(Fletchinder kesinlikle evrimini tamamlayacaktır diye düşünüyorum.) ile lig başlayana kadar devam edecektir.
Edit:Hawlucha Ash'in pokemonları arasında en zayıf halka olarak gözüküyor eğitimle veya Ash'in yanında gelişirse çok katkısı olabilir.Bu arada Lucario-Hawlucha takası lafı geçiyor bence de mantıklı Serena Riolu yakalar mı tek şüphe orada ama hiçbir şey imkansız değil Pokemonda Lucario'nun Pikachu'ya megasının yenilmesi karizmasını çizmeyecektir sonuçta o Pikachu kimleri yenmedi ki güçlü bir Lucario iyi olabilir.Diğer konuda Lucario Pikachu varken gelmez lafı neden gelmesin Ash'in yanından Pikachu'yu kimse alamaz orası tartışılmaz bile ama İnfernape ve Sceptile cool pokemonlardı Lucario'da onlar gibi görev verildiği an sonuna kadar yapabilir.Charizard'ı yazmamanın nedeni Charizard Ash ilişkisi farklı bir şey sonuçta bence Ash'in en güçlü pokemonu olduğu için ilişkileri farklıdır diye düşünüyorum.Bu arada saçma olabilir ama Ash'in şapkası bu sene Red'in şapkasıyla tıpa tıp aynı olduğu için içimde bir umut var Ash'in Red gibi şampiyon olacağına dair bölgeler farklı olsa da şampiyonluk Kalosta olabilir.
BW serisi kötü değildi bence hatta pokemon yakalama bakımından en bereketlisiydi 9 tane pokemon yakaladı ama Unova ligi hakikaten vasattı aynı Hoen ligi gibi. Sinnoh ligi güzeldi ama Tobias ile yapılan maç rezaletti umarım Kalos liginde en azından finale çıksa.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21