Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Sizce Ash Kalos Liginde Ne Yapacak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Dua ederiz cidden finali görür, önceki sezonlarındaki gibi saçmalamaz ~
Vay be Pidgeot Reyiz seni de özledik..
Sceptile'ı geri dönecek.Ash'in Megası Sceptile olacak bence.
Belki Shota lige katılamaz ve bir süre Sceptileite ve kilit taşını Ashe verir falan :D
Bence de Ash en azından final görecek. Aslında sadece Kalos takımı yerine karma bir takım yapsa şampiyon dahi olur. Tabi dediğiniz gibi torkoal gible corpish totodile muk scraggy takımı kullanırsa o başka. Ve bir de karşısına efsanevi pokemon çıkar ve dusclobs charizard maçındaki gibi non effective ya da its not very effective saldırılar kullanırsa Ash şampiyonluğu unutsun. Takıma gelecek olursak gönlüm charizard sceptile glalie greninja noivern ve pikachudan yana.(Pikachu kesinlikle olacağı için) Ama muhtemelen goodra,pikachu,greninja talonflame ,hawlucha ve eski pokemonlarından biri gibime geliyor. Eski pokemonunun da şu olmasını isterdim :charizard:
Ash'in artık bir lig kazanıp elite four uyeleri ile kaybedecek de olsa mücadeleye girmesi lazım ki hem Ash'in izleyiciler tarafından kabul edilebilirliği artsın,bunca geçen yılın ardından rüştünü ispatlasin hem de animenin tahmin edilebilirliği ortadan kalksın.İzleyiciler Ash ve ekibinin level atladığını görmek istiyor.AMA pokemon moon-sun ile aralık ayında muhtemelen 7.jenerasyon geliyor ve bu da mevcut yoğun gündem göz önüne alınınca (team flare olayları,Wulfric,Kalos ligi) Ash'in yine kaybedeceğinin ayak sesi.Benim için su an artik önemli şey Ash'in Sinnoh'taki gibi bizlere "Galiptir bu yolda mağlup." dedirtmesi.Cameron,Ritchie gibi saygı duymadığım bir rakibe kaybetmesin ve bir garı final yapsın.Bu ekip ve şimdiye kadar ki performansa en az yarı final yakışır.
Buraya yazmak istedim çoktandır yazmadım Ash zamanla çok aşama kaydediyor. Ancak lig için hesapta olmayan biri geliyor. Sawyer'a elenir mi acaba diye düşündüğümüz bir zamanda Alain lig olayı ortaya çıktı. Artık Sawyer'a elenmez diye düşünüyorum ve Alain gibi bir rakiple ancak finalde karşılaşır diye düşünüyorum. Ash şu ana kadar Paul Gary Trip gibi yoğunlaştığı tüm rivalleri ligde yendi. Eğer Alain içinde aynı olursa Alain bir ilki başarmazsa ve dediğim gibi final yaparlarsa Ash kazanır.
Artık benim ash'in ligi kazanması ile ilgili umudum yok sinnohta tobias tarafından yıkıldı bu umut bu sefer finali görecektir ama yine muhtemel son olur diye düşünüyorum kaybetmek bakalım zaman gösterir ama ash'in elite four ile olan mücadelesini görmek isterdim
@Achilles şampiyonu ilerleyen bölümlerde zorlayacağı söyleniyor hem de daha bu kadar eksiği varken bence umudu kesme Ash şampiyon olacak.
(27-04-2016, 12:50 AM)isa alptekin41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Buraya yazmak istedim çoktandır yazmadım Ash zamanla çok aşama kaydediyor. Ancak lig için hesapta olmayan biri geliyor. Sawyer'a elenir mi acaba diye düşündüğümüz bir zamanda Alain lig olayı ortaya çıktı. Artık Sawyer'a elenmez diye düşünüyorum ve Alain gibi bir rakiple ancak finalde karşılaşır diye düşünüyorum. Ash şu ana kadar Paul Gary Trip gibi yoğunlaştığı tüm rivalleri ligde yendi. Eğer Alain içinde aynı olursa Alain bir ilki başarmazsa ve dediğim gibi final yaparlarsa Ash kazanır.
Alain'in bu saatten sonra lige katılması bayağı zor. Adamın elinde sıfır rozet... İki gün önce öğrendi lig, şampiyon kavramı var ve şuan Mairin ve Harimaron'u için enerji toplama olayına odaklandı. Bu yüzden de mega Pokémonlu rakipler arıyor fellik fellik. Flare olayları çözüldüğünde hemen lig başlar (veya Flare olayları içerisinde bile lig görebiliriz gelen bilgilere göre, flare olaylarının önemli kısmı ligden sonraya kalabilir) o yüzden Alain'in lige katılması zor bir ihtimal. Ama umut, etmek için vardır, buna inanmak istiyorsan engellemeyeyim, umut güzel bir şey :) Ama bence Flare olaylarından sonra Alain'in kaderi değişecek ve Ash gibi liglere yönelecek. Ash'ten etkilenecek bu kararında da :) Şimdilik için ise erken olduğunu düşünüyorum. 
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21