Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Bu Ash çok saçma şeyler yapmıyor mu sizce de?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Ben totodile dan çok totodile olarak kalmasına karşıyım.Yani benim istediğim illaha squirtle olsun değil gelişmiş bir pokemon olsun.Totodile gelişse ne ala.Nesillerde yakladağı kaç pokemon gelişti? 1 2 tane gelişiyor ancak
Güçlü pokemonlara sahip olmasın ki, ligi kazanamadığına mantıklı bir açıklma aolsun.Senaristlerin düşüncesi bu.Amaç ligi kazanmak ise ne kadar geç kazanırsa o kadar uzun ömürlü olur çizgi film.
Ligi kazanınca film mi bitecek? Ne alaka hep aynı ligte yarışmıyor sonuncunda hep farklı liglere gidiyor.Ayrıca portakal ligini kazandı da ne oldu film mi bitti süresi mi azaldı? Ayrıca 13.sezonda eski pokemonlarından karışık evrim geçirmiş bir grup kurdu ama rakibinde efsanevi pokemonlar vardı sonucunda yenemedi ama sardı.Yani evrimini tamamlamış pokeler vs tamamlamamış pokeler yeri evrimini tamamalamış pokeler vs efsaneler oldu çok daha güzel sardı.
(16-09-2011, 10:33 PM)chosen61 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ligi kazanınca film mi bitecek? Ne alaka hep aynı ligte yarışmıyor sonuncunda hep farklı liglere gidiyor.Ayrıca portakal ligini kazandı da ne oldu film mi bitti süresi mi azaldı? Ayrıca 13.sezonda eski pokemonlarından karışık evrim geçirmiş bir grup kurdu ama rakibinde efsanevi pokemonlar vardı sonucunda yenemedi ama sardı.Yani evrimini tamamlamış pokeler vs tamamlamamış pokeler yeri evrimini tamamalamış pokeler vs efsaneler oldu çok daha güzel sardı.

Arkadaşım bir pokemon evrim geçirince güçlenir mantığı var sende ama bu işler ööyle olmaz.Bak Bulbasaur'a evrim geçirmedi ama normal bir Venasaur'u alt edebilecek güce sahip.Squirtlede aynı şekilde.Her şey güç değil.Bu arada konuya gelmişken.Ash bence hiç saçma şey yapmıyor en doğrusunu yapıyor pokemonları nasıl isterse öyle yapıyor.Bir pokemonla dost olman lazım yoksa o pokemon ister Arceus olsun ister Caterpie olsun hiç hayır gelmez.
(16-09-2011, 11:00 PM)Cezaqolk link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşım bir pokemon evrim geçirince güçlenir mantığı var sende ama bu işler ööyle olmaz.Bak Bulbasaur'a evrim geçirmedi ama normal bir Venasaur'u alt edebilecek güce sahip.Squirtlede aynı şekilde.Her şey güç değil.Bu arada konuya gelmişken.Ash bence hiç saçma şey yapmıyor en doğrusunu yapıyor pokemonları nasıl isterse öyle yapıyor.Bir pokemonla dost olman lazım yoksa o pokemon ister Arceus olsun ister Caterpie olsun hiç hayır gelmez.
a
Ash balbasauru venusauru yenemez bence.Venusaurun gönderdiği keskin yapraklar balbasaurun boyu kadar saten.Asma kamcısı kat kat daha kalın hele güneş ışınına değinmiyorum bile.Dost olman lasım ama mesala Ash ile Paulun tam 6 ya 6lık maçında paul ashi resmen dibe soktu.Paulu biliyoruz saten pokemonlarının en güçlü olması için elinden geleni yapıyor yenildiği zaman azarlıyor Ash övüyor tabi doğrusunu yapıyor ama her şeyde güven değil.
(16-09-2011, 11:00 PM)Cezaqolk link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşım bir pokemon evrim geçirince güçlenir mantığı var sende ama bu işler ööyle olmaz.Bak Bulbasaur'a evrim geçirmedi ama normal bir Venasaur'u alt edebilecek güce sahip.Squirtlede aynı şekilde.Her şey güç değil.Bu arada konuya gelmişken.Ash bence hiç saçma şey yapmıyor en doğrusunu yapıyor pokemonları nasıl isterse öyle yapıyor.Bir pokemonla dost olman lazım yoksa o pokemon ister Arceus olsun ister Caterpie olsun hiç hayır gelmez.

Tabi ki bir pokemon evrim geçirince güçlenir.Bu işler asıl senin dediğin gibi olmuyor...
Alıntı:Ash balbasauru venusauru yenemez bence.Venusaurun gönderdiği keskin yapraklar balbasaurun boyu kadar saten.Asma kamcısı kat kat daha kalın hele güneş ışınına değinmiyorum bile.Dost olman lasım ama mesala Ash ile Paulun tam 6 ya 6lık maçında paul ashi resmen dibe soktu.Paulu biliyoruz saten pokemonlarının en güçlü olması için elinden geleni yapıyor yenildiği zaman azarlıyor Ash övüyor tabi doğrusunu yapıyor ama her şeyde güven değil.

Katılıyorum pokémonları yenilince onları profesyonel gibi eleştirmeli Ash. Sonuçta katıldığı şampiyona "Küçükler Ligi" değil. pokemon ligi yani biraz daha profesyonel olmalı.

Duygu düşünce bir yere kadar.
Pokemon evrimleşince güçlenir mantığı tamamen çürük bir tez.
Pikachu ilk bölümlerde Raichu'yu yendi.Peki neden ? Raichu bir üst evrimi ona bakılırsa.
Ama Pikachu iken öğrenebilceği saldırıları öğrenmemiş.Yani Ash'in Pikachu'su her türlü ondan üstün.

Portakal Ligi tamamen uyduruk bir lig.Diğer ligler ile formatı aynı mı ? Değil.
Bölge isimleri ile adlandrırılan bir ligi kazanırsa tabiki bitecek.Zaten amacı bu.
Amacı bu çünkü ; tüm Intro'larda ve Ash'in kendi ağzından söylediği bir şey var.
"I want to be the very best." En iyi olmak için.En iyi ya da en iyilerden biri olmayan biri bir lig kazanabilir mı ?
Lig kazanırsa en iyiler arasına girmiş olur.Ondan sonra devam edeceği 1 sezon ya da 2 sezondur.O da yeni amaçları olur.O 2 sezonda onu gerçekleştirir.Ee sonra ?
Senaristler öyle istiyor maalesef
Size nasıl biticeğini söyliyeyim dünya ligi fln olur büyük ihtimal

Genelde bir çok animede bu oluyor biterken beyblade olsun tsubasa fln olsun bu tür takım arkadaşlı animelerin sonu böyledir.

Ayrıca sizince görüceginiz gibi anime iyice sapıttı çizimler berbat bir çok yarışta yeniliyor ash ki bunun sebebi bir kaç bölüm  ash çalışmaları izlemek ve fazladan bölüm eklemek ama çizicek birşey kalmayacak eninde sonunda.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15