Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Sizce Ash Kalos Liginde Ne Yapacak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Paul'ü, Trip'i, Gary'i sevende vardı ama piyasada yoklar.
(27-04-2016, 03:26 AM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İşi seyahat etmekten çok sadece badge toplamaya odaklı biri için bu zor değil. Ash ile olan konuşmasında kafasına koyduysa bunu yapabilir. Kasabadan kasabaya araç vasıtasıyla gidebilir, Team Flare'ın gücü ve zenginliğini arkasına aldığında ve MegaEvo maçları yapmak için ligi büyük bir fırsat olarak gösterdiğinde yapabileceğini düşünüyorum. Ligde gelecek tanımadığımız bir güçlü rakip yerine Alain'i tercih ederim. Ash tarafından mağlup edilir zaten lige çıkarsa. Böylece harika bir lige kavuşmuş oluruz.

Ne ligde o kadar mega var, ne de badge veren gymlerde. Korrina dışında mega kullanan yok gym olarak. Çocuğun derdi şuan megalarla savaşayım, en güçlü mega sahibi olayım değil. Direkt bulabildiğim bütün megaları bulayım onları yenip Harimaron'u kurtarayım. Ne kadar üst üste bol bol mega yenerse, o kadar iyi Harimaron için.(Mairin'in Chespin'ine Harimaron demeyi seviyorum :D) Bu açıdan bakarsak Alain Flare olaylarının sonuna kadar buna odaklı olacak çünkü Lysandre Alain'i bir tek bu şekilde elinde tutabiliyor. Puni-chan 19. Filmde var. Eğer Bonnie ile kalmak istemediyse Flare olayları Temmuz ortasına kadar sürecek. Bitirme olayı da temmuz sonunu bulur, yani filmden sonra o olayları apar topar bitirmeye kalkasalar bile yine en az iki bölüm alır. Oldu mu sana Ağustos? Ligin de yaz dönemi olacağına dair bir bilgi vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ağustos'ta başlasa Alain üç günde helikopterle uçup rozet toplar artık anca. Ki flare olayları o zamana bitmiş olursa helikopter gibi rahat imkanlara da hemen ulaşamaz. Neyse hadi bulsun, anime bu. Steven hediye etsin XD Çok apar topar. Ve zor ile kastettiğim ihtimal bu.

Flare olayları içinde lige katılır, rozet toplar, harimarona iyi gelsin diye mega bulmak için diyorsanız, çocuğun elinde mega pokemon bulan dedektör var zaten. 8 rozet maçından 1'inde mega bulacağım veya ligde iki eğitmenden birinde mega olur belki diye düşünmesine gerek yok. Direkt radarı ile bulur megayı. Hem direkt lige katılması da karakterin yavaş işlenen hikayesinin bir anda hızlanmasına sebep olur. XY'de Ash'ten etkilenen insanlar var (Serena, Sawyer gibi) Alain de onlardan olabilir ama hemen olmasına gerek yok. Gelir Ash'in lig maçını izler. Aralarında başka bir konuşma geçer... Yani Alain'in hayatını güzel işledi şimdiye kadar XY. Yavaş, yedire yedire, bizim onun ruh halini kolay anlamamızı sağlayarak... Şuan lige katılmasına şöyle ihtimal veriyorum; Ağustos'ta biten Flare olaylarından sonra helikopterle sırf Ash ve hayalinin nasıl bir şey olduğunu merak ettiğinden acele acele rozet toplayan Alain. Onları karşılaştırmak için de lig gibi bir vasıtaya gerek yok bence. İleriki bir ligde karşılaşmaları güzel olabilir ama sıkıştırmalarına gerek yok. Karakterin gelgitlerini izlemek şuan için bile zevkliyken o flare olayları çözüldüğünde Alainin bir süre kendini boşlukta hissetmesini ve kendine bir yol arayışını görmek isterim, ama sindire sindire :) Ash ve hayalini görmek için katılmasın, o hayali tatsın, Ash'i izlesin ligde, maçların heyecanı içini kaplasın ve o zamana kadar iyileşmiş olan Harimaron ve Chespini alıp yolculuğa çıksın başka bir bölgeye, lig için...
Sinnohta karma takım yaptı ve başarısı görüldü unovada yine bölge takımını kullandı sonuç ortada ilk 8 eğer anime yapımcıları hayranların istek ve tavsiyelerini dinler ve karma takım olayı olursa ash'in ligde fırtınası eser :D alain'ın lige katılması ihtimali benim için snorlax'ın yemek gördüğünde ben tokum demesi ile aynı ihtimal :D çünkü ash'in rakipleri hep bireysel insanlardı ve alain'ın daha önemli bir amacı var bakalım neler olucak gelecek bölümlerde.
Sawyer'da Mega varsa ligdeki herkesin Mega sahibi olma şansı var. Alain'in lige katılma ihtimali istatiksel ve sayısal verilere dayanarak zor gözüküyor olabilir. Lysandre'nin boyunduruğundan kurtulsa bile vasıta olmadan badgeleri toplayabilir. Animede buna bir kılıf uydurabilirler yani. Nasıl olursa olsun bir şekilde katılırsa yadırgamam hatta güçlü bir rakip olduğu için sevirim. Ama evet katılması şuan için zor gözüküyor.
(27-04-2016, 12:42 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sawyer'da Mega varsa ligdeki herkesin Mega sahibi olma şansı var. Alain'in lige katılma ihtimali istatiksel ve sayısal verilere dayanarak zor gözüküyor olabilir. Lysandre'nin boyunduruğundan kurtulsa bile vasıta olmadan badgeleri toplayabilir. Animede buna bir kılıf uydurabilirler yani. Nasıl olursa olsun bir şekilde katılırsa yadırgamam hatta güçlü bir rakip olduğu için sevirim. Ama evet katılması şuan için zor gözüküyor.

Greninja vs charizard büyük rövanşı belki ligde görürüz ve ben oyumu greninjadan yana kullanırım
Bence eski sezonlardan biri dönecek gibi.Hemde megayla
Ash kalos ligini kazandı diyelim elite dörtlüyü yenip şampiyona meydan okudu ama kaybetti. Böyle bir durum olursa eğer ash elite dörtlüden biri olabilir mi yoksa kalos macerası biter mi?
(05-05-2016, 08:34 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash kalos ligini kazandı diyelim elite dörtlüyü yenip şampiyona meydan okudu ama kaybetti. Böyle bir durum olursa eğer ash elite dörtlüden biri olabilir mi yoksa kalos macerası biter mi?

Normalde elite dörtlüden biri olması lazım ve istediği zaman da şampiyona meydan okuyabilir ancak Brandon'ı yendiğinde 8. savaş beyini olmayı reddettiği gibi böyle bir durumda yine reddedecek ve yeni yolculuğa çıkacaktır. Benim animeden çıkarımım bu.
Ama elite four sınır beyini olmaktan daha üst Satoshi'nin bir yerden başlaması lazım her bölgeye özel de şampiyon var yani bana kalırsa Satoshi'nin ideali çok zor yani dünyanın en büyük eğitmeni olmak bilmiyorum o nasıl olacak bütün ligleri art arda kazanıp her yerde şampiyon olması mı gerekiyor ?
Bir de Trevor, Mega Charizard Y ile çıkıp şampiyon oluyormuş, kahkaha atarım Shout 
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21