Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Sizce Ash Kalos Liginde Ne Yapacak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Serena Ash için en büyük moral kayna-(Pikachu çarpar)
(04-02-2015, 12:08 AM)Cheese With Mouse Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(04-02-2015, 12:07 AM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O değil de şu Heatranlı arkadaş Sinooh liginde ne yaptı hep merak etmişimdir :D

[Resim: IpvwUhm.jpg]

Harbiden ya bilen varmı ?

O Heatran Tobias'ındır da Tobias arkada kaldığından görünmemiştir. :D
(02-02-2015, 02:45 AM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dragonitenite yi taaa X&Y çıkmadan önce X&Y haberleri konusunda söylemiştim. O zamanlar Goomy diye pokémonun varlığından bihaberdik. Şimdi ligde Ash'in Goodra'sıyla ortalığı dağıtacağını düşünmek çok uzak değil. Bölge pokélerini kullanma şaçmalığını yapsa bile(ki yapacağını kesinlikle düşünmüyorum) Greninja Goodra Talonflame ilk 8'e girmek için yeter de artar. Ama buradaki herkes gibi ben de fazlasını istiyorum. Artık bir kişinin şampiyon olduktan sonra ne yapacağını görmek istiyorum. Ligden sonra Decolora Arc gibi saçmalıklar yerine Elite Four, champion görmeyi istiyorum ve göreceğimize inanmamı sağlayan birkaç ayrıntı aklıma geldi:
Ash'in şampiyonla olan yarım kalmış maçının tamamlamasını gerekiyor.
Ash'in MegaEvo'nun sırrına ermek için Alain Mega Arc da yaptığı gibi Elite Four ile maçlar yapması gerekiyor.
Ayrıca çıkan son sezon opening'inde tüm Gym Leader lar gözüktü ve art arda gym maçları bizi bekliyor. (Ramosu yendi bile) Bu durumda bu sezon Ash'in tüm gymleri süpüreceğini düşünüyorum. Yani lig erken başlayacak ve geriye çok zaman kalacak. Dediklerimin gerçekleşmesi için bolca vaktimiz olacak.

Kimin attığını hatırlasaydım bu söyledi derdim biliyorum senden aldım onu :D
Spoiler:
Goomy, 61. bölümde Sliggoo olacak ve Goodra olduğunda Kalos liginde çok işine yarayacağını düşünüyorum.
(31-01-2015, 12:09 AM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Johto'da eski Pokémonlarını kullandı. (Zaten çok alternatifi yoktu, mecburiyetten kullandı da diyebiliriz.)
Hoenn'de sadece o bölgede yakaladığı Pokémonları kullandı.
Sinnoh'ta çoğu eski Pokémonunu kullandı.
Unova'da da Hoenn'deki gibi yaptı, maalesef ezik ve rezil bir takımla çıktı. Cameron gibi boş birine elendi. Yine sinirden elim ayağım titremeye başladı, şu Unova sezonlarını hatırladıkça kafayı yiyorum.

Böyle giderse Kalos hepimizin tahmin ettiği gibi olacak ve Ash'in efsane Pokémonları geri dönecek.

Ash in yaptığı bir bakıma adaletli geliyor herhalde tüm gym maçlarını oradaki pokemonlarla kazanınca öyle katılıyor bence battle frontier gibi yaparsa daha mantıklı olur.
bence şuan ash'in elindeki pokemonlar baya iyi.
pikachu: bu sezon önceki sezonlardan daha güçlü ilk 4 gym maçınının 3 nü kazandırdı. mega lucario gibi bir pokemonu yenmeyi başardı.
greninja: sahip olduğu en iyi su pokemonu
talonflame: sahip olduğu en iyi uçan tür pokemon: bence pidgeottan bile daha iyi olacak.
goodra: oyun mekaniğine göre ash'in sahip olduğu en güçlü pokemon. tabi animede ne olur bilemiyoruz.
hawlucha: takımın en zayıf halkası. hareketleri çok kısıtlı ve tür(Fight/Fly)dezavantajı var. onun yerine farklı türden bir pokemon olabilir.
altıncı pokemon ise büyük bir ihtimal mega evrimli bir pokemon olacak.şuan görünen adaylar charizard ve sceptile
charizard: pikachudan sonra ash ile en fazla bağı olan pokemon. iki evrimi var. x evrimi şuan alain'in elinde var. bu yüzden ash'e verilme olasılığı düşük. y evrimi ise takımında 2 tane fire/flying pokemonu olmasına neden olacak
sceptile: charizard'a göre ash ile daha az bağı var.avantajı ise ash'in elinde şuan çimen türü yok. ve şuan oras en yeni oyun olduğu için tanıtım amaçlı gösterilme olasılığı yüksek

yukarıdaki kadroya göre ash'in en azından final oynaması gerekiyor. eğer birde hawluchanın yerine sağlam bir pokemon gelirse ligi bile kazanabilir.
Keşke Hawlucha yerine bir Lucario'su olsaydı 8D
(21-02-2015, 04:15 AM)isa alptekin41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Keşke Hawlucha yerine bir Lucario'su olsaydı 8D
Aylardır ben de aynı şeyi söylüyorum. :D Ama benim hala bir umudum var. Bütün iş Serena'da bitiyor. Savaşçı bir Riolu edinse dansçı bir Hawlucha ile takas etse fena mı olur? :D Ash'in Hawlucha'sı dans etmeyi seviyor zaten. Serena biraz savaşçı gibi boyar onu olur biter.
Ash'e Lucario verme gibi bir niyetleri olsa çoktan verirlerdi. Kontenjanı Mega Evrim için kullanacaklarını düşünüyorum. (Mega Lucario demeyin neyi kastettiğimi anladınız. :D)
(21-02-2015, 12:51 PM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash'e Lucario verme gibi bir niyetleri olsa çoktan verirlerdi. Kontenjanı Mega Evrim için kullanacaklarını düşünüyorum. (Mega Lucario demeyin neyi kastettiğimi anladınız. :D)

Katılıyorum senaristler Lucario verecek olsaydı şimdiye kadar verirlerdi.Mega evrim için malum pokemonu kullanırlar gibime geliyor benimde,umarım Ash bu sefer başarılı olur.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21