Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Bu Ash çok saçma şeyler yapmıyor mu sizce de?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(28-02-2012, 11:03 PM)Wobbufet17 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Genel olarak şöyle oluyor.
Pikachuyu alıyor.Pikachu hasta,güç kaybı ve kayboluyor.Bir kızla tanışıyor.Pikachu kızın bisikletini parçalara ayırıyor.Kız Ashle yolculuğa çıkıyor.Sonra brock geliyor.Starter pokelerini yakalar.Rozet topla pokemon yakala her bölümde team rocket yıldırım patlamaları wobbuffetin poketopundan çıkması,lige katıl,Dawn ve Mayin koordinatörlük yarışmaları falan filan
pokemon animesinin çok güzel bir özeti gerçekten (:

Bence pokemonun gerçek bir anime olması lazım.Mesela aşağıdaki örneklerdeki gibi çizimler gibi olabilir.
Hikayesi sürükleyici.. sulu zırtlak basitlik ten kurtulmalı. Çocuk çizgi filminden çıkıp, biraz daha büyüklerinde izlemekten keyif alcağı bir hal alsa çok güzel olurdu. Apayrı bir pokemon animesi yaratılması bence çok daha mantıklı. yoksa nereye kadar bu iş ? 6. nesil yap.. pokemon uydur. nintendo oyun çıkarsın (brown versiyon , ametist versiyon, pink pearl versiyon, dark black versiyon, light white versiyon ... ) sonra animesinde gene ash yeni başlangıç pokemonlarını yakala rozet topla falan.. 

[Resim: 83046165.jpg]
[Resim: tumblrlbyh3ehutd1qari0v.jpg]




O zaman tadı kaçar bence.Ne kadar olay bir kısır döngüye sahip olsada Ash ve Pikachu olmayan bir Pokemon animesi düşünemem  :)  Ama Misty, Brock, May, Max, Dawn, Paul, Gary gibi animede çok duyulan isimlerin 15 yada 20 şer bölümlük özel animeleri olsada çok hoş olurdu diye düşünüyorum.

Edit : theu o resimler manga nın çizimleri heralde.Bu manganın 2. ciltini bitirdimde 3-4-5 falan varmı türkçe?
Kızınca da kızdı oluyorum ama haklı değil miyim ? Pokemona laf atacaksanız pokemon forumunda işiniz ne ?  Hem zaten olması gerekende bu siz artık eleştiride değil resmen animeyi aşşalıyorsunuz bıktım sizin bu davranışlarınızdan.
Şimdi bazı arkadaşlar Ash'in pokemon bırakmasının sebeplerini yazmış bazıları oldukça mantıklı sebepler fakat Oak denilen adam boşu boşuna durmuyor.Ash cogu pokemonlarını Oak'ın yanına gönderebilir bana göre Ash'in mantık hatası burda başlıyor.Şimdi bu Ash kardeşimiz özellikle ilk sezonlar Garry denilen cocukla sürekli rekabet halinde degilmi ? Evet öyle.Örneğin Oak'la muahbbetlerde Garry bu kadar pokemon yakaladı Garry şu kadar pokemon yakaladı e tabiki Ash'de kafayı yiyor.E o zaman pokemonlarını sürekli feda etmemen gerekir.Mesela Butterfree Ash'in ilk pokemonlarından,evet belki büyük turnuvalar için çok uygun değil çok güçlü değil ama Butterfree izleyenlerin sevdiği bi karakterdi illa aile kurması Ash'i cok ilgilendirmemesi gerekirdi.Yolla Oak'ın yanına sana bağlı sadık bi pokemonun dursun abi,aynı şekilde Primeape'de öyle sen o kadar Dövüş turnuvası kazan git elalemin herifine ver pokemonu neymiş eğitcekmiş hiç gerek yok ver Oak baksın.He mesela Pidgeot ve Sqiurtle gayet güçlü ve güvenilir fakat biraz simgeleşmiş pokemonlar.Animenin devamlılığı gerekiyor ve ana karakterleri Oak'ın yanına göndermek çok hoş olmayabilir eyvallah takılsın o konuda bence en büyük saçmalık pokemon konusu.

Ayrıca çizimlere değinilmiş biraz bende ilk sezonlardaki çizimleri daha çok beğeniyorum daha sadelik vardı şimdikiler ilginç çizimli.
herkez kendi düşüncelerini paylaşmak, sohbet ve konular hakkında yorum yapmak için burda !
ayrıca ben pokemonu değil... animeyi eleştirdim farkedersen...
iyide kimseye bi lafım yokki ani çıkışın niye ?
sana değil kardeş (: araya sen mesaj yazmısın (:
Her final sezonun sonunda Ash'in çok geliştiği görülüyor. Ama yeni bir bölgeye gittiği zaman Ash'in kazandığı bütün deneyim ve profesyonellik sıfıra iniyor. Battle frontier'ın sonunda acayip güçlenmişti ama Garry ile bir maç yaptı ve komik bir şekilde yenildi. Kaç sezon geçti Ash gene bildiğimiz Ash. Saçma sapan hatalar yaptığı birçok bölüm gösterebilirim. Anime yapanlar Ash'i birçok zaman ezik olarak gösterdiği kesin. Ne bu yav. Şimdiye kadar pokemon liginin kazanıp şampiyon olması gerekiyordu ama nerde. Ben pokemonun bitmesiyle Ash'in şampiyon olması arasında bir bağlantı kuramıyorum. Pokemon biterse bütün efsanevi pokemonlar yakalandığı zaman biter. Pokemon oyunlarındaki red karakterine bakarsak ki bu Ash oluyor pokemonun sonunda çok güçlü olacağı kesin. Bir de Hooh meselesi var. Anime de adam akıllı bir göremedik şu pokemonu.
oyle diyorsunda zaten butterflyi bosver ash birakmasa bile malum kelebeklerin omrude fazla degil birakmasada 1-2 ay sonra topraga gomulur

pidgeotto da cok guclu degil farkindaysan oyunlarda ezik pokemon olarak goruluyor ama pokemonda pokemonlari oyundaki gibi pcye yukleyemediginden sorun yok ama bence ezik oldugu icin birakma bahanesi ariyordu Shout

charizard i heralde geri aliyor ve primateyyi bende anlamadim Shout ama bir gun geri donecegini soylemisti sanirim
(29-02-2012, 01:22 AM)dark prens link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Her final sezonun sonunda Ash'in çok geliştiği görülüyor. Ama yeni bir bölgeye gittiği zaman Ash'in kazandığı bütün deneyim ve profesyonellik sıfıra iniyor. Battle frontier'ın sonunda acayip güçlenmişti ama Garry ile bir maç yaptı ve komik bir şekilde yenildi. Kaç sezon geçti Ash gene bildiğimiz Ash. Saçma sapan hatalar yaptığı birçok bölüm gösterebilirim. Anime yapanlar Ash'i birçok zaman ezik olarak gösterdiği kesin. Ne bu yav. Şimdiye kadar pokemon liginin kazanıp şampiyon olması gerekiyordu ama nerde. Ben pokemonun bitmesiyle Ash'in şampiyon olması arasında bir bağlantı kuramıyorum. Pokemon biterse bütün efsanevi pokemonlar yakalandığı zaman biter. Pokemon oyunlarındaki red karakterine bakarsak ki bu Ash oluyor pokemonun sonunda çok güçlü olacağı kesin. Bir de Hooh meselesi var. Anime de adam akıllı bir göremedik şu pokemonu.
ya hep aynı terane her bölgede yeni rival ve rivallar çıkıyor ash hep bunlara başta yeniliyor yada bu rivalları yeniyor sezon 13 teki tobias gibi biri çıkıyor karşısına ve ash i eziyor ho-oh meselesi diye birşey yok çünkü yönetmenler bana kalırsa ho-oh u unuttular :D ash pidgeot a diyorki bırakırken sen burda kal bu pidgey ve pidgeottoları koru biz seni dönerken alırız diyor ama pidgeot birden bire unutuluyor aynı şekilde primeape de öyle seni almaya gelirim diyor onu bırakırkende ama 13 sezon geçti aradan primeapeden ses yok charizard ıda unuttular gibime geliyor çünkü en son battle frontier e katıldı charizard okadar hoenn ligine hiç girmedi charizard girseydi zaten ash o yenildiği miyavlı rakibini mahfederdi charizardla :) sinnoh ligindede kullanmadı charizardı bence oda unutuldu yönetmenler tarafından
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15