Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Sizce Ash Kalos Liginde Ne Yapacak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
(01-12-2015, 12:05 AM)Cheese With Mouse Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hawlucha bu takımın Buizel'ı, en olmadı Heracross'u. Bu saydığım Pokemonlar ön plana çıkmadan, kimsenin haberi olmadan çok önemli işler yaparlar. Hatta ben Hawlucha'nın bu üçlü arasında bir gömlek üstün olduğunu düşünüyorum.

Harika bir yorum.Ben de aynı fikirdeyim.Mesela Gliscor da havada süzülmesiyle, tüm saldırılarının fiziksel olmasıyla, X-scissor'uyla aynı Hawlucha gibi bir pokémondu ve ligde Buizel, Staraptor ve Torterra'yı halleden Drapion'u yenen oydu.Paul'a karşı Infernape'ten sonra en önemli işi Gliscor yaptı.Bu tarz pokéler takımın bel kemiği gibi bir şeydir.
Her nesilden Ash'in en güvendiğim Pokemonu ; Bulbasaur , Noctowl , Sceptile , Gliscor , Snivy ve şimdi de Hawlucha. Bunlar karşıdan birini düşürmeden gitmez. Rakip gereksiz güçlü değilse.
@Cheese; Hawlucha, Heracross dan bir gömlek üstün dersen taşa dönersin mazallah..
Hawlucha'nın rekoru ele geçireceğini düşünüyorum ben.

Rekor şu an reyizde:
Spoiler:
[Resim: 2NjLmA.gif]
(01-12-2015, 04:54 PM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hawlucha'nın rekoru ele geçireceğini düşünüyorum ben.

Rekor şu an reyizde:
Spoiler:
[Resim: 2NjLmA.gif]

Sanmıyorum ama, seni mi kıracağım reis :D

@sledge

Hocam biraz açar mısın? Nasıl bir tehlike ile karşı karşıya olduğumu bilmek istiyorum da :D
Çoğumuz burada Ash'in final görebileceği fikri üzerine yoğunlaştık. Daha önce final görmediğini için durumu şöyle izah edeyim: Final, Yarı Final, Çeyrek Final, Top32 ve eleme turlarıyla 3 major olmak üzere en az 6 maç yapacak böyle bir durumda. Size soruyorum bu maçların hepsinde  Ash-Greninja veya Goodra(Noivern) mı ipi göğüsleyecek sanıyorsunuz. İllaki Hawlucha'ya da pastadan büyük bir pay düşecektir. Ben asla herhangi bir pokémonun tek yiyeceğini düşünmüyorum onu da belirteyim. Bazılarınız eski pokémonlar da gelecek onları neden hesaba katmıyorsun diyebilir. Ama sonuçta KALOS Ligi'nden söz ediyoruz. Bu da demektir ki Kalos pokémonları ön planda olacaktır. Eski pokémonları savaşta kullandığı bir tek Sinnoh'ta oldu ama Sinnoh Ligi'nden aklınızda kalan en büyük maçın Paul maçı olduğunu da biliyorsunuz. Ki o maç full Sinnoh takımıyla gerçekleştirilmişti. Demem odur ki şahsen tüm Kalos Takımı'nın büyük işler yapacağını düşünüyorum. Sizin de inancınız bu yönde olsun. Hiçbiri kesinlikle harcanmayacaktır. Pikachu'dan neden bahsetmedim çünkü Pikachu'nun Kalos Ligi'nde çok da büyük bir şey yapacağını düşünmüyorum. Ama rakibinin güçlü olmasını, yılların tecrübesi Pikachu'nun hemen yenilmemesini temenni ediyorum.
Eski Pokémon'ları büyük ihtimal ilk eleme turlarında kullanacaktır diğerlerinde %90 ağırlıklı Kalos takımı olur tabi şuan 6. Pokemon ne olacak o konuda var eskilerden mi yoksa yeni bi tane mi yakalayacak orası meçhul
Greninja - Noivern (güçlü olacağını umuyorum) - Infernape - Sceptile - Charizard - Snorlax gibi vahşi bir final takımı görsek mükemmel olur da imkansız işte. Belki ligden sonra frontier tarzı bir şey olursa o zaman görebiliriz.
Ligden sonra battle chateau yapsa ya o. -_- Bence hoş olur Angel
(02-12-2015, 05:51 AM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çoğumuz burada Ash'in final görebileceği fikri üzerine yoğunlaştık. Daha önce final görmediğini için durumu şöyle izah edeyim: Final, Yarı Final, Çeyrek Final, Top32 ve eleme turlarıyla 3 major olmak üzere en az 6 maç yapacak böyle bir durumda.

Orası öyle de maalesef off-screen maç yaptırmak gibi bir huyları da var :(
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21